Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gumidomino

0 bejegyzést írt és 3090 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
Marcsi csúnyán megjárta az MBT cipőboltban, amely cipőről kötelességünk kijelenteni, hogy nem szép! Lehet hogy baromi egészséges, de csinos sose lesz, hiába erőlködnek a kedves marketingesek azzal, hogy az. Szóval Marcsi megvette a szokásos 55.000.- Ft-os áron a cipőjét, majd…..
Gumidomino 2009.09.09 10:49:27
@EÖ: hát gondolom kavarni nem nagyon kellett, csak belerakta és billegett magától. meg se lepődtem hogy ötvenezerért lekvárt is lehet főzni benne. jövőre viszont vigyázni kell hogy nehogy foszladozni kezdjen a talpa!
Váratlan fordulat nélkül 65:1 arányban megszavazta a Főváros a múltkorjában már emlegetett parkolási rendeletet. Amíg a nálunk okosabbak megszakértik, mitől is nem alkotmányellenes, hogy ezentúl havi egy alkalommal lehet parkolójegyet bemutatni a Centrum Kft légből kapott…..
Gumidomino 2009.05.02 14:10:06
Érdekes anomáliára lett figyelmes György. A jelek szerint a UPC az ex-monorteles ügyfelektől emailben kéri ügyfél- és telefonszámukat, ellenkező esetben törli az előfizetésükhöz tartozó emailcímet. WTF? Nem írnék neked, ha nem tapasztalam volna, hogy más ex Monornetes…..
Gumidomino 2009.03.26 14:39:32
@Hepka_György:
szerintem azért felhívhatnád az ügyfélszolgálatot (előtte készíts egy napi hidegélelmet magad mellé) hogy tudnak-e róla és ha igen mivel magyarázzák.
Gumidomino 2009.03.27 09:10:33
@mamapicilánya/mpl:
egy pár napról lemaradtam.

ofélia posztja miről szól majd?

csak hogy fel tudjak készülni forradalommal meg sünökkel.
Gumidomino 2009.03.27 09:56:30
@Nelson Mandula:
el kellett volna olvasni az ÁSZF-et.

amúgy meg sziasztok, jó reggelt, megyek aludni, ezt csináltam ma, mit főzzek, van valakinek kölcsön egy békája?
csak mert kitolnám.
a sünt.
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
Gumidomino 2009.03.26 13:08:00
@sörpörkölt:
az én távirányítómon lévő pánik gombra szirénázni kezd az autó. az autókereső meg ha egyszerre nyomom a kettőt.
megnyugodtam, jobb mint a bentley :D
Gumidomino 2009.03.26 13:27:35
@Tobe:
ja, nem tőled. csak nem akartam három külön kommentet írni. :)
azt nem érzem életszerűnek hogy mondjuk egy amerikai celeb a vuitton táskát odaajándékozza a vöröskeresztnek vagy az üdvhadseregnek.
(ezt meg úgy általánosságban írtam, nem csak neked. :D)
Gumidomino 2009.03.26 14:40:43
@horex:
eh. a saab egy álom.
a kis opelt meg használom.
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
Gumidomino 2009.03.20 10:08:58
@Egyéves Önkéntes (Sün-díjas):
meg hát ugye a táguló világegyetem.
ezzel az egy órával legalább évtizedekig bizton számolhatunk.
manapság mivel van még így?
"Mókás rendszerek" versenyünk erős trónkövetelője a T-Mobile online ügyfélszolgálata, ahol létezik egy "Kiegyenlítetlen számlák befizetése az Interneten keresztül" nevű menüpont. Naiv Ügyfél erre kattintott, de jött a magentaleves: ez a funkció nem érhető…..
Rég volt egészségügyi szenyózás, most viszont megszületett a mondás, miszerint szív, mint Pongesz a segédeszközboltban. Részletek lejjebb. Az ortézis a képen látható. az újpesti sztk egészsgügyi segédeszközöket árusító boltjában történt az alábbi kis szösszenet. egy…..
Gumidomino 2009.03.19 15:06:05
@mamapicilánya/mpl:
elhiszem.
még jó is, hogy nem tudod hol dolgozom! :)

akkor röpködnek a faszomok. már persze ha nem lennénk urilányok. :)
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Gumidomino 2009.03.19 14:20:36
@SGT.Hegecs:
jobbulást.
vannak még lovagok.
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
Gumidomino 2009.03.17 14:30:52
@]Gabó[:
ezt nem tudná valaki megcáfolni? tényleg így van, vagy elszámolt valamit?

Mert addig értelme sincs vitatkozni, ha ez tényleg így van, akkor igaza van, és NINCS hatóanyag abban, amit a gyerek, a kutya, a kommentelő bevesz.
Viszont ha használ, akkor miért kell őket meggyőzni, hogy csak a saját agya intézkedik és nem a pénzért patikában szerezhető széthigított hatóanyag?
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Gumidomino 2009.03.17 09:28:56
@betépett felhasználó:
nagyjából minden poszt ugyanarról szólna.
A bevásárlóközpontok tepernek a vevőkért, ehhez képest a MOM egyenesen elüldöz, az Árkád meg plusz 1 órányi ingyen parkolással próbálja magához vonzani a vásárlókat, de nem csak úgy, jófejségből. Vásárolni kell hozzá, mégpedig nem is akárhogy. Már az Árkádba…..
Gumidomino 2009.03.13 11:47:35
@mamapicilánya/mpl:
ha rajtuk van a vödör akkor nem látják a tükörben, hogy néznek ki.

ha nem tükörben nézik, akkor meg minden pasi adonisznak hiszi magát... :)
Gumidomino 2009.03.13 11:49:09
@elwood:
azt már lófarokba is lehet kötni.
Gumidomino 2009.03.13 11:58:20
index.hu/bulvar/2009/03/12/sarga_mellenyes_banda_vitte_el_az_ajtot/

na. végre egy ajtóletépés!
melyik homár volt?
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
Egy rakás Homár-olvasónak támadt Budapest-Bukarest-érzése amiatt az apróság miatt, hogy a Google Calendar március 15-ét az 56-os forradalom kirobbanásának napjaként ünnepli. Na bumm, mondta volna erre Szabó bácsi.  ..
Gumidomino 2009.03.13 08:20:52
Gábor kiborult azon, hogy ha az EME Zrt. mobiltelefonos parkolójegy-fizető rendszerét akarja használni, két rikító matricát kell kiragasztania az első és hátsó szélvédőjére, ráadásul reklámokkal megfejelve. Korrekt dolog-e önautóspammolásra kényszeríteni egy fogyasztót,…..
Gumidomino 2009.03.12 14:55:48
@ColT:
szerintem igazándiból mindannyian jól tudjuk, hogy mit szólna. hárítana. mint ahogy minden hivatal. valaminek történnie kellene ahhoz, hogy az xy-ok, akik valamikor közös wc-re kerültek a nagyfőnökökkel, végre lebukhassanak.
de úgy igazán, ahonnan nincs visszaút és nincs zsíros állás. :(
rohadna meg az egész, most jól elszomorítottam magam.
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Ferenc gyanúsan nagy telefonszámlát kapott, aztán felidegesítette magát a feleslegesen elkért adatokon, hogy a végén másnak küldjék el a részletes számláját. Mindennapi T-pöfögés, hogy rutinosan induljon a csütörtök. Eddig csak olvastam a blogot, bár tavaly a kábeltévé…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
Gumidomino 2009.03.11 15:18:17
Gumidomino 2009.03.11 15:19:39
Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva…..
A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat…..
Krisz úr szenvedélyes hangú levélben gyalázza az Adóhivatalt, amit empátiával figyelünk, hiszen azokra a hónapokra kell kamatot fizetnie, amiket az APEH  tökölt el az ügyfél kérelmének elbírálásával. Egyházi iskolásként nem érthetünk egyet az erős kifejezésekkel, a…..
Gumidomino 2009.03.11 10:55:49
@Remo:
"az elmúlt időszakra is ki fogják számolni a kamatot"

ez most azt jelenti, hogy arra a 7 hónapra, amikor tényleg ők nem számolták ki, kvázi nem volt lehetőség mire befizetni, szóval arra is kamatot számolnak majd? :-O
Válságban lakáshitelt igénylő ügyfelekért minden bank kezét-lábát törné, nem úgy az Erste. A fiók dolgozói 1 óra várakozás után, közvetlen stílusban küldték haza Hajnalkáékat. Gyors leszek, senki idejét nem szeretném rabolni, nem úgy, mint az Erste rémkedves munkatársa…..
Enzo egy újabb válságkezelő/profitmaximalizáló megoldást fedezett fel bankjánál. 100 ezer forintos hitelkeretét előzékenyen, kérés nélkül felemelték 430 ezer forintra ("elkél majd a háztartásban"), ami után 4x-es készenléti díjat szedtek. A hitelkeret…..
Gumidomino 2009.03.10 14:06:39
@elwood:

nem tudom hogy nézetkülönbség van-e köztünk vagy csak elbeszélünk egymás mellett. az előbb úgy tűnt, mintha azért olvasószakköröztél volna le, mert szerintem végig kell olvasni minden szerződést amit aláírunk.

én sem arra gondoltam, hogy a rafi tökéletes, mert imádok ászf-et olvasgatni. csak gondoltam, nem ártana mégis legalább ilyenkor megnézni hogy jogosan követel-e a bank vagy nem.
az, hogy ülnek a panaszkezelésen, nem rafi sajátság. inkább erre van kihegyezve a poszt, mégis mindenki beáll a sorba szidni a bankot azért mert felszámolt egy díjat.
szidom én is őket, de nem olyan miatt ami az én hibám is lehet.
Gumidomino 2009.03.10 15:03:11
@elwood:
egyetértek.
igazából az a baj, hogy a sunyi meg a korrekt nem jogi kifejezés. odafent meg senkinek se érdeke, hogy változzanak a szabályok...

én igazából legelőször azt tartom rohadt sunyiságnak és inkorrektségnek, hogy egyes munkahelyek kikötik, hogy csak bankszámlára hajlandók utalni. azaz nem választhatom a készpénzfizetést.
rákényszerítenek, hogy fizessek bankszámlavezetési díjat, fizessek kamatadót, fizessek pénzt hogy hozzájuthassak a saját adózott pénzemhez. de ez már messzire vezet.
Örs levelet kapott a Magyar Telekom Nyrt. helpdesk csoportjától arról, hogy a bejelentett hibát kivizsgálták, a hibakezelést lezárták. Mindezt aznap, amikorra a szerelőt várta az ügyfél, kinek panasza jogos. Örssel nem először esett ez meg, de most már kiborult és megírta minden…..
Gumidomino 2009.03.09 11:59:51
@a paraszt a fatelepről:

azt hiszem ősrégen egy matávos hozta létre a problémák miatt, aztán még járnak oda ügyfélszolgálatosok jószándékból segíteni.
akkor találtam amikor még engem szopatott a t-online.
bár segíteni nem tudtak, de láttam, hogy előfordulnak ügyintézők is.
ehhez képest viszont a noreply-re írni viszi a pálmát! :D
Gumidomino 2009.03.09 12:18:52
@a paraszt a fatelepről:

arra próbáltam röviden célozni, hogy mivel Őrs tudja, hogy noreplyre válaszolt, ennél valamivel több eséllyel próbálkozhatna az általam linkelt fórumoldalon. de legalábbis megpróbálhatná.

velem miért kötekszel?
Gumidomino 2009.03.09 13:10:40
@domifer:

"észrevették lement a feszültség a modememben"

a feszültség itthon se csökkenhet. (bár hogy modemben is mérik-e azt nem tudom.)