Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faék

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új láb, új élet, ezt már egy korábbi posztból tudjuk. Most meg: fájó láb, fájó szív. A kép innen. Üdvözletem. Régóta olvasom a blogot, és fogalmazódott meg bennem lassan a poszt is. A kapcsolattal nem untatnék senkit sem, olyan volt mint bármelyik kapcsolat, hol jó, hol…..
faék 2009.02.24 00:23:21
@vázkulcs:
De buliban a lányok nem az átlagpasikra hajtanak. Az átlagos lányok sem, ebben van igazsága Mp-nek. Mert valami meg kell fogja őket, és miután elég kevés esély van a mély beszélgetésekre, marad a kinézet, és nem kíváncsi a belső értékeire, esélyt sem kap rá, hogy megmutathassa. Itt ismeretlen pasikról beszélünk (legalábbis én), nem arról, ha már megismerte az átlagpasit, akiben valóban fedezett fel értékeket, és alig várja, hogy összejöjjenek abban a bizonyos buliban, ahova törzsközönség jár.
faék 2009.02.24 00:28:30
@majompásztor:
igen:)
faék 2009.02.24 00:43:39
@vázkulcs: ráadásul más közegben Átlagpasi lehet hejespasi, és átlagnő is lehet átlag feletti:)

No, jó éjt nektek.

Napi betevő:"Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok."(Mark Twain)..
faék 2009.01.20 10:58:12
Kckd Brekk (n.pr.) · szakitsoff.blog.hu 2009.01.20. 10:50:47

kapsz egy szép ződ gombát. ilyet úgysesosesenki:D
örülsz???????????
!!!!!!!!!!
:DD
faék 2009.01.20 13:12:48
Kckd Brekk (n.pr.) · szakitsoff.blog.hu 2009.01.20. 12:54:00
de csak holnapig!!!!!! utána öröm-boldogság!!!!
Demszky Gábor főpolgármester kedden elrendelte a szmogriadó második fokozatának életbe léptetését Budapesten.  „Szerdától csak a páratlan napon születettek tartózkodhatnak Budapest területén belül. A radikális lépéssel az oxigén-belélegzést szeretnénk csökkenteni…..
Napi betevő:"Azért vagyunk a földön, hogy jót tegyünk másokkal. Hogy mások miért vannak itt, arról fogalmam sincs."(Wystan Hugh Auden)..
faék 2009.01.11 09:43:02
Napi betevő:Ki korán kel, aranyat nyel. (vagy nem)..
faék 2009.01.09 08:11:10
Napi betevő: "A televízión bemutatott szexszel az égvilágon semmi baj nincsen, csak vigyázni kell, nehogy leessünk a készülékről." (Woody Allen) ..
Napi betevő: Kenyér, zöldhagyma. A szomszédból sült-illat. Nagyot alszom ma. Bertók László (1935-) ..
Napi betevő: HAIKU A 80-AS AUTÓPÁLYA SALT LAKE CITYI FÖLJÁRÓJÁRA Egy földterület növénytakarójának változása, Magvető Könyvkiadó, Budapest, 1979, 56. oldal a pornólapok nyílt lángja lobogva ég a benzinkútnál (Oravecz Imre (1943-)) ..
Mai szabály: hajnali 3-kor ne hívjuk a párunkat részegen azzal, hogy eddig dolgoztunk, és pont lekéstük az utolsó metrót, mert az nem szerencsés. Kedves szakítós blog! Mint annyian, én is sokat gondolkodtam, hogy érdemes e megírni az én kis történetem, de aztán úgy döntöttem…..
Napi betevő: "És együtt alszik majd a bárány és a farkas, de a bárány nem alszik majd jól. " (Woody Allen) ..
Mindig a Gézákkal van a baj, fel is veszek egy ilyen tag-et. A Gézáknak mindig vagy Aranka vagy Gizike a barátnőjük, akivel képtelenek szakítani. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk    Szervusztok! Valamiért úgy éreztem muszáj veletek megosztanom…..
Micsoda Gézák vannak! Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk! És komolyan azt hitte, hogy ezt mindenki beveszi. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Kommentelők! Állandó jelleggel olvasom a blogot egy rövid ideje és gondoltam elküldöm az én…..
Napi betevő: Gyerekkoromban egyszer eltűntem pár napra otthonról. A szüleim azonnal reagáltak, kiadták a szobám. (Woody Allen) ..
Napi betevő: Soha ne vegyünk Rolex karórát olyan embertől, aki alig kap levegőt. (ismeretlen) ..