Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newsfinder

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2013-as felmérések alapján ma Magyarországon a felnőtt lakosság 19%-a dohányzik aktívan. Ugyanebben az évben összesen 8,3 milliárd(!) szál cigarettát szívtak el a dohányzók. Jó hír azonban, hogy ezek az adatok jóval kisebb számokat hoztak eredményül a 2012-es vizsgálatokhoz…..
Magyar kutatók olyan takarmányvédő szereket fejlesztenek amelyben nincs antibiotikum, mégis megvédik az állatállományt a súlyos fertőzésektől. Ezzel folyamatosan csökkenthetővé válik a haszonállatok antibiotikummal történő túlterhelése. Ezzel világviszonylatban is…..
Influenza ellenes kampány indult ..
Az influenza elleni védekezésről ..
dén is népegészségügyi kampány indult az influenzás megbetegedések terjedésének megelőzése érdekében közlekedési vállalatok, önkormányzatok és oktatási intézmények részvételével.Pusztai Zsófia, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) magyarországi irodavezetője a…..
Az Egészségügyért Felelős Államtitkárság megbízásából 2011 május elején indul útjára a Rizikófaktor teszt és prevenciós kampány. Az akció három olyan területet érint, amely a fiatalabb, aktív korú lakosság, ezen belül a nők körében jelent problémát, úgynevezett…..
Láttam, hogy foglalkoztatok a blogoldalunkkal, s ennek kifejezetten örülök.   Sajnálattal közlöm veletek, mi nem Fideszesek vagyunk, nem Orbán bérelt fel minket!   Néhányatokkal még baráti is volt a viszonyunk. Azért nem merek nyíltan színt vallani, mert ismerlek…..