Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toccata

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
toccata 2009.04.07 19:07:59
uj.dravanet.hu/

Csak töltődik, töltődik, de mégse jön be. :(
A töltés leállítása után valami látszik, de a linkek sem működnek.
toccata 2010.02.18 19:34:38
No nem mintha kezem-lábam törnéz azért, hogy picipuha termékeket használjak, csak gondoltam, kipróbálom.

Ám úgy tűnik a picipuha szerint se Linux, se Opera nincs a világon.

workspace.officelive.com/hu-hu/

A Microsoft Office Live Workspace béta szolgáltatás használatához a számítógépnek a következő követelmények közül egynek meg kell felelnie:
Microsoft Internet Explorer 6, 7 és 8 alkalmazás Microsoft Windows XP, Windows Server 2003 és Windows Vista rendszeren. Az Internet Explorer alkalmazás az Internet Explorer oldaláról tölthető le.

Mozilla Firefox alkalmazás Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista és Mac OS X 10.2.x vagy újabb rendszeren. A Firefox alkalmazás a Firefox letöltési oldaláról szerezhető be.
Safari 3 vagy 4 Mac OS X 10.2.x vagy újabb operációs rendszeren.

© 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva
toccata 2010.06.17 09:46:02
etoborzas.mav.hu/

Se Operával (10.10), se Mozillaval (3.6.3) nem jelenik meg az oldal, csak egy hibaüzenet, miszerint a keresett objektum nem elérhető.

Ugyanez a helyzet a Seamonkey 2.0.3 verzióval is. Azonban a 1.0.4 verzióval rendben működik.
Néhány napja hirdettük meg játékunkat, amelyben Operával kapcsolatos grafikákat, háttérképet várunk, amelyek közül a legjobb alkotás készítője egy Opera pólót kap ajándékba. Ebbe a posztba tesszük ki az újonnan érkezett képeket, így lehet követni, hogy ki milyen…..
toccata 2010.05.18 08:04:33
@Karbonade:
Igen, az akar lenni. Ha érdemesnek tartjátok rá.
Már régóta tervezünk valamilyen játékot az Operával kapcsolatban, mivel van pár szétosztható operás cuccunk a szekrényben. Most, hogy hamarosan ünnepelünk, úgy gondoltam, éppen itt az ideje egy kis közösségi játéknak. A szabály nagyon egyszerű: készíts egy operás grafikát…..
Azt hiszem, a cím mindent elmond. Szerinted miért van az, hogy az Opera a régióban nálunk a legkevésbé népszerű, miközben a Firefox részesedése kiemelkedő? Vagy éppen ezért, túl jól sikerült a Firefox reklámhadjárata, és ezzel elszívták a levegőt az Operától? Vagy az az…..
Éppen egy hónappal ezelőtt jelent meg az Opera 10, és ezzel egyidőben indult el a támogatói verseny is, amelynek a fődíja egy Nintendo Wii volt. Hála nektek, az egész játék alatt végig vezettem (néhány kivételtől eltekintve), és így sikerült megnyerni a konzolt és két…..
A Magyar Opera blog meghirdette cikksorozatát, amiben bárki megírhatja, hogy ő hogyan használja az Opera böngészőjét. Ehhez segítséget is talál a kiírásban. Az alábbi írás is ennek az akciónak az eredményeként született, ezúttal Imrityinkó jóvoltából, akinek ezúton is…..
toccata 2009.09.14 14:51:37
Itt az újabb alkalom, hogy beleszóljatok a fordításba. Ezúttal az új Visual Tabs funkció magyar nevét keresem, ehhez kellenének ötletek. Szavazni most nem kell, én fogok dönteni a javaslatok között hatalmi szóval :)..
toccata 2009.06.11 23:11:28
Sokan és gyakran hivatkoznak arra az Operával kapcsolatos vitákban, hogy az Opera részesedése 1% alatt van, úgyhogy egész egyszerűen figyelmen kívül lehet hagyni. A legtöbbször valamilyen saját oldal statisztikáját emlegetik, vagy nagyon gyakran a NetApplications felméréseire…..
A napokban próbáltunk az IRC-n egy új szlogent keresni a bloghoz, de sajnos mostanáig mindez meddő próbálkozás maradt, mert egyetlen olyat sem sikerült találni, ami igazán jó lett volna. Úgyhogy most rajtatok a sor, írjatok nekünk egy szlogent, amit kitehetünk a blog fejlécébe!…..
Ez most még engem is meglepett, ugyanis már szinte teljesen megfeledkeztem róla, hogy valaha foglalkoztam a Dragonfly fordításával. Ma viszont ahogy elindítottam a Dragonfly-t (az Opera hibakereső alkalmazását, kb. mint a Firebug), megkérdezte, hogy akarom-e a saját nyelvemen használni.…..
Mint azt valószínűleg többen is tudjátok, az Opera fordításába én úgy a 7-es verzió környékén szálltam be, de csak a 8.53-as verzióra sikerült újra hivatalos magyar változatot is kiadni. Így a fordítások egy jó részét egyrészt örököltem, egy másik részét közösen…..
Múlt hét pénteken már megérett az idő egy friss előzetesre. Sajnos a build akkor elmaradt, de a készítők, némileg váratlanul, ma pótolták a mulasztást. Nem kell semmi eget rengető változásra számítani, amint azt az összeállítás számának kis emelkedése is mutatja.…..