Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berc

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk a csirkét, hiszen az olcsóbb húsok közé tartozik, tömérdek különböző recept létezik rá, ráadásul ha filézve vesszük, akkor különösebb macera sincs vele, ezért nem véletlen, hogy a múltkori brokkolis-sajtos, natúr csirkemelles vonalat folytatva ismét a csirkéhez nyúltunk: ananászos csirkét…..
A nagyszerű vlog, a Tutirizsák fogta az egyik receptünket, és mivel éhesek voltak, el is készítették - és akkor már persze fel is vették az egész műveletet ;) Nézzétek meg a videójukat, és ha szeretnétek heti szinten tuti tippeket kapni az egyetemi élet kihívásainak leküzdésére, kövessétek őket…..
KözGázrezsó Legyünk zabosak! 2017.03.27 22:21:45
Bizony, zabosnak lenni jó, főleg ha az alapanyagról beszélünk, ugyanis egy ezeregyféle különböző módon felhasználható, variálható, de egy kifejezetten olcsó, mégis egészséges táplálékforrásunk lehet a zab. Ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne róla beszélni, hiszen egy egyetemistának az előbb…..
"Nah szép, előbb azt írják, hogy egyetemistáknak, meg hogy olcsó, meg hogy egyszerű, erre rögtön egy ilyennel jönnek? Hagyjuk már!" - gondolhatnátok mélyen tisztelt olvasóink, ugyanakkor had győzzelek meg Titeket arról, hogy bizony egy avokádókrém tökéletes lehet egy egyetemistának vacsira (vagy…..
...pontosabban a gázrezsót - és ezzel egyúttal el is indítjuk blogunkat! Mielőtt azonban nekivágnánk, ebben a posztban röviden elmondanánk, hogy kik vagyunk és mit is szeretnénk elérni ezzel a kezdeményezéssel. A meglehetősen kreatív név igazából magában hordozza a blog esszenciáját: Közgázos…..
Moments of Series Az első 2012.11.02 20:57:56
Ez volna az első bejegyzés a Moments of Series történetében, és eme jeles alkalomból nem is húznám tovább a szót, csak még annyi, hogy röviden elmondanám az esetleg idetévedőknek, miről is lesz itt szó. Egy mondatban: (remélhetőleg) jól elkapott pillanatképekkel fogtok itt…..
Igen, jogosan merül fel a kérdés. Jómagam is úgy vélem, hogy jelenleg a magyar tévés, sorozatos újságírás teljesen le van fedve, hiszen mindenki megtalálhatja azt, ami igazán érdekli ebben a világban. Blogunk szerzői is elismert tévés bloggerek, akik különféle platformokon…..
                        elkészült a város új körforgalma. nem kör alakú, nem nagy ott a forgalom (a csapás úton pl. jobban elkelt volna egy), de legalább a miénk. egy kitalált történet következik, bármilyen hasonlóság az élettel csupán a véletlen műve. tényleg. (fotó by németh sanya/…..
Augusztus 7-én idén is megrendezésre került a Teen Choice Awards, aminek a házigazdája Kaley Cuoco volt és amit a FOX közvetített. A díjról annyit, hogy a hivatalos oldal (ahol a nyertesek is megtalálhatóak) szerint több mint 100 millió szavazat érkezett be és ezek alapján…..
berc 2011.08.15 22:55:06
A legjobb filmzenék Párosítsd! 2011.02.01 19:59:11
Engem, mint vérbeli filmzenefanatikust, nagyon zavar, hogy a legtöbben egy-egy filmnek csak a főtémáját ismerik, pedig vannak éppoly, ha nem még zseniálisabb melléktémák, dallamok. Rengeteg példát lehet erre mondani, de a legegyszerűbb, ha egy játékban jön rá mindenki, mennyire is…..
Amikor az HBO tavaly bejelentette, hogy a nyolcadik évad után búcsút kell vennünk a sorozattól, érthető módon csalódott voltam. Kis idő elteltével aztán megpróbáltam a pozitívumokra koncentrálni, szép kort ért meg az Entourage, a sorozatok többségének nem adatik meg ilyen…..