Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyomi

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3D-s filmek fejlődését csak az nem látja, akinek még megvan a régi szemüvege. Persze a technológia látványosabb, de 1952-ben olyan is volt, amikor nem kellett hozzá szemüveg. Naiv ügyfél viszont csak azt nem érti, miért kötelező a jegy mellé megvenni a szemüveget is, amikor…..
nyomi 2012.07.16 22:59:23
@Kellemes Zérókomponista: Lehet, de ez sosem zavarta azokat, akik hasznaltak. Szerintem joval korabbi tananyag.
Elek forradalmat hirdetett a technikai specifikációkban notóriusan csúsztató cégek ellen. Dehát van, amelyik tényleg addig bírja, mint ahogy írják? Készült az elmúlt években olyan okostelefon, amelyik akár egy hétig nem merül le? A helyes megfejtéseket a kommentekben…..
A Homár nem tud róla, hogy megcsinálták volna már a Nagy Felütési Szakácskönyvet, azazhogy milyen olcsó kötőanyagokkal bővíthetjük tetszés szerinti tömegűre adott termékünket, anélkül, hogy a vásárló ezt észrevenné. Ennek hiányában érthető, hogy elszaporodhattak a…..
A hibásan kiállított e-matrica miatt kétszeresen autópályabírságolt Attila megkapta a Shell szakvéleményét is, akik szintén elhajtották melegebb éghajlatra. Merthogy aláírásával igazolja a cetli helyességét:A Shell-t nem hatotta meg sem a levelem, sem az írásotok. A csatolt…..
nyomi 2011.12.09 17:48:24
@_mmm_: En nem vettem eszre, vmi minimalis dij elleneben jovairtak /egy betu volt elirva, tudtam prezentalni az eredeti papirt a vasarlasrol/
nyomi 2011.12.13 00:44:52
@salapapa: Akkor tankolj ott, ahol porog a benya. Ha egy nap utan leull a benzinbol a sepro, akkor azt be kell jelenteni, fel kell nyomni, mert nem normalis.
Hány G-re van még szükségünk, hogy stabilan működő mobilnetünk legyen? A Telenor Hipernetről eddig csak rosszat hallottunk. Most a lefedettségi térkép szerint egy belső kerületből kaptunk jelentést, hogy szakadozik a 21 helyett 7 Mbps sebességű hálózat.Ez év szeptemberében…..
nyomi 2011.12.12 14:18:38
@Csokis: Nem hiszem, hogy a garantalt minimum savszel 7Mbit/sec lenne. Nem neztem utana, de nagyon megleponek talalnam, esetleg 60kb/s, vagy annyi se. Helyenkent GSM szolgaltatas se megy, nemhogy a *NET. En visszavinnem, es kisirnam, hogy felejtsuk el egymast, bar, igy tobb honap utan, eleg necces. Nem homarert kialto poszt.
Egy amerikai kerékpárépítő, Jeff Tiedeken agyszüleménye a képeken látható downhill bicikli. A kacskaringós és asszimetrikus acélcsövekből összerakott forma régi versenymotorokra emlékeztet, és olyan pozícióba kényszeríti az utast, hogy a lehető legkisebb légellenállás…..
nyomi 2011.12.08 15:42:48
@GamesBond: Miert ne?
Vera nem érti, hogyan létezhet átvételi díj a Ticket Expressnél, ha személyesen megy oda értük a vásárló:Nem tudom foglalkoztatok-e már vele, nem is írnék semmit hosszasan, de mindenképpen érdekesnek tartom, hogy a mai világban ha interneten szeretnék koncertjegyet rendelni a…..
nyomi 2011.08.15 14:17:35
@atpijkamo: A kep alapjan a vasarlashoz szallitot kell valasztani, az osszeg no, es amig azt nem utalod at, addig nincs jegy.
Szoval mit mondasz be, es kinek?
nyomi 2011.08.15 20:23:20
@atpijkamo: Vagom, de van 3 lehetoseged, mindharom eseten "atveteli" felar van, amit ha nem fizetsz ki, nincs jegy. hogyan vasarolsz akkor ugy, hogy ne legyen benne az emailen tovabbitas koltsege sem?
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
nyomi 2011.07.20 11:43:00
@mark87: Penztaros sokkal konnyebben el tudja ezt intezni. Es mivel az arut athuzza a szalag felett, akar beirva, es torolve a penztargepbol, nem fog csipogni. A penztarosokat jobbara kameraval figyelik, es nem in medias res csapnak le ra, hanem visszanezik a felveteleket, amikor tarazott /izgalmas melo :D/. Mivel en nem lopok, hagyom, hogy megnezzen, jobbara akkor szakad el a cerna, amikor a hatizsakomra kivancsi, mert abban meg maig harcolo japan alakulat is van az anktartiszrol, es nem kivanom, hogy nezesgesse.
nyomi 2011.08.02 21:42:30
@svinjahond: Altalaban igy van, ahogy irod a penztari tavozas utani idokkel, de jobb helyeken, mint pl az IKEA nem. Reklamalhatsz, ha van idod kivarni, mig sorra kerulsz.
Attila nem hajlandó a földről enni. A Cityfood futárja még azelőtt hozta ki a rendelését, hogy megérkeztek volna a "gyárba", és ahelyett, hogy máshova becsengetett volna és az ajtóra akasztja a kaját, átdobta a palánkon, azt csá.Azért írok, hogy megosszam kellemes…..
Szerencse, hogy már nincs válság, és minden egyre jobb lesz. A Homár nem is érti, Feherb miért akadt ki Aldi sajátmárkás joghurtján. Az Alpok minőségét felváltotta az Alföld, csak a nyersanyag adottságai változtak. Meg a doboz lett kisebb, biztos a gyártósor erre van belőve:…..
nyomi 2011.07.15 15:33:45
@Zorro2007: Vagy raktarbol toltak, es nem kapcsoltak. En is kifosztottam egy volt afesz boltot az Alfod kozepen cukorbol. Kerdezte is az oreg, hogy borasz vagyok-e :)
Az az alapszabály, hogy mindig van rosszabb, Roland viszont a jelek szerint elérte a 21. századi vezetékes internetszolgáltatás mélypontját. Tavaly ősszel a Fraktál helyét a Drávanet vette át, akik - bár egy évre előre ki volt fizetve az internete - visszamenőleg másodszor is…..
nyomi 2011.06.29 12:48:15
@KecskeDotyi: Ha az emasztol atveszi demasz a szerzodesedet, akkor nem kapcsoljak ki. A posttolo helyesen jart el, masik szolgaltato, a dravanet meg szarjon sunt.
nyomi 2011.06.30 15:30:20
@KecskeDotyi: Ha szolgaltatot valtasz, anelkul hogy tudnal rola, akkor miert ne? Idovel kiderul, es kifizetsz mindent, nagy pech kell, hogy csak ugy mindenfele pikk-pukk nelkul csattanjon a fogo a rez korul, es aramnelkul maradj.
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Ingergazdag, változatos kerékpárutat fejlesztett Nyíregyháza önkormányzata, ami komolyabb balesetek esetén akár turisztikai látványosságnak sem lesz utolsó:Becsülendő dolog, hogy kerékpárutat terveztek Nyíregyháza egy forgalmas részére, méghozzá oly módon, hogy a lehető…..
nyomi 2011.05.03 14:23:20
@torpebaba: Ez elegge urban legend kategorianak tunik. Foleg, ha meg is buntette. Ha ilyennel allna elo a rendor, akkor eloszor nem jutnek szohoz, majd megkernem, hog mutassa meg, hogy mibol lehet ezt tudni, es ha nem tudja, akkor a feljelentes mellett dontenek, es fellebeznek, ha eljut a megfelelo statuszba. Ha volt jelolve, akkor mi a kerdes?
Az ELMŰsöket nem igazán hatja meg, ha az ügyfél szétfagy február derekán, legalább megtanulja az ebadta, hogy az áremelkedéshez szigor is társul. Végül is, a mínuszokban eltöltött éjszakák csak erősítik a testet és a lelket. Köszönjük a törődést.A történet februári:…..
nyomi 2011.03.22 13:17:29
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A szomszed egy idoben aggregatorral termelete meg a napi betevojet. A masodik ejjszaka utan megfenyegettem, hogy lerajzolom, es osszetepem, ha ezt megegyszer emgteszi. Abbahagyta, mert emocionalisan fejlett.
nyomi 2011.04.06 21:14:42
@zsoci: Ideges lennek, ha lelakatolna a villanyorat, mert ahhoz a hazat is lockolni kell.
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
nyomi 2011.03.10 00:13:22
@hauvarju: Ott elfogadott profitorientalt magancegnek buntetest fizetni, mint itt? Asz'tem, ez hungaricum.
Aki már találkozott a Nikon vagy a Canon magyarországi szervizével, az tudja, hogy fotósnak lenni sem egyszerű errefelé:Fotográfus vagyok, eszközeimet a Nikontól vásároltam, ezekkel keresem a kenyeremet. A délelőtti munkám alatt eltört egy kapocs a szettáskámon. Leesett a vakum,…..
nyomi 2011.02.25 10:19:16
Zoltánnak 10-ből 2 alkalommal enyhén megrugdosva és némileg hiányosan hozta a csomagot a DPD. Nem kell rögtön lopásra gyanakodni, lehet, hogy csak túl nehéz volt a csomag a léghajóban, vagy elvitte a cica: A mai napon a DPD Hungária Kft. volt oly kedves és az alábbi képeken…..
Imitto fűtőmotort cserélt volna karácsonyra autójában, de valahogy lehúzósnak érezte a Baumgartner szervizének 187 ezer forintos ajánlatát. Így 42 ezerből megúszta:Kedvenc autónk karácsony előtt úgy gondolta neki is kellene valamit vennünk karácsonyra. Ha fűtést kapcsoltam…..
nyomi 2011.01.12 13:37:50
@Sün‼: Ez egy kulonleges darab, minden tipusba jo, ezert cspagyas, bimetalos, es rossz is. no meg felulrol, es alulrol is cserelheto, csak az egyik olcsobb. Bprol vacra el lehet jutni eszaknak indulva, es delnek indulva is, ez utobbi lesz a poszt tolo szakszervize altal javasult utvonal.
Fitz írja:"A következő két képet a Fogarasi úti Tesco Extrában készítettem. Jól látható, hogy a 7+1 darabos Gillette pengék több mint kétszer annyiba kerülnek, mint a 4 darabosak. Következetesen a Fusion és a Fusion Power esetében is. Ráadásul a 7+1-es – azt…..
Milyen a Photo Hall FA-mentes hétvégéje? Hát olyan, hogy, őket idézem, "a fogyasztói árak tartalmazzák az áfát." Hogy is történhetett volna másképp. Köszönjük Free Lancernek...
Bár a Homár legalábbis vegyes érzelmekkel viseltetik az iPhone és az Apple iránt, azt azért el kell ismerni, hogy a fasisztoid szabályaik ellenére az AppStore működik és használható, ellentétben a Nokia Ovi szoftverboltjával. Mostanában szerencsére nem találkoztam vele, úgyhogy…..