Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palkotamas

52 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Göntér Csaba - 1. körzet Göntér Csaba vagyok, 46 éves ruhaipari vállalkozó, főiskolai végzettséggel. Két nagykorú gyermekem van.  A kerületben élek 8 éve, a „vigalmi negyedben”, ezért saját tapasztalataim vannak a környéken lakók problémáiról. Az itt élők normális…..
A Lehet Más a Politika visszataszítónak tartja és határozottan elutasítja az Élet Menetével egy napra szervezett, „Adj gázt” mottóval megrendezendő motoros menetet, mert az a Holokauszt több mint félmillió magyar áldozatának emlékét gyalázza meg, és szembemegy a legelemibb…..
Mosható pelenkák ingyen Terézvárosi kismamák számára. ..
Dr. Görög Balázs vagyok, a Lehet Más a Politika képviselő-jelöltje a Szentendre 4. számú egyéni választókerületében 2013. március 24-én tartandó időközi képviselői választáson. Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam. 1979-ben születtem Debrecenben. Jelenleg…..
Elsőként lett leadva az ajánlószelvény. ..
A HVG cikke: http://hvg.hu/itthon/20130208_LMP_Schiffer_Platform_frakcio   Méltányos megoldásokat kerestek az LMP-ből távozott Párbeszéd Platform tagjainak a rendezett szétválásra, és a parlamenti frakció megőrzésére is, de az érintettek semmilyen kompromisszumot nem…..
Schiffer András szerint nem jelent pártszakadást a Párbeszéd Magyarországért Platform tagjainak kilépése az LMP-ből, hiszen a párttagság alig 10 százaléka jelezte eddig távozási szándékát. Az LMP tárgyalásokat kezd azokkal, akik el kívánják hagyni a pártot, annak…..
 Az önkormányzat tervei szerint megújul a Hunyadi tér. Erről a régóta esedékes lépésről, illetve a tervekről rendezünk beszélgetést június 2-án, szombaton, 11.00 órakor, a Hunyadi téren.Jók-e a tervek? Kell-e zenepavilon és szökőkút? Milyen lehetőséget kapnak az…..
Újabb testületi ülésen vagyunk túl, ami ismét megmutatta milyen nehéz legyőzni a status quót (vagy status quo-t), magyarul a „rendszert”.  A rendszer arra épít, hogy az emberek teljesen kiábrándultak, elegük van a politikából, a pártokból és a közéletből, nem…..
 Budapest Főváros VI. kerület Terézvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 8-án megtartott ülése   Elsőként a polgármester és az alpolgármesterek beszámolóit hallgathattuk meg az előző ülés óta végzett munkáról. Hassay Zsófa…..
A túrával szeretnénk felhívni a figyelmet a Budapest - Dunakeszi között hányzó kerékpárútra, az életveszélyes 2-es főút szakaszra, mely miatt az egész Szobig vezető Eurovelo szakasz elérhetetlen.  Találkozó 9.40,  Indulás 10.00 a Deák térrről, A Bajcsy-Andrássy…..
Rogán Antal 11 képviselőtársával együtt előterjesztést nyújtott be a szabálysértési törvény módosításáról. Ez alapján azt, akit 6 hónapon belül kétszer kapnak rajta azon, hogy az utcán alszik vagy ingóságait tárolja, 150 ezer Ft-tal bírságolhatják meg, ha pedig nem…..
Szeptember 22-én tartjuk kampányzáró rendezvényünket a Blaha Lujza téren.Várunk mindenkit 15-21 óra között.21 órától fáklyás felvonulás!..
 FÓRUM A Teleki téri piac jövőjéről és a helyi piacok szerepéről- Mi lesz a Teleki tér sorsa a legújabb önkormányzati döntések fényében? Megfér-e a piac és a Lidl egy helyen?- Hogy fog kinézni az új piac, drágább lesz-e vagy olcsóbb, élhetőbb vagy éppen…..
A Lehet Más a Politika úgy módosítaná a terézvárosi képviselőtestület szervezeti és működési szabályzatát, hogy a jövőben az üléseket közvetíteni lehessen. Ha a Fidesz-KDNP valóban véget akar vetni a mutyizásoknak, akkor a mai ülésen támogatja a javaslatot. Az LMP…..
Az LMP területi szervezete megkezdi az önkormányzati munkáról szóló videóösszefoglalók készítését.  Az önkormányzati hírekről, eseményekről számolunk be, elmondjuk hogy mit tettek a LMP önkormányzati képviselői az elmúlt hónapokban és min dolgoznak éppen. Célunk,…..
Az LMP területi szervezete megkezdi az önkormányzati munkáról szóló videóösszefoglalók készítését. Az önkormányzati hírekről, eseményekről számolunk be, elmondjuk hogy mit tettek a LMP önkormányzati képviselői az elmúlt hónapokban és min dolgoznak éppen.Célunk,…..
VI. kerületi képviselőnk kérdést tett fel a testületi ülésen. Íme a válaszok és a reakció.   Kérdés, és az alpolgármester válasza: Cake Baly Olivio képviselő:  Szeretném elismételni a kérdéseimet.   Hol, milyen felújítások jelennek meg, ugyanis ebben az…..
A beadvány szövege itt elérhető:lmp678.blog.hu/media/file/ML_Korm%C3%A1nyhivatal_20110527.pdf..
Szülők forradalma – ez még csak a kezdet!   El a kezekkel a Janikovszkytól! Ne várják meg a bírósági döntést, függesszék fel az átszervezést! Már a parlamenti beszédemben is elmondtam: a Fideszes fülkeforradalom felfalja saját gyermekeit! A gyermekszegénységet…..
 Az utóbbi hetekben számos kulturális központ bezárásáról érkeztek aggasztó hírek, most a Sirály művészeti központ került sorra. Az LMP nem fogja hagyni, hogy a bürokrácia és a jog útvesztői elnyeljenek egy ilyen fontos kulturális kezdeményezést.   Kiürítésére…..
A Fidesz megszavazta az iskola bezárást.A szülők és az LMP tiltakozik. A szégyenteljes eseményről Moldován László önkormányzati és Osztolykán Ágnes LMP országgyűlési képviselő nyilatkozik: ..
május 27, péntek, 17:30 – Budapest, Desseffy u. 30., Café End Sajnos egyre több jel mutatja, hogy a fideszes önkormányzatok kultúrharcot kezdenek műhelyek, központok vagy létesítmények ellen, amelyeket gyanúsan alternatívnak, vagy csak…..
A Terézvárosnak, Budapest egyik vigalmi kerületének lassan megváltozik az arculata. Az önkormányzati képviselő-testület többségi frakciója és a polgármester asszony megkezdte a visszafoglaltház-akciók sorozatát. A Tűzraktér foglaltház volt. A kevés jól működő, spontán…..
Erzsébetvárosban – ma úgy néz ki – bezárják a Janikovszky iskolát. Mint másutt annyi másikat. De ez valahogy még elborzasztóbb történet. Az intézmény eddigi eredményei – az óriási túljelentkezés, ami a színvonalat jelzi, a felvételik biztató volta – a…..