Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miigeii

0 bejegyzést írt és 402 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
Miigeii 2012.11.19 14:56:57
Nyilván nem fogja befolyásolni a januári lyoni óriási szakácsvilágverseny, a Bocuse d'Or végeredményét, ha az Onyx-os Széll Tamás nyeri meg a versenyplakátokra kiírt szavazást, de azért igazán megmutathatnánk, hogy milyen energiákat tudunk mozgósítani!Azért kommentben (és/vagy…..
Múlt héten a leghíresebb albán görögzenészre a RTL rászabadított 16 faszra éhes luvnyát, hogy válogasson közülük kedvére (értsd: ahogy a szerkesztők akarják), és találjon rá az Igaz Szerelemre, így nagybetűvel. Mert ehhez egy tévéműsor kell hálistennek, hadd röhögjön…..
Miigeii 2012.10.10 09:22:45
Sokat segíthet az állampolgároknak, hogy a Miniszterelnöki Hivatal nyilvánosságra hozta a Nemzeti Konzultációs kérdőív helyes megoldásait. A megoldásokat egy fideszesekből, KDNP-sekből és egy történelemtanárból (Fidesz-KDNP) álló stáb készítette el. A helyes megoldás…..
Miigeii 2012.06.04 13:42:09
A Facebookon kezdett el terjedni a hír, hogy magyar idő szerint vasárnap, Szumátra szigetén tragikus hirtelenséggel elhunyt Balaton "Boli" Endre, a VHK üstdobosa. A Quart hétfőn elérte Grandpierre Atilla énekest, aki elmondta, az információ Boli barátnőjétől származik. Az…..
Miigeii 2012.02.27 09:12:38
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
Miigeii 2012.01.14 12:25:11
A bulvárlap szerdai számában csúcsra járatta a világ végi hangulatot a Blikk asztrológusa, Papp Gréti.A Mindent a horoszkópról című sorozat 3. részében már eltűnt a hagymázas jósolgatás arról, hogy milyen spirituális felemelkedést hozhat az uralmi helyzetben lévő Neptunusz,…..
 Ez a metró vajon hova megy? Az Örs vezér tere vagy a Déli Pályaudvar felé? Sziasztok! Ha már reggel ilyen cikkel találkoztam az Urbanistán, akkor a tegnapi csatolt képet el is küldöm Nektek. (Blaha M2 peronról)Jó-jó ez a metró összekötés, de az illetékes…..
A Természettudományi Múzeum helyére költözik az NKE, így egyelőre dinótojások és bohóchalak között zajlik majd az oktatás. „Fontos szerepet szánunk a katasztrófavédelmi oktatásban a dinóknak, hiszen ki tudja, mikor támad Godzilla” – fejtette ki a…..
Többször kellett néhány beállítást felvenni az államfő újévi köszöntőjének rögzítésekor, ugyanis az oldott hangulat több zavaró, de inkább mulatságos gikszert eredményezett."A Pali bá még akkor sem rezzent meg amikor lejelezték neki, hogy a frankón odavágós…..
  Hát nem ezzel akartam kezdeni az új évet, de így alakult. Az idei első levél C72-től érkezett egyenesen a Horváth-kertből (melynek fejlesztéséről már tavasszal volt szó az Urbanistán):     Kedves Urbanista! BÚÉK, és további jó munkát kívánunk az új…..
Miigeii 2012.01.02 10:18:17
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
Ígértem a múlt héten, hogy nemcsak lakásdekorációt mutatok Nektek idén is, hanem karácsonyfára való díszeket is, amiket akár otthon - akár a gyerekkel is - elkészíthettek. És mivel az ígéret szép szó, akkor következzen a díszek kavalkádja, ha most belevágtok, még tele lehet…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
Ez a parfüm simán beleillik a bizarr termékek sorozatunkba is. Úgy működik úgyanis, hogy megeszed, azután kiizzadod. A lenyelhető parfüm egy kapszulában érkezik, amiben szintetikus, illatos zsírmolekulák vannak, amelyek a test természetes zsírmolekuláihoz hasonlóak. Az anyagcsere…..
Miigeii 2011.10.24 13:53:34
Eladó a villa, ahol a híres festő, Székely Bertalan élt (im) Valaki már megint ruhátlanul vakuzott a tükörbe. De pasi az vagy nő? (Nagyításért katt a képre! És ugye emlékeztek a múltkorira?) Tipp: Horizont Gergő - kösz! Tóparti ranch-et árulnak Texasban (áat) Három…..
hogyvolt Aranypart 1x21 2011.09.30 08:24:00
Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az…..
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
hogyvolt Aranypart - 1x10 2011.09.07 06:31:00
A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a…..
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
Naná, hogy a Szív utcában van!..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..