Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Re-Peet

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Celebface egy olyan Instagram-fiók, amely posztjaiban rávilágít arra, hogyan szerkesztik a hírességek képeiket photoshop és egyéb alkalmazások segítségével. Nem csoda, hogy vannak, akik nincsenek elragadtatva az ötlettől és zaklatással vádolják a profil üzemeltetőjét. Bella…..
Re-Peet 2018.08.29 22:14:25
Még nincs itt a nyár, de lesz idén is! Sőt, utazni, szállást keresni addig is lehet. Ehhez jöhet jól egy kis Booking.com-os szállásfoglalási okosító. Kedves Tékozló Homár! Idén két baráti családdal foglaltunk szállást a horvát tengerpartra, az Apartments Petricbe. A reklámszöveg:..
Re-Peet 2018.01.20 23:35:45
@nyúúlacska: Talán azért mert a közvetítők lefoglalnak egy csomó szállást és ezért jelentős kedvezményt kapnak a szállásadótól. Aminek egy részét persze odaadják vagy odaadhatják a foglaló vendégnek kedvezmény formájában. Másrészt pedig én is jártam már úgy, hogy direktbe akartam foglalni szállást, mire közölték velem, hogy nincs egy szabad helyük sem, nem tudnak adni szobát. Ezekután lefoglaltam a szobát a Bookingon keresztül (olcsóbban is)
Re-Peet 2018.01.20 23:43:11
@Piszkos Freud: Én már foglaltam nagyon olcsót... kb 3500Ft/fő/éj reggelivel. (ez szerintem még a Balcsinál is fejfelkapós ár...háromcsillagos szállodában) , és gyakorlatilag cakkosra nyalták a s***ünket. ...és nem..nem panaszkodtam amiatt, hogy csak 4 albán adó jött be a tévén. Meg is kapták a kis 10-es értékelést,mert megérdemelték.
Írolvasgondol A Föld hangja 2018.01.04 04:34:51
Földünknek van egy állandó, nagyon halk hangja, amelyet akkor sem hallunk meg, ha minden zajforrást kiiktatunk. A geofizikusok ezt szabad oszcillációnak nevezik. Egy kutatócsoportnak sikerült elfognia az óceán mélyén. Alacsony frekvenciája van és független a szeizmikus mozgások által produkált…..
A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz. Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai. Elég érdekes a…..
Re-Peet 2015.01.03 13:22:07
@Don Blasius: Elvileg igen...de a kormány által rajzolt térkép szerint nem... (kommunikáció...)
A M3 13.km -M0 csomópont és a M0 70. között az út pirossal van jelölve... (megint csak kommunikáció)
A ma reggeli vásárlásnál azt vettem észre, hogy a hipermarketben a kaliforniai paprika ára darabonként 899 forint. A napi bevásárlásnál észre sem vesszük, hogy élelmiszereink ára így megnőtt. De nem csak az élelmiszer. A napi bevásárlással járó összes költségünk…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Naiv ügyfél sérelmezi, hogy a Kemenes Cukrászat "kizárólag természetes alapanyagokból" felirattal hirdetett termékei már a hátoldali címkénél elhasalnak. Pedig valamikor minden természetes anyag volt, csak aztán feldolgozták: Gyakran vásárolok Lipóti Pékségben, mert…..
Re-Peet 2013.06.14 16:52:16
@Agyalap: Növényi zsír?
Avokádó... na erre mit lépsz?
100g-ja 14,5g zsír-t tartalmaz
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
A Szomszédok (egyik) ikonikus karakteréről, a rendszerrel mindig elégedett, a benzinárak miatt is csak szőrmentén morgolódó taxisofőre, Takibácsi, azaz Takács István szerepelt az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című vetélkedőjének egyik kérdésében, bár álnéven. A hebehurgya…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Re-Peet 2011.04.13 18:40:33
@SnowBeast:
Élelmiszer iparban nincs karika. Lassan meg kell tanulni itthon is, ha komoly minőségbiztosítással rendelkező kajás cégnél dolgozik az ember, akkor vagy kiveszi, mielőtt munkába lép, vagy leragsztja egy bazinagy fémszálas kék ragtapasszal. Akár nő, akár férfi, akár fülében van, akár az orrában.
Ugyanez vonatkozik az interjúra is. Itt a belépőt bukta el az illető ezzel. Nem baj, lesz másik jelentkező.
Re-Peet 2011.04.13 18:57:54
@szanalmas:
a lezserek meg egész egyszerűen fenomenálisok...
www.youtube.com/watch?v=tm6cqpJvsT4&NR=1
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Hogy ne csak egy reposzt jusson egész napra, kaptok egy másikat is. Nekem úgy tűnik, kettesgolf számára teljesen meglepő és új dolog, hogy egy használt autót akármilyen kereskedésben jóval kevesebb futott kilométerrel hirdetnek, mint amennyit valójában mentek vele. És…..
Kedves Blog!   Néhány hete kényszerűségből jelentkeztem egy multihoz, áruháztakarítói állásra. Mert kell a pénz és a boltokban nem adnak élelmet 3 európai nyelv társalgási szinten való ismeretéért és a közgáz diplomáért.   30-leszek nem sokára, életerős,…..
Re-Peet 2010.06.24 09:34:24
@gályarab:
"De azért azt csak nem gondolják komolyan, hogy az embereknek pont ez a szakma az életcélja (?)"

Nekem most beugrott a Waterboy a Vizesnyolcasból.. :)
Autófília Anyukát csókoltatom! 2010.01.08 13:00:00
Ugyan bizonyos kultúrkörökben elcsépelt téma, de ma kiborították nálam a bilit. Békésen indult a reggel. Szép csöndben kikászálódtam a párom mellől, hajnal volt, sötét és néma csend. Kibotorkáltam a konyhába, tettem fát a kályhába, feldobtam egy jó teára való vizet…..
Re-Peet 2010.01.08 16:35:47
@Bambano: Csak egy jó kérdés.. honnan látod az előtted álló autón, hogy az most automata váltós vagy manuális?

Az első ködlámpa nem olyan zavaró, a hátsóra pedig nevelni kell... egy villantás.. két villantás, majd ha nem eszmél telibe fényszóró. És hogy miért jó fényszóróval közlekedni ködlámpás mögött? Egyszerű biológiai-fizikai magyarázatot is találhatunk rá. A saját fényszóród fénye visszaverődik a másik autó hátuljáról és ezáltal több és szórtabb fény jut vissza a szemedbe, így tompíthatod a zavaró éles fényt ami a ködlámpából árad. Te csak a tőled telhetőt megteszed, hogy a zavaró és potenciálisan balesetveszélyes zavaró helyzetet tompítsd. Hogy mondjuk ne ugorj bele, ha fékez és a sok piros fénytől megfáradt szemed nem veszi kellő időben észre fékezési szituációt ami miatt esetleg átrendezed a ködlámpás autó hátulját, amivel hatchback-et csinálsz a limuzinjából.
Korlátozott látási viszonyok semmi esetre sem olyat jelent amire hivatkozva ködzárófényes autó 80km/h feletti sebességgel száguldozhat. Ha erre hivatkozik, menjen 60-al...
A zöld síparadicsom kifejezés, azt hiszem joggal pályázhat a minden idők legdurvább képzavara címre, de az biztos, hogy a környezetvédelem egyre fontosabb szerephez juta a síturizmusban is. Az idei tél nagyon korán beköszöntött és a megbolydult időjárásnak Észak-Amerika és…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Re-Peet 2009.07.25 19:00:42
@markfaith:
"remélem nem bassza el az életet a hazai orvoslás"

De..konkrétan neki is átvágják a beleit, és aztán annyi neki..
Szakmai ártalom. Amikor kiderül, mivel foglalkozom, már jön a menetrendszerű kérdés: és milyen autód van? Szerencsém van, ha laikus teszi fel, nekik a Volvo még mindig biztonság és svéd kockadizájn, de aki egy picit is konyít az autókhoz, annak jobb esetben is szánalommal vegyes…..
Re-Peet 2009.06.19 07:20:40
Én épp a héten adtam el a 460-as Volvomat, amely az utolsó gyártott darabok egyike volt. Használtan vettem, és csak én raktam bele közel 200e km-t. Mivel használtan vettem, biztos vissza volt pörgetve annak is a kmszámlálója. 200e km alatt 4x nem tudtam beindítani. Ebből kétszer az indítómotor szénkeféi koptak csutkára, tehát fogyó alkatrész, egyszer egy írdatlan vízen kellett átgázoljak és ennek az elektronika nem örült. De kiszáradt és nem kellett hozzányúljak semmihez. Negyedszer az injektorszelep döglődött. Alkatrészboltban 80 ezer, de márkaszervízben 34e-ből újat kaptam. Ezenkívül csak a rendszeresen kopó alkatrészeket kellett cserélni, mint minden autónál időközönként. Féktárcsák, betétek, vezérműszíj és görgők, hátsó féknyergek (állítólag típushiba, hogy rendszeresen berágódnak..),benzinszűrő kipufogórendszer.. sőt 120e km után a Volvo márkájú gyújtógyertyákat is lecseréltem :) (na bumm elfeledkeztem róla..), néhány futóműelem,hátsó lengéscsillapító felújítás, hála a magyar utak állapotának, és itt most vége szakad a szerelési lista..
Elektronikájával egyetlen egy bajom volt, az jobb oldali ablakemelő kontakthibássá vált, majd az új gazdája 20 perc alatt megjavítja. Igaz kicsit rohadt a hátsó sárvédő ív, ez az én hibám, hogy nem foglalkoztam vele.
Ezenkívül minden hibátlanul működik benne a mai napig is. Jóval kevesebbet költöttem rá mint az előző autómra, egy Renault Clio-ra, pedig azt csak 70e km-t nyúztam. Ezzel napi 200-350 km-t rendszeresen gond nélkül megtettem. Az 1,8-as motorja igaz csak 90LE, de okosan hajtva még sokáig bírja. Azt mondják elnyűhetetlen.. (ki tudja.. lehet így is tovább bírta, mint eredetileg elképzeltem, most van az óra szerint közel 300e km benne.. az igazság valahol 350 és 400e között lehet). Megszerettem. :). Az új vevő azelőtt lecsapott rá, hogy feltettem volna bármilyen hirdetési oldalra. Alku nélkül 250e-ért vitte. A következő autóm is Volvo lesz ;)
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Re-Peet 2009.05.31 19:29:49
@trollkotze:
tényleg nem csak pihés.. nálunk dolgozik egy nő akinek kajakra nagyobb szakálla szokott lenni mint nekem egy hét nem borotválkozás után :D
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Re-Peet 2009.02.12 15:24:29
@Tsabi: Usa rendszám? az még mindig olvasható.. arab rendszám :D
Re-Peet 2009.02.12 15:26:32
@Tsabi: USA rendszám? az még olvasható.. na de arab.. :D