Regisztráció Blogot indítok
Adatok
planpony

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Fiús lányos 2010.03.24 12:26:00
A nők szinte kivétel nélkül mindent átvettek a férfiak ruhadarabjai közül. Kezdődött a nadrággal, nyakkendő, öltöny, zakó vagy ing, mindegyik helyet kapott a lányok ruhásszekrényeiben is.Az legújabb őrületem a nőiesített elegáns férficipő, ám szerencsére már…..
planpony 2010.03.28 18:40:18
@CsőrösTeve:
én is már hosszú ideje kerestem ilyesmi cipőt. de mostmár megvan, ebay-en találtam rá. íme:
cgi.ebay.com/FG-WOMENS-unique-lace-string-flat-simple-shoes_W0QQitemZ150427767552QQcmdZViewItemQQptZUS_Women_s_Shoes?var=&hash=item68c65301d1

még az ára is rendben van...
Egyelőre ez a legalja. A szerencsésen egynyári Tik-Tak zenekar Fránya csengő című száma 3 percben összegez mindent, amitől a ’90-es évekbeli popzene rossz volt. Zoltán Erika menedzselte, akinek önmagában elévülhetetlen bűnei vannak, kiskorúakat dolgoztattak benne, a szám…..
planpony 2009.07.31 19:23:08
@Kurtz ezredes: ez az végre valaki. soha senki nem ismeri, pedig szerintem bőven felülmúlja a tik-tak-ot :) szövegben biztosan.
ha esetleg valaki szeretné:
www.youtube.com/watch?v=nloFRO_J_mE

és az egyikük csoporttársam, még sosem mertem rákérdezni, hogy miért????????
„Híres vagy, hogyha ezt akartad. / S hány hét a világ? Te bolond.”(József Attila: Karóval jöttél)Ne tedd! Kérlek ne!Te félreismered ezt a pszeudoművész balféket, zenébe okádott Ady Endrét vizionálsz bele. Így óvtak jóakaróim, ne írjak Peter Doherty…..
planpony 2009.05.31 12:48:12
@Csunderlik Peti:

akkor tessék dpt-et hallgatni, az első lemezük szerintem bőven meghaladja bármelyik babyshambles-t :) a másodikról ne beszéljünk, mert az szar. a libertines meg nem doherty-jelenség, kettejüktől volt az, ami és azért nem lesz már sosem olyan mint régen volt, akármennyire is tervezik a reuninon-t.
Szeretem, ha a művészeti ágak keverednek valahogy egy alkotásban (oké, most lehet velem vitatkozni, hogy a divat alkalmazott művészet-e és hogy egyátalán létezik-e alkalmazott művészet önmagában). Ez a Rainer Maria Rilke verses sál pedig ennek az összeolvadásnak a klasszikus…..
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..
planpony 2009.02.24 19:24:46
A legjobb Oscar ruha: lehet megkövezni, de nekem Tilda Swinton ruhája nagyon bejött
jezebel.com/photogallery/Oscars2009Good/1007257977

A legrosszabb Oscar ruha: goldie hawn. borzasztó-rémes

Az este furcsasága: anthony dod mantle fehér cipője

Ma ezt a zenét hallgatom: franz ferdinand: tonight

Ezt viselem ma: fekete nadrág, zöld-fekete ingruha, fekete sál, barna csizma

A kedvenc helyem a városomban: egyértelműen az egyetem piliscsabán félméteres csodaszép hóval borítva
Újabb szemszögből nézhetjük meg az előző rész végén történt gyilkosságot. A kamera a Palmer-házat mutatja kívülről, Maddy ismét kiabál, miközben a Bob által megszállt Leland kínozza. Eltelik az éjszaka, reggelre Leland rendet rakott, a vérfoltok elfedésére pedig másfajta…..
hogyvolt Tudorok 2x05 2008.09.29 14:20:00
Eljött hát a rész, amelyet nagyon sokan (köztük én is) a Tudorok legjobb epizódjának tartanak, pontosan bemutatva mindazt, hogy miért is szeretjük ezt a sorozatot. A végén mindenki eldöntheti, hogy igazam van-e, de most inkább nézzük a részt, mert amíg ezen sorokat írtam, lement a…..