Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3nt3rth3m4tr1x

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A robbanásszerűen terjedő közösségi szolgáltatások használata során egyre inkább a háttérbe szorul a borravaló intézménye. Mivel itt eladó és vevő között nincsen közvetlen pénztranszfer, a vevők nem igazán szorgalmazzák a plusz juttatást, az eladók pedig gyakran el sem fogadhatják – írja az…..
Barna hajú lányok Becky 2013.08.11 07:34:00
..
Igaz, csak ősszel tér vissza az FX legjobb drámája, de valahiogy kibírjuk addig. És nem, nem hisszük, hogy amit a prpmóban látunk, azt szó szerint kellene értelmezni.…..
3nt3rth3m4tr1x 2012.07.09 18:52:07
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
A Sons of Anarchy, ahhoz képest, ahonnan indult (egyenetlen pilot, döcögős első évad) a második évad végére olyan szépen kinőtte magát a tévé egyik legjobb drámájává, hogy ihaj. Az elvárások éppen ezért meglehetősen magasak voltak a harmadik évaddal szemben, különösen a…..
3nt3rth3m4tr1x 2010.12.02 22:24:29
@mobo: öncélúan? oO
nemtom, nekem valahogy simán hihető volt ahogy az a feszültség kiszakadt jaxből ami a fia elrablása óta halmozódott, és ráadásul a mexiköcsögök halfsack virrasztására jönnek lövöldözni. Sztem simán megérdemelte a rohadék.
A LifeNetwork előzi a Fem3-at. "Már elkészítettük azt a stratégiát, amellyel a LifeNetworköt egy általánosabb tematikájú, női szórakoztatócsatornává pozicionáljuk. A konkrét cél pedig az, hogy egy éven belül megduplázzuk a mostani nézettséget. Az OzoneNetwork kicsit…..
Az F/X hálát adhat annak a fejesnek, aki a Sons of Anarchy első évadának gyenge nézettsége ellenére bízott a sorozatban, és addig verte a vasat, míg nagy morogva berendelték a második etapot a motorosbandás-gazemberes sorozatból. A sorozat a harmadik évad nyitányára már…..
Jó, hát ez alapban persze nagyjából annyira meglepetés, mint hogy Angliában esett az eső. A számok (Torrentfreak.com-féle becslések, amiket eléggé bizonytalanná tesz, hogy a Blizzard digitális terjesztési csatornája is a Bittorrent protokollt használja) viszont roppant érdekesek.A…..
Jó lett volna ott lenni a Sons of Anarchy panelen San Diegóban, mert bemutatták a harmadik évad első előzetesét, és ugyan maga a beszélgetés nem volt túl hosszú, de gondolom a mozgókép kárpótolta a rajongókat. Ami infó elhangzott, nem túl újkeletű: Gemma szökött bűnözőként…..
Hamarosan elkészül a Solution első nagylemeze, amit a zenekar március 12-én mutat majd be a Dürer Kert közönségének. A felvételeket Horváth Attila, Csongor Bálint és Nagyváradi Nelli felügyelték a Bakery stúdióban. A 2003-ban alakult zenekar korongján 11 dal lesz majd, köztük…..
A szerver valahol lenyelte a tegnapi bejegyzést, így most itt van még egyszer, remélhetőleg ez már megmarad az unokáknak is. Úgy tudjuk, hogy az RTL Klub még az idén folytatni fogja a közönségkedvenc Chuck és a John Connorral súlyosbított női terminátort nevelgető Sarah Connor…..
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
A nézettségi versenyben vezető RTL Klub nyárra egyelőre két sorozatot tárazott be, ami felkeltheti a sorozatfüggők érdeklődését, az első a Chuck, a második pedig a Dollhouse, amiről eddig úgy tudtuk, hogy a Sorozat+ adásán lesz látható a Life On Mars, a Mental és a Sons of…..
3nt3rth3m4tr1x 2009.05.26 11:37:56
3nt3rth3m4tr1x 2009.05.26 11:49:43
@sixx: Kérlek ne személyeskedjünk, veled nincs semmi bajom. Gyűlölöm, szerintem csak feleslegesen pocsékolták rá a kópiát. Ettől függetlenül továbbra is tartom, remélem hatalmas bukás lesz. Talán három részt megér.
Tegnap délután jelentették be a Fox hivatalos programját, vége tehát a találgatásoknak, nem lesz Terminator, de lesz Dollhouse, igaz a lehető legszarabb felvezetéssel, amit ember elképzelhet, hiszen az a 'Til Death című sorozat megy majd előtte, amit csak a Jóisten tartott eddig is…..
Regeteg hírünk van még az upfronts-ról, amire szinte már nem is marad infó, ha így haladunk (nem feledni, hétfő - Fox, kedd - ABC és NBC, szerda - CBS, csütörtök - CW). Na jó, a végleges menetrendről és a berendelt újoncokról innen fogunk tájékozódni, de annyi minden …..
3nt3rth3m4tr1x 2009.05.18 12:58:53
@PszihoSanya:
Jah, az vagyok...

"@dr.brada
a, mióta berakták PG-be, sejthető, hogy szar lesz."

Meg amúgy is, a sztori, a kiszivárogtatott befejezés... újraírják elhiszem, de ha defaultból ez a vég volt... :S Szar lesz így is úgy is. Majd letöltöm, de pénzt biztos nem adok érte.
3nt3rth3m4tr1x 2009.05.18 14:41:43
@BMP87:
Figy, rászánom az életemből azt a 120 percet, mert Terminator film, de azt az 1500-2000 HUF-t sajnálom érte. Így letöltöm, megnézem és legrosszabb esetben is csak azt a ~2 órát vesztegettem el.

Mielőtt szó érne a ház elejét, a TSCC S1 megvan eredeti boxban az amazonról és az S2-t is előrendeltem. Ami megéri a pénzt arra költök és támogatom vele a WB-t, az T4 viszont nekem nem ilyen.
A csütörtök este nagy csatát hozott az idén erre a napra másodjára ellátogató Fox-reality és a Taylor Swift vendégszereplésével megtámogatott veterán CSI között, amit össznézettségben a múlt hetire 10%-ot rápakoló Idol csak alig nyert meg (21.2m vs 20.8m), bár 18-49-ben már…..
3nt3rth3m4tr1x 2009.03.10 08:39:32
A rajongók még próbálkoznak megmenteni, a fox.com/terminator/community alatt találhatók a fórumok, avagy lehet írni a

FOX:
askfox@fox.com
WB: scott.rowe@warnerbros.com

címekre. Én megtettem... hátha. Nagyon sajnálnám ha elkaszálnák ezt a sorozatot. Megrendeltem az S1-et az amazonon... én többet nem tudok tenni érte. Az RTL Klub meg rohadjon meg.