Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunmaster

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti képet a Redditre postolták "macbook, iphone, kindle, ipod, book... nyc subway" címmel. Két vicces-érdekes kommentet ragadnék ki. Az egyik: "balról jobbra csökken az esélye annak, hogy kiraboljanak". A másik: "balról jobbra nő az akksiidő".Bár New…..
Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz! "Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..) "Ma már a…..
A politikusok évértékeléseit nézni fárasztó. Az ember a végletekig lebutított szöveget hallgatja, közben meg azon gondolkodik, hogy mi a valódi jelentése a mondatoknak. Egyszerűek az évértékelők, mégis jó sokat el lehet szellemileg pepecselni megértésükkel, ha az ember…..
Koraősszel Nagymaroson Mindjárt itt a tavasz, ideje gondolni a november elején letámasztott szörnyecskémre, a Yamaha XS400-ra. Ugyan az akkumulátor itt pihen az irodában, de mire eszmélünk, a szezon is megérkezik majd. Ősszel úgy tettem be a céges teremgarázsba, hogy működött,…..
A világ vezető zölddizájn-magazinja, az inhabitat.com írt lelkes cikket a közelmúltban a pasaréti Officium irodaházról. Az egykori kadétiskolát a Lukács & Vikár Építészstúdió tervei szerint alakították át menő irodává és nagyjából minden elérhető díjat besöpört…..
hunmaster 2012.01.16 12:43:49
www.grj.hu/2011/12/akademia-park-officium-irodahaz/ - több kép, több anyag. Tényleg egészen elfogadható lett az irodaház, én személy szerint örülök neki.
Appleblog Utazó iPhone : Balaton 2010.07.24 15:39:00
Különös, hogy eddig egy képfelajánlás sem érkezett a magyar tengertől, de sebaj, ezúton pótolom a hiányosságot. Ezúttal én vittem el a kis ribancot a Balatonhoz, mellette még Ancsa is velem utazott persze.Minden évben lemegyünk pár napra a barátnőmmel, általában…..
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
Urbanista Mi lesz a kertmozikkal? 2010.07.09 10:17:00
  Természetes folyamat, hogy a mozik eltűnnek vagy legalábbis fogynak, aztán az épületeik vagy újrahasznosulnak vagy nem. Vannak még klassz moziépületek Pesten (például a használaton kívüli Átrium), ám egy sajátos műfaj - a kertmozi - szinte teljesen eltűnt. Próbálkoznak…..
Igazság szerint én csak egyet vártam az új böngészőtől: hogy az url-sáv értelmesebb legyen, és a Chrome-hoz vagy a Firefoxhoz hasonlóan megértse, ha nem webcímet, hanem csak valami hülyeséget pötyögök be.Ezt nem sikerült.Felmerült ugyanakkor néhány kompatibilitási probléma.…..
Jajj,de csúnya! Saxo bünti 2010.07.01 11:15:00
Mint azt vasárnap ígértem, következzen a kiadós Saxo bünti, GerGely által szponzorálva. ..
hunmaster 2010.07.01 15:13:54
 Igen, jól látjátok. Az új iphone4 kapható itthon, reméljük meg is veszik gyorsan!!! (Főleg, hogy mennyire profi készülék!)Aki nem tudta kivárni az itthoni forgalmazást, és annyira debil, hogy képes volt Párizsba menni ezért a marék kakiért, és még részletesen…..
Jajj,de csúnya! Reggeli naezmiez 2010.05.25 08:11:00
Szerintem ez lesz az első olyan, amikor még én sem tudom, mi ez, szóval lényegében végtelenszámú jó megoldás lehet. :)Ja igen, Bog Zoo küldte...
hunmaster 2010.06.01 22:34:22
E-könyv olvasók ONYX BOOX 2010.02.14 14:34:00
Intro Egy kedves kis magyar kompánia, a Netkorzó is úgy érzi már, ideje belevágni az e-könyv bizniszbe, és felvették a kapocsolatot a CES postban is emlegetett Onyx Internationallel. A tesztkészüléket rám bízták egy hétvégére (köszönet érte), és én jól meg is…..
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..
hunmaster 2010.01.28 02:06:07
@rockjano: Fura ez az egész még nekem. Lehet, ha személyesen látom majd, megbékélek vele, de a home screen-től, a totál nagy hézagoktól az ikonok közt kirázott a hideg.

A kijelző fantasztikus voltáról én is hallottam már, valószínűleg legkésőbb a hétvégén személyesen is fogok tapizni egy iPad-ot.

Hogy a 27-es iMac milyen? Böszme nagy, hatalmas, ez viszont hihetetlenül jól jön Photoshopban, Lightroomban, az iLife-szoftvereknél (GarageBand - zeneszerkesztő, iPhoto - fotórendszerezés, némi javítás, iMovie - videovágás, gy.k írtam oda a programok típusát is, pardon) és minden másnál, amit használok (kiadványszerkesztők például). Nagyon fura érzés, hogy egy teljes honlapot látok a képernyő egyhatodán. Még most sem tudtam megszokni teljesen.

Más: Nem ma kezdtem olvasni már ezt a blogot, de csak most vettem a bátorságot, hogy kommentáljak is. Tényleg elnézést az elképesztően hosszú kommentekért, átlagos cikk-hosszúsághoz vagyok szokva.)
hunmaster 2010.01.28 02:32:25
@rockjano: megmondomafrankotneked@mpp.hu , dobjál ide nekem egy üres levelet, válaszolok, csak ne itt osszuk a témához nem kapcsolódó kommenteket, kérlek. Szívesen válaszolok, csak ezen blog gazdái enyhén szólva nem örülnének a terjengős OFF-nak.
hunmaster 2010.01.28 02:42:20
@rockjano: bizonyára majd lesz még ez más is. de még mindig ne feledjük, hogy az iPad elsősorban nem e-könyvek olvasására lett teremtve az Úristen Steve által.
A Stanza és az epubRéges régen, egy távoli galaxisban már írtam a Stanza nevű iPhone/iPod alkalmazásról. Alapból nem vagyok az a kifejezett Apple rajongó, számos averzióm van az üzlet- és termékfilozófiájukkal, de már akkor is a sárga irígység evett az elképesztő grafikus…..
hunmaster 2010.01.28 02:19:55
Jómagam is Stanza-t használok, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

@Dworkyll: igen, az utolsó sorok 64 gigásra vonatkoznak. A magyar várható árak: xms.hu/apple.php?s=ipad
Két mérkőzést játszanak ma este a Mol Ligában, egyet elhalasztanak. Ismét izgalmas péntek esti időtöltésben lehet részük azoknak, akik a jégkorongot választják. Este hatkor Dunaújvárosban az Újpest lép jégre. Az első összecsapáson 8-2-es hazai győzelem született, Újpesten…..
A Ferencvárosi TC kedden Nagytapolcsányban vendégszerepelt, mindhárom harmadban alulmaradva 9-5-ös vereséget szenvedett. A gólok többségét magyar játékosok szerezték, a légiósok közül Davis volt eredményes. A csapat hét és fél mérkőzése mindegyikén kikapott, de fontos…..
hunmaster 2009.09.10 08:03:40
Hadd idézzek akkor most a szentkoronaradio.com-ról egy hírt, mert leírni az idegtől nem tudom:...Elindult tehát a legközelebbi kis abc-be, amely csupán 2 percre volt az otthonától, igazolványok nélkül, kiszámolt pénzzel s egy kulccsal zsebében. Mikor odaért, a közértben a…..
hunmaster 2009.09.10 01:55:27
Leszarom, jöhet az a fekete autó, de nagyon egyetértek minden szavaddal. Az emberjogi aktivisták csak *őket védik*, és a magyarság még nem kisebbség, de tudod, ami késik, az nem...

A Rendőrség tudjuk, mire képes, és tudunk néhány dolgot arról, hogy mi folyik itt ebben a nekünk gyönyörű, másnak *kurva* országban. Még véletlenül sem szeretném azt a benyomást kelteni magamról, hogy a manapság divatos turbómagyar jelző igaz lenne rám, de mélységesen felháborítanak az ilyen hírek, főleg az, hogy a fősodratú médiában erről egy árva szó sem eszik. A problémákról beszélni kellene, és nem rejtegetni őket. Mindenki tudja, hogy hazánkban az elmúlt évben nagyon elszabadult a pokol, mindenki tudja, kik ennek az okozói

[ez most nem burkolt zsidózás-cigányozás, még ha annak látszik is. Aki ismer, annak van némi fogalma a véleményemről ebben a témában, ld. : Nem mind cigány, aki roma, és nem mind zsidó, attól, hogy Eisenwald]

Tótavé, vagy valamelyik nagy magyarnak nevezett tollforgató biztos fogja majd a kis pennáját, és kanyarít esetleg egy pár soros kis szösszenetet arról, hogy már megint nácizik a turbómagyarja, és biztos a magyar kezdje, mert békés nem napon barnult fiatalok bizonyára senkibe se kötnek bele az utcán, ők a békés népek, mi vagyunk az elvetemült féreg rasszisták.

Kezd elegem lenni ebből az egészből, és nagy egyetértésem emiatt:
mefi.be/muti/3841/motsok/
Sokunknak nagyon tele van már a töke, de érdemlegeset, mi kisemberek, így egyedül nem tudunk tenni.

A gyűlölet pedig megmarad, az holtbiztos.
A XXI. században nőttünk fel, belénk ivódtak olyan dolgok, amiket soha nem tudunk elfelejteni majd. Nem kell példákat hoznom, mindenki tudja, miről beszélek.

Helló, fekete autó, itt vagyok.
hunmaster 2009.09.10 08:00:19
Tankkal végigmenni Jan Slota pofáján, egy jóóó nagy Tigrisen,és a két kezembe szívlapát legyen...  Nem volt elég nekünk már épp eléggé így is Malina Hedvig brutális összeverése és még kitudja hány ilyen eset; nem volt elég nekünk már épp eléggé így is az, hogy a…..
Marilyn Manson eléggé érdekes fickó és akkor még finom voltam és kurva nőies, így igen. Megosztja az embereket eléggé, de leginkább a legtöbb embert elriaszt a külseje és a botrányai. Én azonban most nem erről az oldaláról fogok locsogni, mert nem igazán érdekel ez amíg megír…..