Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atisp

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Vedd velünk! 2013.11.28 22:55:18
Ügyfelünk, a Veddvelem.hu csinált egy nem reprezentatív kutatást, így Karácsony előtt. Íme az ebből született sajtóanyag. Szabad terjeszteni is, sőt, kifejezetten megköszönjük az utánközlést! Karácsonykor is kuponozunk! Idén kétszer annyian tervezik, hogy kuponos oldalon…..
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..
Tavaly októberben indítottuk, bőven 10 ezer fölött járunk, és most kiadtunk egy sajtóközleményt. Bátran lehet másolni, megosztani, terjeszteni! Folyamatosan növekszik a mobilos társkeresők száma A Találkapont.hu 2012. októbere óta működő társkereső és programajánló…..
Nem olyan régen írtam a QR kódról, de most eszembe jutott egy olyan felhasználása, ami nekem itthon iszonyúan hasznos lenne. És ezt az ötletet egy kicsit ki is terjesztettem... Ez az egész elsőre nem annyira online marketing, de még azt a kapcsolódást is megtaláltam hozzá. Tehát az…..
Pár napja írtam, hogy jövök Pécsre, és előadást tartok az egyetem szervezésében megrendezendő konferencián. Nos, az előadás elkészült, és el is mondtam, így most közzé is teszem. Az előadás elején elsősorban arról beszéltem, hogy az új média, a közösségi média…..
Onlinemarketing blog FacebookTimes 2012.06.01 15:24:00
A tegnapi SuperSocial konferencián, hallgatva a sikeres Facebook megoldásokat, az jutott eszembe, kellene egy olyan konferencia - vagy legalább egy olyan blokk - ahol a sikertelen kampányokat lehetne bemutatni. Mi történt, miért, és mire lehetne ebből következtetni. Ugyanakkor tudom, ez…..
Nem lesz ez így jó, nagyon nem. Miközben a gazdaságot tovább lassítja a II. Széll Kálmán terv, egész egyszerűen kilátástalanságba csúszik a vállalkozói szegmens is. Márpedig ha valami, akkor a vállalkozások, a hazai vállalkozások rángathatnák ki ezt az országot a gazdasági…..
Atisp 2012.04.25 14:29:25
Mo-n kb. 1 millió (társas+egyéni összesen) vállalkozás van, ami az aktív/munkaképes lakosságra nézve nem mondható alacsonynak.
Lásd:
www.ado.hu/rovatok/cegvilag/sok-a-kockazatos-kisvallalkozas

Lényeg, hogy sok megtapasztalták már, hogy milyen jó is vállalkozónak lenni.

Lehet, hogy ez is az oka az alacsony vállalkozói kedvnek :)
Baromi irigy vagyok, az van. Mi a francért nem nekem jutott eszembe az a kampány, ami a napokban futott a Facebook-on? Lett volna ügyfelem, aki egy ilyenért aranyba foglalja a nevem, és örök életre szóló megbízást ír alá velem. Mert azért ez nem semmi: két ügyes alkalmazással pár…..
Onlinemarketing blog Alapfogalmak 2011.12.05 22:36:00
Amikor írtam az iWiW-ről, és leírtam, hogy napi 500 ezer és heti 1,2 millió aktív felhasználója van, akkor elég sokan megkérdezték, hogy jön ez ki, hogyan lesz az 500 ezerből 7 nap alatt 1,2 millió?Akik naponta foglalkozunk online kampányokkal, erre a válasz triviális, kb. a…..
Ha az online megjelenésekről beszélünk, természetesen rendszeresen felmerül a PR megjelenések lehetősége is. Miközben a PR, vagyis a public relations egy külön szakterület, és az évek alatt gondosan a fejembe is verték, hogy a PR nem marketing és a marketing nem PR. Igen, vannak…..
A kis- és közepes vállalkozásoknak jelentős részének már évek óta van weboldala. Éppen ezért feltételezem, hogy a legtöbb kkv-s olvasómnak is van. De milyen ez a weboldal? Működik? Hozza a megrendeléseket? Erre én, innen, nem tudok választ adni, nem vagyok távgyógyító, sem…..
Amikor az ember megnéz egy grafikont, akkor hajlamos olyan dolgot benne látni, amit gondol róla vagy amit az orra elé tesznek magyarázatot. És innentől nagyon nehéz lesz azt elmagyarázni, hogy amit lát, az nem teljesen - vagy egyáltalán nem - fedi a valóságot. Az interneten főleg…..
Miközben a hazai online reklámpiac növöget, azt vesszük észre, hogy ebből egyre kevesebb pénz marad itthon. Korábban már írtam, hogy az egyik pénzkiemelő csatorna azok a külföldi szolgáltatások, amelyek idehaza is elérhetőek és sokan használják. Nevesítve a Google és a…..
Hirdetőként, főleg, ha a cél mondjuk valamilyen termék eladása, a legjobb fizetési megoldás az, amikor csak akkor fizetünk, ha mér sikerült eladni valamit. Ezt szokás partnerprogramnak nevezni, vagy elfogadottabb nevén affiliate-nek.Bár idehaza elkezdett élénkülni ez a piac, de azt…..
Nem vagyunk egy hatalmas cég, ráadásul nem is egy irodában dolgozunk (a "home office" sok előnnyel jár), így aztán a munka megszervezése talán kicsit több odafigyelést igényel. Amikor a MiniCRM-et jegyző Barazsy Ákos először megkeresett a rendszerükkel, ez volt a…..
Szerdán volt a 2. Smartmobil konferencia, és mivel voltam a tavalyin is, így volt összehasonlítási lehetőségem. Ez sokaknak nem adatott meg, egy év alatt nagyon sok dolog történt a világban, és ez a konferencia minden pillanatán érződött is.2010-ben a Smartmobil - akkor még iPhone…..
Egy webáruház általános és széles kínálattal jelent meg a piacon. Ez önmagában nem jelent semmi extrát, vannak ilyenek. Ráadásul ebben a webáruházban sok, viszonylag olcsó (1000,- Ft alatti) termék kapható. Olyan termékek, amikből jellemzően egy darab is elég. Ugyanakkor…..