Regisztráció Blogot indítok
Adatok
commenthu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
 Series_one barátom (aka Hosszúpuska) küldte át az alábbi linket "vazze-mekkora-turbót-raktak-rá" tárggyal.És tényleg. De nem csak ennyi. Harald Fairhair (Harald Hårfagre-Széphajú Harald) népe kemény fajta hírében áll (legutóbb a Wehrmacht győződhetett meg róla),…..
commenthu 2009.04.08 12:09:26
Cefrex: www.youtube.com/watch?v=BOI2TD6GVsA&feature=related

tessék ott egy Audi, na ezt sme sok 1000LE JApán alázná le. BMW -t meg kár fikázni , mert a Világ leggyorsabb sedanja is egy 5 ös BMW. Ennyit a kisköbcentis rizsrakétákról,meg a fapados, műanyag cockpitről , gyermek méretű ülésekről.
Belsőség Genfi Top-Hiéna 2009.03.21 16:00:00
Nem kezdjük azzal, hogy “nehéz dolga volt a zsűrinek”, mert annyira nem is. Magam alatt vágtam a fát, egy egész napom elment azzal, hogy 3x3 centiméteres pixeleket lestem orrközelből és a Genfi Autószalon alaprajzával, valamint az ott bemutatott autók fotóival vetettem…..
Belsőség Nem zörög a haraszt 2009.02.06 15:30:00
Talán már önökhöz is eljutott a hír, hogy a mindenki által fantasztikusnak és hiperjónak tartott Nissan GT-R erőátviteli rendszerével nincs minden rendben. Eleinte csak elvétve, innen-onnan jött egy kósza hír, hogy a rajtelektronika nincs a helyzet magaslatán (ezzel kapcsolatban az…..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..