Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csjoe

92 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. január 1-én hatályba lépő új sertésjóléti előírásokMegjegyzés: A hatálybalépés alapja a 178/2009 (XII. 29.) FVM rendelettel módosított 32/199 (III.31.) FVM rendelet 2 számú mellékletének alábbi előírása:11.§ (5) 2012. december 31-én hatályát veszti az R.…..
 Idén is részt veszünk a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési napokon. A 19. alkalommal létrejövő rendezvényen az AgroTech-Komfort Kft. a D/601-es standon lesz megtalálható.    További információkért látogasson el megújult…..
 Újraindult a hirdetési felület az Ultralight-Hungary.hu-n. Ha eladó repülőgépet keresel, akkor érdemes ellátogatni az oldalra és megtekinteni az aktuális hirdetéseket. Akkor is érdemes ránézni a weblapra, ha az ultralight repülés érdekel. Az oldal tartalma folyamatosan…..
 Link visszaSzeretettel várjuk Önöket az Agromash-Expo G-pavilon 502H standján!..
A legtöbb ember fél a fogorvosi kezelésektől. Egy jó megoldás erre az altatásos fogászat.De milyen esetekben is javasolt még az altatás?Altatásos fogorvosi beavatkozásra lehet szükség, ha a fogászati páciens nem tűri a legkisebb fájdalmat sem.Kóros hányinger és állandó…..
 Megújult a plasztika.net, Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész honlapja. Az új honlap egy új kezelés bemutatásával együtt érkezett, a Thermage arcfiatalítóval.A Thermage kezelés a bőrfeszesítés, és kontúr javítása biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezett…..
We invite you to participate in the first Central-European Confidence (CEC) Meeting on September 17-18, 2010 in Szeged, Hungary. Our goal is to organise a conference on face and breast presenting the most recent methods on these topics. We would like to focus on the aesthetic medicine and also…..
- Szláva Baszod! Olyat mesélek neked... - NA! Miafasz? - Ugyebár a fotósklubnak most lesz a születésnapi partyja, meg minden... - Jajaja... vágom vágom... - Na és ugyebár nővéred ajánlotta azt a cukrászcsajt. Én felvettem skype-on, aztán elküldtem neki a linket,…..
Korábbi bejegyzésemben már bemutattam az ekszerszeged.hu ékszer webáruházat, amely nem csak széles választékával várja a vásárlóit, hanem segítséget is nyújt az ékszer vásárláshoz, például a gyűrű méretekről szóló oldalán. Az oldal nem régen indult, de…..
Egy most induló blog nagyon szép HDR képeket mutat be, illetve meg is tudhatjuk, hogy hogyan is készülnek ezek a képek. Ha valakit érdekel ez a technika, akkor hamarosan részeletes program bemutató is találhat majd a blogon. Aki pedig csak érdekes, kissé furcsa…..
Elindult az ekszerszeged.hu, online ékszerbolt. Az üzlet bőséges kínálatában fellelhetőek arany ékszerek, ezüst ékszerek és egyéb kiegészítők is, például órák is. Ha ajándékot keresel, vagy csak magadnak szeretnél valami szépet, mindenképpen nézz körül ebben a…..
Nézd meg a HappyHOT Pizza weboldalát! Szerintem tetszeni fog. Nekem bejött! Regisztráltam is az INGYENES Pizza Klubba.  Szerintem Te is regisztrálj, mert sok ingyen pizzát szerezhetsz! Itt az oldal linkje: www.happyhotpizza.hu/szeged/ Ha tetszik Neked is a Pizza Klub és…..
Bugris Tigris, a közismert figura, elindította Facebook, illetve Twitter oldalát. Ezzel párhuzamosan elindult egy nyereményjáték is, melynek keretében egy plüss Mickey egeret lehet nyerni. További infók Bugris Tigris Facebook oldalán.    ..
Élet Szegeden Elindult az Enosz.eu 2010.03.18 14:44:37
Elindult az Enosz.eu (Energetikai Tanusítók és Auditorok Országos Szövetsége), amely lehetőséget ad a szakmabelik felkeresésére. A fórumban bárki tehet fel új kérdéseket, csupán egy regisztráció szükséges.Az oldalt a következő címen lehet elérni: http://enosz.eu..
A Hitwise legfrissebb statisztikái szerint az Egyesült Államokban a hosszú ideje elsőnek számító Google-t megelőzte a világ legnagyobb közösségi oldala a Facebook. Ráadásul, ha ilyen tendenciával nő tovább az arckönyv látogatottsága, akkor nagyon durván le is fogja…..
Élet Szegeden Retro Szeged 2010.03.17 16:51:45
 Buliznál egyet? Netán a Retro klubot keresed Szegeden? Akkor itt egy kis segítség hozzá: Honlap: http://www.centralkavezo.hu/ View Larger Map..
Élet Szegeden Okmányiroda Szeged 2010.03.16 21:23:00
 Hol találod az Okmányirodát Szegeden? A szegedi okmányiroda itt rejtőzködik: Cím : Szeged, Huszár u. 1. Telefon : 62/564-364, 62/564-473 Fax : 62/475-760, 62/564-475 Web : www.szegedvaros.hu E-mail : i_okmany@szegedvaros.hu View Larger Map..
 Ha albérletet keresel Szegeden, akkor az első lépésed mindenképp egy Déli Apró beszerzése legyen. Érdemes minél több albérletet megnézni, mivel nagyon nem mindegy, hogy milyen főbérlőt fogsz ki. Egy rossz lakás tulajdonos nagyon megkeserítheti életedet, akármilyen szép is…..
 Vicces Auchan reklám: Jang megette a répát. ..
Új játékokkal bővült a flashjátékok.hu oldal. Többek között Lovas játékok is kerültek a meghízott kategóriarendszerbe. A Lovas játékok kategóriát ide kattintva érheted el: Lovas játékok ...
 Krisztus előtt kétszázzal. ..
Élet Szegeden HDR tutorial 2010.03.01 18:23:58
Elindult a hdrtutorial.blog.hu . A blog a fotózás egy speciális ágát taglalja, a HDR fotózást. Az oldal az alapokon kívül megpróbál segítséget nyújtani a különböző feldolgozási techinkákhoz, a kezdőknek és az egyszerű érdeklődöknek pedig látványos HDR képekkel…..
Elindult a flashjátékok.hu twitter oldala. Ezt egy határozottan bereppenő madárka is tudatja velünk a weboldalon, és felhívja figyelmünket, hogy ha szeretnénk, akkor követhettjük őt fészkébe. Akárhogy is, a flash játékok még mindig várják a játékos kedvűeket! ..
 Megújult a http://flashjátékok.hu/ oldala. Új grafikával és még több játékkal várja a játszani vágyó látogatókat a flashjátékok.hu. Ha már unod a banánt, látogass el bátran az oldalra és játsz egy nagyot valamelyik tuti flash játékkal.Ne feledd, a cím:…..
 Kicsit bűntadom van amiatt, hogy ha már ilyen cím alatt fut a blogom, hogy Élet Szegeden, akkor miért nincs szinte semmi infó erről a gyönyörű városról. Na jó, most annyira nem gyönyörű, mivel fel van túrva az egész város a felújítások miatt, de a ráncfelvarrás után…..