Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Themuezzin

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először meghallottam, hogy valaki valóra váltja gyerekkori álmomat, azaz épít magának egy valódi házat legóból, azonnal meggyűlöltem az illetőt. Először még hitegettem magam, hátha csak a cég ügyes marketingfogásáról van szó, de sajnos ezzel nem vígasztalhattam magam…..
A Homár emlékei szerint nem kizárólag az Unicreditnél kell fizetni a megszüntetni óhajtott számlánál az utolsó, igazából már nem szolgáltatott hónapért, Király Rák viszont náluk futott bele legutóbb az igazából megmagyarázhatatlan jelenségre: Régi rajongódként, meg…..
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
α-tól ω-ig Modellből filmsztár 2009.08.14 11:55:00
A Total Film ismét nagyot alkotott, ugyanis összeállítottak egy listát, mely a modellből filmsztárrá vált hölgyeket sorolja fel. Nem is olyan régen a blog egy, a leghíresebb gonoszokat tárgyaló sorrendet állított fel. Most azonban azokkal a nőkkel foglalkozik, akik kezdetben…..
Bármennyire is szerettük volna azt hinni, hogy a konteóblog független a napi aktualitásoktól, az utcán járva, emberekkel beszélgetve rá kellett döbbennünk, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a közvélemény nyomása alól. Megszakítjuk tehát a konteóblog nyári pihenését, s mai…..
Reménytelen készüléket sem cserélnek, és minden lehetséges módon froclizzák a rossz készüléket vásárló vevőket a Media Marktban. Attila egy Lenco márkájú hordozható DVD-játszóval szívta meg, sokszorosan, élményei lejjebb olvashatók: Egy Media Marktos kalandomról…..
Azoknak, akik jogi segítséget kértek tőlünk és még nem kaptak választ: Erynnis nyaral, amint visszatér mindenkinek igyekszik segíteni! Következzen mzs hozzászólása. Egy feladott hirdetésre 5 nap alatt 200 önéletrajz érkezett, "boldog-boldogtalan elküldte az…..
Themuezzin 2009.07.23 09:51:51
@Denimm: Eloszor is, igazad van a HR-esen nagy reszevel, de szerencsere nem mindegyikkel. Masreszt, en sem vagyok egy bugyinedvesito jopasi, de egyszer sikerult magamrol egy jol eltalalt kepet csinalnom, azota mindenhova azt csatolom. Nem ordongosseg, es egy akadalyt mar at is ugrottam. Az interju pedig kulon mufaj, de tanulhato. Volt olyan ismerosom, akit beajanlottam valahova, es utana visszahivtak, hogy tenyleg jo-e, mert semmit nem tudott felmutatni abban az egy oraban, de megnyugtattam a ceget, fel is vettek, maig ott van es nagyon szeretik. No, neki erdemes lett volna tanulnia, kulonben nem jut be.
Az Árkádban van egy bolthely, amely már elég régóta le volt fóliázva valami "Itt új divatbolt nyílik" szöveggel, ami elsőre talán kamunak tűnhet, de úgy látszik nem volt az. Most ugyanis lecserélték egy újra, amelyen már ott szerepel, hogy munkaerőt keresnek a…..
 Tegnap megnéztük a heripottert, Gabo volt olyan kedves, és meglepetéből foglalt jegyet az elő-preimerre. Ugyan nem vagyunk nagy "HP" fanok, de a könyvek nagyon tetszettek (nekem jobban). Szóval egy héttel a magyar bemutató előtt beültünk itt kies Bambergünkben a…..
Droidfigyelő őrszolgálati alaptanfolyama az első rész után folytatódik, mégpedig egy különösen (majdnem azt írtam: kivételesen) emberséges őrnaggyal, és a már megismert Kovács honvéddal a főszerepekben. A nukleáris csapás idején végrehajtandó feladatokat pedig jól…..
Themuezzin 2009.07.02 11:41:41
@kőporosvazelin: ebben rejlett mar Keletazsia ereje is, barmennyire is fejlettebb volt nala Eurazsia es Oceania...
Spontán kialakult egyenruhás sorozatunk következő részében a festői Ürömre kalauzoljuk az olvasót, ahol Gáborra szörnyű gyanú árnyéka vetült: lehet, hogy cserbenhagyott egy kanapét Óbudán? A vérvádat a kanapéban talált zöldkártyára alapozták. Az alanti krimiből kiderül,…..
Themuezzin 2009.07.01 14:28:30
@i hate the police: hat, abban az ertelemben, ahogy a teremtes koronajatol elvarhato lenne, nyilvanvaloan nem, de bizonyos sajnalatos osszefuggeseket eszrevesznek... ahogy mondjuk az eticsigak is. es most semmilyen csigat illetve csigabaratot nem akartam megbantani.
Kedvelt témája a filmeseknek a posztapokaliptikus világok és a túlélők harcának bemutatása, mai posztunk a posztapokaliptikus túlélőkkel foglalkozik. A legfontosabb a kezdet: nem valami pontos adat, hogy mondjuk a bábolnai téeszben belobbant a tehénfing és metánvihar pusztította el…..
Kalóz Kalózok ideje 2009.06.22 05:14:00
A szélsőjobb megerősödésénél gyengébb, a kisszíneseknél viszont határozottan hangsúlyosabb hír volt szerte a világon, hogy Svédországból az Európai Parlamentbe jutott az első olyan politikai formáció, amely a szerzői jogok rendszerének megreformálását hirdeti. Idén már…..
Themuezzin 2009.06.22 13:31:31
@Gyorgy: @Ludas Matyi Online: @bryan: Köszönöm a valaszokat! Alapvetoen nem meggazdagodni akarok az irasbol, hanem megelni belole, plusz csaladot eltartani. A Paypal-es konyorgos verzio nekem is megfordult a fejemben mar, de nem mertem belevagni. A pereskedes a masik, ami ugy latom bele van kodolva a kreativ munkakba, de ugye rizotto nelkul nincs haszon :) meg egy kerdesem lenne, tudtok ilyen e-kiadot, vagy google? Meg egyszer koszonom, sokat segitettek a valaszok!
..és lányai. Természetesen a címadó kifejezés is kiemelkedően modoros, de a kifejezés alanyai sokszor méginkább azok - leginkább írásban domborítják ki világpolgáriságukat. Ha egy magyar, idegen eredetű szót le lehet írni a magyar helyesírástól eltérően is, természetesen…..
Themuezzin 2009.06.16 17:11:06
@Modor Tibi: nalam a nemeteknel ezek vertek ki a biztositekot: ich habe es downgeloadet, a masik: diese Anwendung ist upgedated.

ja, informatikus vagyok :) itt van a legtobb modoros angolszo-hasznalo :)
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
Themuezzin 2009.06.15 10:19:37
@Vércse Úr: @szegedicsaj: En a NatGeoban nem nagyon bizom meg, amiota megszakértették, hogy egy Boeing nyomtalanul el tudott tűnni a Pentagonban 9/11 alatt... vagy ez itt most offtopic? :)
Themuezzin 2009.06.15 10:43:51
@bio31: szerintem ennél az USA sokkal jobban szereti látni a nevét a találmányok listáján... nem gondolom, hogy az emberiség szebb jövője miatt tevékenykednének.
A légiközlekedés kockázatait (mindenféle statisztikai adatra támaszkodva) minimálisnak szokták nevezni; talán emiatt is kap hatalmas nyilvánosságot minden légikatasztrófa, na meg azért, mert – noha a repülőgépek lezuhanása tényleg ritka – , az ilyen balesetek után…..
Azért nincs is annál szebb, amikor egy bulvárlap kárhoztatja a mocskos bulvármédiát, amiért könyékig fistinggel a sztárok magánéletében, ahelyett hogy szakmai teljesítményükről, és emberi sikereikről írna. Na jó, talán ennél már csak egy gyönyörűbb dolog létezik: amikor…..
Themuezzin 2009.05.07 17:40:21
@szabóZ: Először is kösz, hogy megszólítottál. Azt értem, hogy ez egy médiablog, de nem értem, miért írtok gyakorlatilag minden lapszámhoz kommentet. Persze biztosan nagyon jó belerúgni időnként, csak a célja nem világos számomra. Nagyjából úgy fest, hogy ha meghozza a postás, kinyitja valamelyikőtök, megrökönyödik attól, amit lát és megírja ide.
A parkolási igazolványokkal való visszaélésekre biztos, hogy az a jó válasz, hogy az arra jogosultaktól is elveszik? Az alábbi levél is ezt a problémát feszegeti. Kedves Zugügyvéd,Szomorúan olvastam a napokban elküldött körlevelet, melyben tájékoztatást kaptunk arról, hogy…..
Themuezzin 2009.04.24 20:22:19
@heliox: de hát te is azt mondod, amit mindenki más. ő kapja meg a kártyáját, autótól függetlenül, akinek meg nincs baja, ne kapja meg, ugyancsak autótól függetlenül.
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..