Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhoky

12 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Ezt is behúztuk 2011.02.25 21:57:00
  Az első hely biztos tudatával utazhatott ma csapatunk a brassói jégpályára, hisz a legutóbbi Steaua elleni győztes meccs után már biztossá vált, hogy első helyen végez a HSC Csíkszereda a bajnokság középszakaszában.  Jobban nem is kezdhetnénk a meccset, alig 21…..
rhoky 2011.02.27 15:27:18
@Kicsi Mikeee: Hat en nem vagyok se roman se magyar, hanem szekely vagyok, de en sem orulok, hogy egy olyan filmet, ami csak es kizarolag a csiki jegkorongsport torteneterol szol, ugy mutatnak be, mint a szekely jegkorong tortenetet.
Hajrá Sport Club Megnyertük-e? 2011.01.14 21:34:00
  Itthon rendezték a Mol Liga döntőjének első mérkőzését ma este 19 órától. A találkozót nagy érdeklődés övezte, megtelt a Vákár Lajos Műjégpálya, sőt még a lépcsőkön is tolongtak az emberek. És végre ismét a régi hangulatot idézte a mai szurkolás. A…..
rhoky 2011.01.15 10:55:34
@csatoimi: Azert meg kell hagyni, hogy igaza van. En se csiki se dunaujvarosi nem vagyok, csak egyszeru hokit szereto ember es halas vagyok azoknak, akik kozremukodtek abban, hogy lathasunk olyan hokit, amit ez a par srac produkal. Egy kalsszissal am ezony folott jatszanak, valosaggal felvillanyoz amikor latom Hurty korongkezeleset vagy siko kapura loveseit. A csiki hoki szempontjabol azonban elgondolkoztato amit felhoszakadas leirt. En is igy lattam a tegnapi meccsen es meg sokan masok is.
Mihály Árpád az első sorban játszik 2010.12.03. 13:10 F. Kapus ..
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
Jégkorong Javít-e a Ferencváros? 2010.10.10 15:01:00
Négy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga, és ismét nehéz megjósolni a nap győzteseit. A jelenlegi első helyezett HSC mögött sosem látott módon sűrűsödött össze a mezőny, minden pontnak komoly jelentősége van. Helyi idő szerint délután négykor a HSC Csíkszereda fogadja a…..
rhoky 2010.10.10 16:33:11
@l.isti: ot percenkent irnak egy sort... ez vicc.
rhoky 2010.10.10 16:35:08
@Theutus: a Fraditol mindenki tobbet vart a szezon eleji nagy bevasarlasnak koszonhetoen...
A Mol Liga-mérkőzésekre 600 és 2200 forint közötti jegyek megfizetésével juthatnak be a jégkoronghívők a 2010/11-es szezonban. Összegyűjtöttük, melyik csapatnál milyen típusú belépők és bérletek lesznek elérhetők a szurkolók számára. Négy nap múlva rajt. A Dab.Docler…..
rhoky 2010.09.03 12:39:49
@KD: Csikban a legjobb az ar-ertek arany, mert ha a csapat nem teljesit jol, akkor a berlet aranak a felet visszaadjak a szezon vegen...
rhoky 2010.09.03 12:53:50
@KD: Abban az esetben, ha a csapat nem teljesít a 4 célkitűzésből kettőt a bérletek árának 50%-át visszafizetik.

Célkitűzések fontossági sorrendje:
- MOL-Liga 50%
- Román Bajnoki cím 30%
- Román Kupa 15%
- Kontinentális Kupa csoportkörén való továbbjutás 5%
A két veretlen csapat találkozóján 2-0-ra, majd 3-1-re is vezetett a HSC Csíkszereda. A záró harmadra is előnyben mentek ki a hazaiak, de a Dukla Michalovce négy gólt szerzett ebben a játékrészben. Az utolsót üres kapura, közvetlenül a lefújás előtt, ezzel lett 6-4. A gólokat…..
Egy 28 éves védő, Andrew Derton érkezett elsőként a Miskolc beígért négy tengerentúli játékosa közül. A klubvezetés és az edző előrejelzésének megfelelően olyan egyetemi ligákban edződött légiósokat hoznak, akik már kipróbálták magukat Európában. Kiderült az is, a…..
rhoky 2010.07.27 19:19:10
@beluja: Már rég el kellett volna küldjék őket.

"A pohár akkor telt be, amikor Elekes minden ok nélkül esett neki csapatunk ifjú 91-es számú csatárának, Molnár Zsoltnak. Fejre támadva ahogy csak tudta, elütötte játékosunkat. Fiatal csatárunk ennek következtében agyrázkódást kapott, és nem volt képes saját lábán elahgyni a játékteret. A jégen tehetetlenül fekvő játékost, még Adorján egyszer megütötte. Ekkor csapatunk úgy döntött, hogy ebből elég és leszállt a jégről. Ez mindössze 3 perccel a mérkőzés vége előtt történt. Ahogy csapatunk a játékos kijárónál hagyta el a játékteret, Elekes Levente utánuk szaladt és egy hatalmasat vágott botjával, egy másik fiatal csatárunk Székely László hátára. Az ütés nyoma, minden felszerelés ellenére ott maradt Székely hátán, így elképzelhetjük mekkora erővel ütött tisztelt Elekes barátunk.
Visszatérve Molnár Zsolt esetére, még 2 órával a mérkőzés után is homályosan látott és szédült."
VIDEO:
A videón jól látszik, hogy annak tudatában, hogy a Fenestela 68 vezetett három góllal, már arra mentek, hogy melyik fiatalban, milyen kárt tudjanak tenni.. Így volt ezzel a videon látható 1'40"-nél Adorján József, aki a semmiből nekiállt Czirjáknak és ütlegelni kezdte, hozzáteszem a "sportember" hátulról támadva esett neki. Aztán, hogy folytassuk elkezdett témánkat a videón 2'17"-nél Elekes Levente bodycheck-e volt alaptomos, hiszen a szinte 2 méteres játékos az ifjú Molnár Zsoltot fejen találta, aki nem tudott a jégről állni fel.
Folytatás képpen megjegyzem, Elekes meccsbüntetőt kapott és ahogy ment be az öltözőjébe, akkor vágta botját a gyergyói 8-as számú játékoshoz, Székely Lászlóhoz.
www.youtube.com/watch?v=pxuZxhdcUXw&feature=player_embedded

Csak azt nem értem, hogy azt az Adorjánt, akit titkos szavazáson a saját csapattársai mind kiszavaztak a csapatból, szintén miért nem tanácsolják el Brassóból is...
Molnár Ferenc szakosztályvezető tájékoztatása alapján íme a közérdekű információk a következő évadra érvényes bérletárakról:A MOL Ligában és a hazai pontvadászatban érdekelt HSC Csíkszereda mérkőzéseire a 2010/11-es szezonra érvényes bérletek keddtől, 2010. augusztus…..
rhoky 2010.07.26 18:09:56
@csatoimi: A VIP bérlettel van egy kis gond - ezt akár úgy is nevezhetnénk, hogy üzlet pszichológia. Ha veszek VIP bérletet, akkor "el vagyok vágva" a haveroktól, barátnőtől, családtól stb. Pedig a hokimeccs egy olyan "buli" amit a barátokkal, barátnővel, a kissrácokkal együtt szokás végigizgulni. Együtt megyünk a meccsre, a szünetben együtt isszuk a teát, együtt szökünk fel a góloknál stb. Miért nem lehet megoldani, hogy a VIP bérleteseknek legyen mindig egy meghívottjuk? Úgyis a bérlet árának a többszörösét fizetik ki, tehát veszteség nem éri a klubot, és az már külön extra lenne a VIP bérlet tulajdonosának is, hogy a barátnőjét, haverját meghívhatja hokimeccsre és "páholyból" vagyis a VIP bérleteseknek fenntartott helyről nézhetik végig a meccset. Ha ezt megoldjátok, én tuti azonnal veszek VIP bérletet (és szerintem sokan mások is megfontolják)
rhoky 2010.07.26 19:32:24
@csatoimi: azért a feleséget, barátnőt, barátot se hagyjátok ki - egyszóval legyen meghívott. Én úgyis fogok meccsre járni ha nem csináljátok meg, de ha mégis lesz belőle valami, akkor VIP bérletes leszek.
2006 után először döntős a cseh válogatott, amely Finnország után Svédországot is büntetőkkel múlta felül. A két gárda hatalmas meccset játszott a németországi A csoportos világbajnokság első elődöntőjében. Az utolsó harmad, a ráadás és a büntetők drámája talán…..
rhoky 2010.05.22 20:17:52
Horváth András nagyot kapott a mellkasára Grazban, kérdéses a játéka vasárnap este a Medvescak Zagreb ellen, derül ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzője a 3-2-es vereségről azt mondta, jól játszott a csapat, nem tört össze 0-2-nél. Visszatér a keretbe Satosaari…..
Úgy nézett ki, mintha a hazaiak maradtak volna a buszon, 0-2 után ébredtek, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző a bravúros 3-2-es ljubljanai győzelem után. Az alábbiakban kiderül, hogy a hivatalos statisztikákkal ellentétben Satosaari végigvédte a mérkőzést, a hiányzó adat…..
Újabb súlyos vereséget szenvedett az UTE. A bajnoki ezüstérmesek első három felkészülési mérkőzése: 2-9, 2-12, 5-11. Kapaszkodót jelenthet: a szezon kilencedik harmadában legalább nem kaptak ki. Pék György nem köntörfalazott a mérkőzés értékelésekor. Pénteken nagyüzem…..
Madonnát a saját koncertjén fütyülték ki, amikor a romákkal szembeni diszkrimináció ellen szónokolt.   Budapest után Bukarestben lépett fel Madonna. Valószínűleg nem számított arra, hogy a közönség ennyire érzékenyen fog reagálni arra, amikor koncert közben arról…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
rhoky 2009.08.28 10:50:11
@Tram-driver: Jól beszélsz!!!
Példa nélküli! A romák perelik a békés lakosokat - a rendőrség megkezdte a kihallgatásokat a különböző roma szerveztek által beperelt magyarok ügyében.   A feljelentésekben az áll, hogy a magyar lakosok gyújtogattak, romákat űztek el és több roma putrit is…..
Újabb közös kormányülést tervez a két ország vezetése, ezúttal Bukarestben kerül rá sor.   Ötödik alkalommal szeretnék megrendezni Románia és Magyarország vezető politikusai a közös román-magyar kormányülést. A legutolsóra tavaly került sor és ennek Szeged városa…..
A Liberális Párt államelnök jelöltje eddig román politikustól példátlan módon magyarul is fog kampányolni.   Az elbukott parlamenti választások után, a volt miniszterelnököt, Calin Popescu Tariceanut, aki egyben a Liberális Párt elnöke is volt, Crin Antonescu váltotta, aki…..
Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz …..
Az egymáshoz közeledő „nemzeti radikális” párt és a szélsőjobboldal szervezetei nem jobboldaliak a szó semmilyen értelmében sem és a konzervativizmussal semmilyen szinten nem állnak kapcsolatban. A szélsőjobboldallal, a „jobboldali” Marat-kkal szembeni…..
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
A hagyományos székelyföldi és a tisztán székelyföldön előállított termékek hamarosan saját „márkajelzést” kapnak.   A Székelyföldi Márka bejegyzés már megtörtént az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál. Konkrét kritérium rendszer még egyelőre nem…..
Az államelnöki választások első fordulója valószínűleg november 22-én lesz. A kampány nem hivatalosan azonban már rég elkezdődött.  Totális a fejetlenség az országban. Még pontosan azt sem lehet tudni, hogy kik fogják jelöltetni magukat az államfői tisztség…..