Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolkodoo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hubbard az előadásain időnként beszámolt előző életi kalandjairól.   Ezt tette a "ZONES OF CONTROL AND RESPONSIBILITY OF GOVERNMENTS" (A kontroll zónái és a kormányok felelőssége) c. 1960. január 3-i előadásában. Íme: No, my overt act against the American…..
A következő videó magáért beszél. Hubbard elsőszülött fia,  L. Ron Hubbard, Jr. (1934-1991) a téma, akinek "Nibs" volt a beceneve az egyházon belül. Az egyház megalakulásakor az apjával együtt dolgozott, aztán kilépett az egyházból, és még a nevét is…..
gondolkodoo 2008.11.03 02:37:00
Már ilyen is van. Akcióban az OT-k! Kedves Barátaim! .... Az OT bizottság elindított egy megelőző kampányt, ahol 425 képviselő, és véleményformáló személy kap az Alapok csomagból néhány könyvet, amely reálissá teszi számukra, hogy mi is az amiért mi szcientológusok…..
gondolkodoo 2008.10.31 01:42:56
tegyunk egy gondolatkiserletet, tegyuk fel, hogy parlamenti kepviselok vagyunk, valasszon mindenki a maga oldalanak megfelelot. Valaki odamegy hozza, mikor este hulla faradtan jossz ki a parlamentbol egy hosszu ulesnap utan, es valami konyvet akar radtukmalni, tuti elbol elhajtod mert mennel haza a csaladhoz. masik verzio, hogy postan erkezik, tudjatok mennyi mindent kap egy kepviselo a Mari neni sopankodasatol az uzleti megkeresesig mindent... szoval iktatja a kukaba, jobb esetben a sarokba. Sci csoka felhivja es kerdi, hogy olvassa-e mar, a 2-3. utan tuti lerazza. Ezek utan elkezd gondolkodni, hogy mi a szart akarnak tole. Mire juthatsz 1. ezek itt valami vallasi befolyast akarnak szerezni, ez nem jo, esetleg rajon, hogy NBH mar regota figyelmeztet ra, szoval be kellene tiltani. 2. Nekiul elolvasni az alapokat, csak hogy leszaljanak rola, legalabbis belelapoz. Tuti par oldal utan feladja es hulyenek nezi oket, plusz ha a kave es a cigi kozott szobakerul a folyoson, akkor milyen beszelgetes lehet:
-Te Ferikem te is kaptal abbol a konyvbol engem valami csoka ezzel zaklat, mit tudsz te errol?
-Nem tudom Viktorom, ekkora boszmeseget reg lattam (itt egy torgyani fordulattal), ez meg nalam is nagyobbat kamuznak, azt hittem te kuldetted.
-Ferikem, szerinted kik lehetnek
-Nem tudom.
Te Gyuri mit mondanak az embereid kik ezek?
-Ferikem ezekre mi mar felhivtuk a figyelmet, allamhatalomra tornek, csak nem irtuk ki konkretan, hogy ok, de minden evben olvashatjatok.
-Te Ferikem, szerintem ezt be kellene tiltani.
-Viktorkam, szerintem is.

Es megszuletik a kovetkezo 100%-ban elfogadott uj torveny. :D

(Megjegyzés: A videó még nem készült el, amint elkészül, bekerül ennek a szövegnek a helyére.)   JB: Tudod, mi az érdekes? Másfél-két évvel ezelőtt nagy divat volt, mindenki azt nyomta, hogy hallgassuk a Kongresszusokat. LRH 1960-as évek elejétől kezdte tartani a…..
Újabb rejtély!   Az egyház hivatalos oldala szerint az e-méter ez: http://mia.szcientologia.org/Html/part02/Chp05/pg0166.html Az auditálást egy vallásos tárgy (religious artifact az angol eredeti - Reformer) használata segíti, amely segít ... megtalálni a lelki gyötrelem és…..