Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Sámuel

0 bejegyzést írt és 1107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy barlangban egy csontdarabkát találtak, ez is elég volt ahhoz, hogy kiderüljön, tulajdonosa nem mai ember volt, de keveredett vele.   Tudósok úgy gondolják, hogy a nemrégiben felfedezett rokonunknak, a Gyeniszovai (Denisovan) embernek valahogy sikerült átlépnie az…..
Az ókori Egyiptom Michelangelójának sírját találta meg – állítja egy francia egyiptológus.   Alain Zivie a Harvardon tartott előadásán elmondta, szerinte Nefertiti fáraónő 3300 éves csodálatos szobrának alkotója ugyanaz a Thutmoszisz, akinek a sírját még 1996-ban…..
1829-ben a belga fizikus játékot eszkábált a fiának, de az optikai kísérletektől megvakult.   Képeket rajzolt körbe egy korongra, a képek közé keskeny réseket vágott. A korongot megforgatva és a réseken át a szemben álló tükörbe nézve, a figurák életre…..
Leonardo ismeretlen rajzai bukkantak elő a milánói falak tisztításakor.   A milánói Sforza-kastélyban található Sala delle Asse falainak és boltíveinek restaurálásakor eredeti 15. századi festmények kerültek elő. A freskókon 16 eperfa látható, amelyeket aranykötéllel…..
Az új találmány, a földművelés viharos gyorsasággal terjedt Európában 8000 éve, ám majdnem kiirtotta Európát.   A Stephen Shennan, a University College London elméleti régészprofesszora vezette kutatócsoport jutott erre a különös megállapításra, miután…..
Ismeritek az Oldmapsonline térképet? Nekem csak most mutatta meg Dani, a Dunai szigetek bloggere, de azóta sem tudok betelni vele. Egy olyan webes világtérképről van szó, amelyiknek bármelyik pontjára kattintasz (vagy keresel) megmutatja, milyen régi térképeken szerepel az a…..
Szekercelazac Csalamádé 2013.09.30 16:40:44
Évek óta készítek csalamádét ennek a receptnek az alapján. Egyszerű, gyors, és nagyon finom. A zöldségek arányát ízlés, lehetőségek szerint lehet változtatni. Aki szereti, rakhat bele sárgarépát és zöldparadicsomot, de összesen ne legyen több a tisztított zöldség 5 és…..
Szekercelazac Sült pisztráng 2013.10.17 17:23:38
Nem szoktam halat főzni. Valahogy úgy alakult, hogy az összes ezirányú tapasztalatom kimerült a karácsonyi rántott ponty elkészítésében. Mint többen is írták, a Lidl-ben csütörtökönként baráti áron lehet halat kapni, mi is ott vettük és a férjem készítette el. Teljesen…..
Csaknem 22 ezer kilométer hosszú London csatornarendszere. A kiváló horror- és gyilkossági helyszínt pár éve szervezett keretek között bárki megcsodálhatja. Csatornapatkányok (Fotó: Dailymail.co.uk)..
Subba Vasárnapina: Tövig 2010.08.29 12:23:00
Szállodai személyzetPicsuTövigPartonCsodavilágÁllapotfelmérésSzösziEgy kis hazaiFüli!..
Fekete Sámuel 2013.11.10 01:43:28
Vöröshajú lányok Kara 2013.10.19 07:34:00
..
Fekete Sámuel 2013.11.11 00:03:18
@Frick László Emlékzenekar: Jó, ebben igazad van. Viszont azért egy képbe nem leszek szerelmes, még akkor sem, ha meztelen nőt ábrázol, széttárt lábakkal, sőt az illető nőbe sem.
Fekete Sámuel 2013.11.11 00:24:39
@Frick László Emlékzenekar: Hát igen... de azért kell ehhez némi lelki beállítottság szerintem. Itt van egy meztelen nő széttárt lábakkal, és erre úgy reagálni, hogy magát nőnek kiadva másokat átlátszó módon szivatni próbál?

Komolyan mondom, az ilyenek szerintem inkább élveznek a hozzászólásokra, mint a puncikra.
Fekete Sámuel 2013.11.11 00:27:03
@Frick László Emlékzenekar: Hűűű!

Egyszer én is csináltam ilyet egy nővel! De...

hát, őszintén szólva, azóta is nagyon kanosnak kell lennem hozzá, egy ilyenhez... brorgh...
Mára is jutott még néhány vörös szőnyeges kép a vasárnap éjszakai Emmy Díjátadóról. Nézzük is! Carry Underwood Kicsit királylányosra vette a figurát, de jól áll neki, ráadásul gyönyörű a ruha színe. Szuperül néz ki és valljuk be, hogy egyszer-egyszer szinte mindenki…..
Hosszabb csend után egy váratlanul érkezett levél rombolta szét a masszázsblog unalomba fulladását. Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt! 43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon…..
A 2014-es országgyűlési választásokon már levélben is lehet szavazni – de nem akárkinek. A TASZ alkotmányjogi panasszal élt, mert úgy véljük, diszkriminatív a szabályozás. De pontosan milyen eltérő terheket ró a szavazás napján külföldön tartózkodó választópolgárokra a választási eljárás jelenlegi…..
A Vezető Testület jóváhagyta a táblagépek használatát a gyülekezeti előadók számára Az Őrtorony által minden gyülekezet számára kiküldött levélben arról tájékoztatják a Tanúkat, hogy innentől kezdve az előadók az emelvényen szabadon használhatnak táblagépet. A…..
Fekete Sámuel 2013.11.10 11:43:45
@Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Zsidrákoknak van szupervédett mobiljuk. Ki tudja, még meglátnak egy szép, nagymellű, szőke cicát széttárt lábakkal, és erre kitérnének.

Szerintem az volna a megoldás, ha lenne a szektának egy vpn központja, és elsősorban az azon lévő intranetet lehetne a tabletről elérni. Másodsorban pedig volna lehetőség a szekta gatewayén keresztül külső site-ok látogatására is, de ez egyrészt logolva lenne, másrészt lenne egy brutális szűrő, harmadrészt a logot minden tag megkapná naponta emailben (könnyítendő a szembenézést a bűneikkel)
Amikor a tavalyi AIDS világnap előtt írt egyik blogbejegyzésemben a HIV-vel élőket hátrányosan megkülönböztető, illetve a járványt a büntetőjog eszközeivel megfékezni próbáló országokról írtam, még azt mondhattam, hogy a magyarországi helyzet eddig kedvezően alakult; volt ugyan néhány HIV fertőzés…..
Fekete Sámuel 2013.11.10 01:05:18
@Lord_Valdez: A létező liberalizmus egy neomarxista ideológia és köze nincsen a szabadsághoz.

Az egyetlen jelentősebb, magyar nyelvű, liberális média pillanatnyilag a kuruc.info. Az összes többi többé-kevésbé kollektivista.

Ha úgy vesszük, amit a szó ténylegesen jelent, a mai világban Európában az úgynevezett "szélsőjobboldaliak", az USÁ-ban pedig az ún. "redneck"-ek liberálisok egyedül.
A net az esetek többségében jó fej, jó hely, megértő még a legnagyobb hülyékkel szemben is. Maximum pár karmolósabb kommentben elküldik őket melegebb éghajlatra, és csókolom. Van azonban egy kritikus tömeg jellegű jelenség: ha kellően sikerül felhúzni az embereket, akkor…..
A bajai álvideó körüli botrány tegnap fordulóponthoz érkezett. A hvg.hu 18.34-kor bejelentette, hogy mielőtt főszerkesztője, Gavra Gábor lemondott volna, bement bizony az MSZP Jókai utcai központjába, és átvette a manipulációnak bizonyult kép- és hanghordozót Déri Balázstól.…..
Fekete Sámuel 2013.11.09 19:12:05
@Andráska8: Sehonnan, de a Gavra ultracionista és mint ilyen, méltó a halálra.
Az MSZP-ben összeállt a Vének tanácsa. Némi iróniával így becézik a pártelnök mellett felsorakozott testületet. A rosszmájúak szerint Mesterházy Attilára rá is fér a bölcs öregek tapasztalata, elég csak az október 23-i, balul sikerült nagygyűlésre és a hamis videó körüli…..
Fekete Sámuel 2013.11.09 19:09:59
@ephart: Igen, bizonyára pompásan tudja, hogy a tiltás-tűrés-támogatás közül melyik csoportba kell sorolni a médiát.

Én azért nem bántam volna, ha a szülei áldozatul esnek a holokausztnak.
Fekete Sámuel 2013.11.09 19:11:14
@lehet más a propaganda: Adja az ég! Szebb jövőt!
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
Fekete Sámuel 2013.11.08 21:57:45