Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokadikgab

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májusban írtam arról, hogy mozifilmet készítenek a 70-es években nagy népszerűségnek örvendő UFO sorozat alapján. Van már rendezője és főszereplője a projektnek. Joshua Jackson (A rejtély sorozat) játssza Paul Foster tesztpilótát, aki csatlakozik a S.H.A.D.O. (Superme Heaquaters…..
comment:com Mindenki szív 2007.11.08 12:00:00
Kezd kissé elfajulni a sztrájkhelyzet, mert ugye addig az ember nagyon szívesen támogatja az írókat, míg a táblás felvonulás pont nem az ő kedvenc sorozatát tossza alaposan ánuszba. A legbékésebb sorozatrajongó is gigakiharapó ügynökké alakul azon nyomban, ha megtudja, hogy a…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Az RTL Klub jól beharangozta, hogy akkor ők is jégre viszik saját sztárjaikat, hadd bukdácsoljon Stohl Buci meg Détár Enikő, vagy még talán Bajor Imre is, mert hát ugye, ha seggre esésről van szó, a humor nagyágyúit sem hagyhatjuk ki. Állítólag már megvolt a helyszín, már…..