Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maglite83

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óraállítással egy időben március 31-én beindul a nyári menetrendi időszak a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren, ami minden eddigi évnél több újonnan induló járatot, és újonnan érkező légitársaságot jelent majd. A 2019-es nyári szezonban ennek köszönhetően az utasforgalom továbbra is…..
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
Először is köszi mindenkinek aki eljött, rengetegen voltunk (61 fő) de hálistennek volt elég nagy tér ahhoz, hogy ne zavarjuk egymást a fotózásban. Aki Indafotóra tölti a képeit, annak itt a címkézős feltöltőlink (fotóséta, indafotó, m4, metró4, gellért_kálvin), csak töltse…..
Maglite83 2010.01.05 16:55:07
@Mityu: én is teljesen automatán használtam a gépem és igen is a fehér egyensúly is szar sőt én még direkt el is b***tam de nekem így tetszik sajnos nem vagyok profi csak egy amatőr vagy inkább hobbi fotós (aki szeret fényképezni mert csak szeretem és kész :))!
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
Maglite83 2010.01.02 21:49:03
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
Maglite83 2009.12.21 16:14:35