Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperTonic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..
SuperTonic 2007.09.26 23:48:59
Most a kiemelt náci mondatodon kívül a cikkedről.
Hetet-havat hordtál itt össze, a gyurcsányi politikának megfelelőt. Diplomáciánkat nem szidhatjuk? Emlékezz, az elmúlt év nyarán fölkerült az internetre egy videó, ahol szlovák nácik (?) magyar zászlót égettek. Ebből a hülye internetes baromságból diplomáciai botrányt kavart kormányzatunk. Itt már kezdett kibontakozni a tény, hogy kedves miniszterelnökünknek kezd az agyára menni a világháló. Aztán megverték szegény Hedviget. De még mindig nem fokozódott olyan mértékig a szlovák-gyűlölet Magyarországon, hogy mondjuk az egész gazdasági válságunkat rájuk lehetne fogni, kiderült a "hazugságbeszéd". Amit azóta sem akar kinyomozni senki, hogy ez miképpen került nyilvánosságra. Esetleg nek lehetett volna megkérdezni a kézbesítőket, hogy ki adta föl a cd-ket? stb. A bűnüldözésnek biztosan vannak módszerei, ehhez nem értek, de tény, hogy nagy a KUSS ebben a témában. Aztán jött a TV-székház, ahol "sajnos" nem halt meg rendőr (nagyon féltem, amikor a tüntetők fölgyújtották a TV-székház előtt a tömegbe hajtó, de csődöt mondó vízágyú "utasait", melyet fölgyújtott a nép, de a rendőröket mégsem bántották, hanem kimenekítették az égő járműből.)
Aztán a Magyar Gárda SS is lecsengett már, akkor utáljuk megint a szlovákokat.
És TótaW. beáll a sorba. Szidja a szlovákokat, ahogy kérik tőle. És szépen "alteresen", hogy ő egy őszinte (ebben nem kételkedem) fiatal és trendi dumája van. A genny szlovák nácik agyonütik a magyarokat. Éljen GYF!