Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuttitiz84

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
tuttitiz84 2013.05.17 07:54:34
@Kis ördög: Azért csak úgy trollkodásból: ha az igekötő az ige előtt áll egybe írjuk, illetve, ha utána áll akkor külön. /bocs :) ( meg nézném - megnézném, dugásközben - dugás közben)
A régi nem használható többé, mondják, de azért még kiadnak belőle néhány ezret. A hatóság félrevezeti az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Minap már beszámoltunk Roberto Rossi egyik legújabb motorjáról, amely úgy tűnik, nem nagyon képez metszetet a magyar közízléssel – olvasóink inkább kritizálták, mintsem lelkesedtek volna érte. Most itt egy korábbi építés, amely aktualitást nyert, hisz a decemberben…..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
Sokszor puffogtatott sztereotípia, ráadásul már nem is nagyon menő az ebben még anyag volt-frázis. Persze, minden bizonnyal. Volt. Azóta azonban sokat változott a világ, iszonyatosan megnőttek a vásárlói igények és jóval többet is autózunk. Ennélfogva az autó, mint termék…..
A héten Szanyi Tibor károgásától volt hangos a sajtó, tegnap pl. a hvg.hu-n néztem meg ahogyan arról nyilatkozik, hogy a XIII. kerületet megszállták a Szanyi ellenes egységfront voksterrorista figurái, és isten bizony ezek akadályozták meg az ő választási…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Március 15-én egy szónok reménnyel telve mondta, hogy a szocik már csomagolnak... Én pont ettől félek.   ..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
tuttitiz84 2010.02.22 09:44:18
@katjatjuta2: Azzal egyetértek, hogy kockáztassa a saját pénzét, de, ha nincs neki, csak szocbibsi barátai, akkor azonnal adott, hogy mivel játszanak! A közössel, ami a Maszop és Szadesz felfogás szerint magáncélokra van!
tuttitiz84 2010.02.23 20:48:52
@olcsóJános: el kell süllyeszteni a hajót. Már felvettük a kapcsolatot Búvár Kunddal! :)
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
tuttitiz84 2010.02.17 12:26:51
Ugye, hogy ha a kommunisták engedik az akciófilmeket, most Szilágyi Tibor lenne a magyar Dennis Hopper? Legendás jelenet lehetett volna, ahogy egy kozmódiszkkel eltöri Gyabronka József gerincét. Lehettek volna legendás páros a filmes kínzásra termett Paudits Bélával. De a kommunisták…..
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
tuttitiz84 2009.10.11 08:36:12
@kuciber: Nem adtam el még egy autómat sem. Mind ment a kukába és vettem egy másik szart ami megint szolgált vagy 5-6 évet. Ezzel együtt nem az aknában aludtam és egyik sem rohadt ki alólam a prérin.
tuttitiz84 2009.10.11 08:53:02
@Atesz1987: 22 éves koromban még nekem is imponált a csilivili új autó, de logikátlan, hogy egy pudvásseggű lakotelepi proli, miért bukik önként és dalolva több százezret pusztán azért, hogy fél évig legyen egy hibátlannak mondható autója. Szerintem a 0 km-es autó nem alapvető létszükséglet!
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
  Műmámor Megindult a pánikszerű álmodozás a Fideszben. Pánikszerű, mert a választási eredmény diadalmenet is meg nem is. Az 1,6 millió szavazó kevés, de az 56% elég, hogy a pártkommunikáció győzelmi mámorba borítsa a Fideszt. Végül is ki van ez számolva. Két egyéni körzetet nyernek a szocik, és a…..
tuttitiz84 2009.06.18 11:27:20
@timartom: Kívánom, hogy ne kívánd vissza ezt a rablóbandát! A fidesz alatt az emberek, már aki dolgozott kapott némi visszatérítést stb. A szabad választásoknak az az egyik alapvető jó tulajdonsága, hogy a mazochisták is szabadon szavazhatnak a tömegbe lövetős, ingyenélő réti néger támogatós, nem off shore céges milliárdosokra. Akik csak azért indulnak az országgyűlési választásokon, hogy utána 4 évig röhöghessenek a sok szerencsétlen pöcsön aki rájuk szavazott.
tuttitiz84 2009.06.18 11:30:19
@bigC: Szerintem csökkentsd a bevitt tudatmódosító szerek mennyiségét! Ha anélkül vagy ilyen akkor bocs!