Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demidoux

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A nyeretlen bajnok 2014.09.29 18:20:01
Hogy miért is kedvelem én sok, nagy sztárnál és híresebb bajnoknál jobban ezt a nyomott orrú, kopaszodó kis embert? Miért is gondolom úgy - és miért is gondolják így azok is, akik vele versenyeztek -, hogy az egyik legnagyobb ikon annak ellenére, hogy egyetlen bajnokságot sőt:…..
Demidoux 2014.09.30 13:58:06
@Autopeti:
Akkor már ketten vagyunk tökéletesek ugye? Te meg én. Gigi meg egy senki. :)
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
Demidoux 2014.09.07 13:54:50
@doominogame: És mindenkinek aki passzív védelemnek veszi a horgot.
Kisebb koccanásnál, ráfutásnál jól jön, mondjátok. CSak olyan apróságba ne gondoltok bele, hogy adott esetben kicsit véd rajtatok, míg a hátsó autónak esetleg hűtője lyukad, lökhárítója szakad, mozgásképtelen marad, míg egyébkét két karcolás lenne az egész. Utalnék több cikkre, ahol mindenki említi, hogy ez egy társasjáték és mindenki figyeljen a másikra, ne önzőzzön. Nagyobb koccanásnál meg szépen áthidalja a TI gyűrődő zónátokat és egyből a kocsi alja felé vezeti az erőket, könnyen totálkár felé terelve a végeredményt.
Ez lehet hogy csak az én véleményem, de én csak levehetőt tetetnék fel.
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Én mondtam! Na de most már gyere ki, SOFORT! Valamivel hét óra előtt értünk ki a Premier Outlet-területére és nem mondom, átfutott a fejünkön, hogy ez a mai buli halálra van ítélve. Szakadt az eső, a sildes sapkánkról arcunkba csöpögött a víz, amíg felraktuk a…..
Demidoux 2014.04.26 12:55:46
@poggY: Jó kifogás!
Vagy hat évig jártam káposztásról oda dolgozni minden nap. Eső? Ugyan már! Mennék én is ha tudnék. Irigyelek is mindenkit, aki ott van. Így csak a fényképek jutnak nekem.
Aki szereti az autóversenyeket, az jól ismeri a Nissan DeltaWing-projektjét. A fura kinézetű versenygépet (talán nem véletlenül kapta a Száguldó Péló nevet) 2012-ben be is nevezték a Le Mans-i 24 órásra (versenyen kívül) és nem is teljesített rosszul, a 29. helyen kvalifikálta…..
Hány élete van ennek az autónak? A Kakucsringről úgy jöttünk le a tavalyi Faluvégi Faroláson, hogy lényegében nem lehetett kormányozni, csapágyas volt a motor, és kuka a difi. Ezek közül bármelyik önmagában elég lehet, hogy a sredder torkába toljunk egy autót, de a…..
Demidoux 2014.03.09 19:49:41
@Never:
Szerintem a troll magas labda az lett volna, hogy: Jaj, hogy lehettek ilyen felelőtlenek, hogy egy nem jól reteszelt kormányzárral hajtjátok a jószágot! Mert mi lett volna ha menet közben bezár és irányíthatóság hiányában elgázoltok egy ártatlanul arra sétáló többszörösen védett sáfrányos szeklice családot tojóstul, fiókástól!
...akkor ne búsuljon, mert mindig lesznek helyek, ahová visszahúzódhatunk sírdogálni egy kicsit. Helyek, mint ez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja.    ..
Demidoux 2014.03.02 12:13:05
@bxmpisti:
Most akkor be lehet menni? Mintha ommm et. azt írta volna, hogy nem.
De ez így is szép látvány.
36 éve, 1977. augusztus 16-án halt meg Elvis Presley. 23 éven át tartó karrierje során a rock and roll meghatározó alakjává vált. Lássuk, hogyan jutott el a híresség a csúcsra és mi vetett véget életének! Gyerekkor Elvis Aaron Presley 1935. január 8-án született a Mississippi…..
Demidoux 2013.09.11 22:37:16
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Demidoux 2013.09.08 10:22:32
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Aki ad magára, ma legalább gondolatban határozza meg magát az épp ötven esztendős miniszterelnökhöz képest. Én a krónikás szerepére készülök. 1989. február 21-e óta gyűjtöm Orbán Viktor jellemző, érdekes, tűpontosságú vagy elfuserált mondatait, akad belőlük 270…..
1970-ben a világ eléggé más volt és más volt még a versenysport is. A teljesítmény már adott, de a biztonság, a futómű-technika és a fékek messze nem nőttek olyan magasra, mint a teljesítménygörbék. Egy 12 órás verseny ma sem leányálom, akkoriban pedig a leggyorsabb- és…..
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
Közszolgálati percek. megkésett téli autós tanácsok következnek - több évtized távlatából. "Télen mindig számolni kell kisebb-nagyobb hóakadályok keletkezésével. Kisebb hóakadályoknál lendületet kell venni a gépkocsival, így valószínű az átjutás. Hófúvás, nagyobb…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
Demidoux 2013.03.08 12:51:21
Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra. Mi szart csinálhatott ez a robogós?…..
Belsőség Így készül a Totalcar 2012.12.28 19:51:02
Van egy elméletem, miszerint a Hangyásznak is köszönhető, hogy nem jött el az éppen aktuális világvége. Egész pontosan az egyik jelképe lehetne annak, hogy miért is nem jött el. Elmondta ezer és egy ember, hogy 2012-re a világ olyan erkölcsi válságba került, annyi természetes…..
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
A mai napon sajtótájékoztató keretében indította el átfogó kampányát a márkaszervizek előnyösebb megítélése érdekében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ennek központi eleme az egyesület, és az akcióban résztvevők által közösen indított weboldal, az…..
Demidoux 2012.10.18 13:39:10
@novothauto:

Engem csak ez bosszantott a toyodiy.com-on:

The diagrams are no longer available on this site per demands of Toyota Motor Sales Inc.

Előtte egyszerűbb volt keresni, meg azonosítani.
Kisautó blog Mi lesz itt holnap? 2012.01.31 17:46:00
Nürnbergből jelentem: becsináltam. Tavaly Koncz Janival voltunk a Spielwarenmessén, idén Máth Dávid segít feldolgozni a játékvásáron látottakat. Nehéz dolga lesz, mert én már ma - tudom, minek a finomkodás, de előre elnézést kérek - összefostam magam. Még ki sem nyitott a…..
Demidoux 2012.02.01 09:10:07
Ugye milyen furcsa volt a fater, mikor tizennégy évesen azzal baszogatott, hogy flexeljél fiam, fúrjál fiam, faragjál fiam, csináljuk meg a filegóriát, a tetőlécet, tekercseljük meg a fűnyírót, zsírozzuk meg a trabantot, szintezzük be a polcokat, előbb fúrunk, aztán a dübel,…..
Belsőség Dekormatrica? Langyi! 2011.11.19 16:28:00
  A jó versenydizájn tényleg feldobja az autót. Azonban lássuk be, a rövid életű és könnyen eltávolítható matrica olyan, mint az elhalványuló kozmetikai tetoválás: frankó, frankó, de aki határozott és tudja mit akar, az irharéteg alá nyomatja be a festéket, és viseli…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..