Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xoghad

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
Izraeli nyaralása során a szállodai számla helyett véletlenül egy másik iratot írt alá az államfő. Egyiptomtól Jordániáig éljenzik az Astoria Szálló volt igazgató-helyettesét. "Épp lent tőröztünk a haverokkal a plázson mikor szólnak, hogy írjam alá a napi…..
xoghad 2012.01.15 11:50:50
Mádl Ferenc, kiváló jogtudós, Sólyom László szintén kiváló jogtudós egyetlen, általa aláírt törvénynél sem hírdette fennen, hogy "Dr.", viszont voltak olyan törvények, amelyeket aggályosnak tartott, ezért vagy megfontolásra küldte vissza az Országgyűlésnek, vagy az akkor még teljes hatáskörrel rendelkező Alkotmány Bíróságtól kért előzetesen normakontrollt. Nos, ma nincs köztársaság, de van köztársasági elnök, nincs alkotmány, hanem csak Alaptörvény, de van nagyon megnyírbált jogkörű, pártkatonákkal kibővített Alkotmány Bíróság.

Nos "Dr." Skicc Plagi bá, mindent alá ír amit elé tolnak, mert ő egy báb, Orbán viktátor kezében. Ő büszkén hivatkozik sport "kisdoktori"-jára, ami a jogot messziről ugatja.

Újsághírdetés lehetne:
"Köztársaság nélkül maradt >álamfő<, címéhez köztársaságot keres (lehet párt is). Ajánlatokat a >Bámit aláírok< jeligére a Sándor Palotába kérem."

Tudtam (és tudom) tisztelni Göncz Árpádot, Mádl Ferencet és Sólyom Lászlót, ám ezt nem tudom elmondani a Kövér László által anno "Paprika Jancsinak" aposztrofált "Dr." Schmitt Pálról, aki válogatottól 1976-ban, az aktív versenysporttól 1977-ben vonult vissza, mert sokszor fájt a keze, a Wikipédia szerint. Mindez bizonnyal a mai napig tarthat, ezért van az, hogy elvéti a magyar helyesírást, s nincs mindig találata.

A Fideszbe 2003-ban lépett be, de ő már visszamenőleg, 1955-től közéjük számítja magát.
Zita jól megjárta, mert kétszer is rossz vonatra szállt, így abszolúte nem a célba vett megállókhoz érkezett. Első esetben a pénztáros megkérdezte, hova utazik, majd a választ követően kiadott Zitának egy olyan vonatra szóló jegyet, amely persze nem állt meg az állomáson.…..
xoghad 2011.08.27 21:31:04
@Snake: A Hivatalos menetrend elnevezés három éve kb. megszűnt. Közforgalmú menetrend kifejezés van helyette.
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
MÁV-figyelő Vasúti szakmai topic 2008.03.13 00:00:00
A BKV-figyelőn már megszokott szakmai-topic megérkezett a MÁV-figyelőre is! Ebben a bejegyzésben felteheted vasúttal kapcsolatos kérdéseidet, megoszthatod észrevételeidet és megválaszolhatod a többiekét...
xoghad 2009.09.04 17:40:11
@ZBR: Járatszám?
Minek?
Kell egy kis földrajzi ismeret, ennyi!

Csak az Érd felsőn át közlekedő vonatok érintik Budatétényt.

Vajon mit mond például a 6-os villamos járatszáma annak nem nem tudja, hogy melyik a Margit-híd és melyik a Petőfi-híd?