Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moneymaker (törölt)

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Idióta kacatok Kretén TV 2009.08.04 11:41:00
4:3-as arányt is tud és 16:9-et is, ami okosság mert így nem méretezi át a képet, ill. nem rak fekete sávokat sehova. De milyen kreténül néz már ki, azt a jobboldali kis részt is megcsinálhatták volna tévének és nem lett volna semmi funkciója. Még jó, hogy csak ötlet szintjén…..
Moneymaker (törölt) 2009.08.05 13:30:43
:)
Kellően beteg vagy? Esetleg csak szimplán szereted a szusit? Az utóbbi idők egyik legvéresebb filmje itt a blogon. Megszakítás nélkül. (Elvileg.)..
Moneymaker (törölt) 2009.06.01 19:34:14
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Zo a Homár véleményét kérte arról, hogy mit szólunk ahhoz, miszerint tízezer forint eljárási illetéket akar fizettetni vele az önkormányzat építési osztálya, amiért felnyomta náluk a szomszédját. Előbb jöjjön a sztori, aztán a válaszunk. Sziasztok a véleményetekre…..
 Az apa közvetítette ki a srácot a lánynak, 5 év után jött is a baj. Szakításom hiteles és remélhetőleg rövid történetét szeretném megosztani veletek. Előrebocsátom, hogy nem vagyok szép, soha nem is voltam, de a stílusom, az alakom, a közvetlen, csipkelődő modorom…..
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
Moneymaker (törölt) 2009.03.30 19:40:35
Annak idején én is nagyon béna voltam a nőkkel. Pl. érdekelt ,hogy egy nő mit gondol, és mi a jó neki.
Így 30 közelében már tudom, hogy imádom magam és tökéletes vagyok.
Nekem belefér hogy második randin kitakarítattom a lakásom, és minden nőt ugráltatok.
Szerintem egy nő eleve nem lehet boldog ha figyelembe veszik.
Másik meg milyen gyerek volt ez?
Szóval értem én, hogy jaj a fájó szív stb.
De egy férfi basszus ne alázkodjon már meg.
Mondjuk 190 alatt még nem voltam, viszont ha nem lábtörlőként bántam egy nővel azt hosszabb távon mindig megszívtam. Hagyni kell őket hogy küzdjenek érted. Ez ilyen.
Chetről ismerkedni? Hát az meg a totál hülyeség, állt ott csak rusnya nők vannak. Eleve valami beteg ember jár oda. Szerintem valaki ha városban lakik, naponta több olyan nőt lát aki tetszhet neki. Odamegy és megismerkedik vele tök spontán.
Nem egyszerűbb? Mint ha a chat randira odajön valami rém rusnya kurva, és az ember gyerekének nincs annyi pofája, hogy azt mondja hogy rusnya vagy, innentől felőlem már egy gödörbe is belelőhetnének?
Bár én simán azt mondanám, mint hogy pár órát szenvedjek egy ilyennel.
Az emberek különbözőek, és az értékük is különböző.
Egy rusnya nőt tök felesleges szeretni, vagy egy pénz nélküli pasit.
Most nehogy legyen itt valaki aki be akarja bizonyítani hogy egy pasi egy rusnya yetire, egy nő meg egy kis farkú kövér pénztelen stílustalan parasztra bukik.

Ennyi.
Aki szerint meg hülyeséget írok, annak kívánok lelkiekben gazdag 15 cm alatti farkú havi 90 ezret kereső pasit. Vagy 10 kilós szétfolyt debella nőstényt.
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
Retyak annyira unta magát irodalomórán, hogy a kulturálisan elvárható köpőcsövezés vagy hitlerbajuszsatírozás helyett képviccelt egy szuperminimalistát. Én azt mondom, ennél az is jobb lett volna, ha testileg inzultálja a tanárt, amit fölvesz mobiltelefonnal. A…..
Moneymaker (törölt) 2009.01.24 00:45:33
mksd fedőnevű olvasónk leveléről boldogult ifjúkorom hangalámondásos vhs-kazettákon terjedő horrorklasszikusa jutott eszembe, amiben a lelkes mellékszereplők próbálnak nem elaludni, mert ahogy lehúnyják a szemüket, jön a csíkospulóveres rém, és felszabdalja őket. Most hogy ezt…..
Moneymaker (törölt) 2009.01.24 00:40:33
Szomorú történet, sok tanulsággal. A kép innen.Sziasztok!Az én történetem önmagában talán nem nagy dobás, de öblös nagytanulságokat tartalmaz, ami újabb muníciót szolgáltathat aszakításlélektan megszállott kutatóinak. Lesz itt vérző szív,kotnyeles anyós,…..
Moneymaker (törölt) 2009.01.23 22:25:20
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Moneymaker (törölt) 2009.01.19 11:47:40
@Nard:
Totálisan nem tudod feldolgozni amit olvasol vagy simán hülye vagy.
Még mindig annyit írtam, hogy kb. 40 ilyen férjezet nőt küldtem el a picsába.
És igen jóval többnek kellet lennie azoknak akik megvoltak, mert mutass nekem olyan normális egészséges férfit, aki éves szinten 10-15 nőt nem visz ágyba. nézd 16 éves korom óta van nemi életem, ha csak évi tízzel beszorzod akkor is több mint negyven. előbb írtam, hogy hány éves vagyok.
számolgass.
Amúgy meg tanulj már meg összerakni pár egyszerű mondatot az agyacskádba, ha még szét nem ette a szifilisz.
Moneymaker (törölt) 2009.01.19 12:06:33
Kedves mindenki, én azt írtam, hogy maximum az emberek egy százaléka ér annyit ,hogy megbecsüljem, és annyi a jobbfajta ember.
Attól egy nőt, hogy nem teljesen szereted a lelkéért remekül meg lehet........ Látjátok nem mondtam ellent, ők tárgyak voltak húsok. Csak több energiát kellet belefektetni beléjük, mint egy fizetős kurvába. Amúgy itt teljesen a kinézetre mentem, szartam le a többitt. Igen szeretem a plázacicákat, szeretem ha egy nő nem egy rusnya kövér bálna, ha ápolt, és szép. Sosem ígértem nekik semmit, csak hogy úgy elkapom őket hogy egy hétig nem tudnak leülni. Ja és sosem szidtam semelyik exemet senkinek, pláne semmilyen blogon. Szóval.....................
Az hogy kit használok, meg hogy kit szeretek az két külön dolog.
Van olyan lány a közelemben, aki a jobbféle ember kategória, nem annyira szép, de van lelke, és tartása. Na ő nem volt meg, és nem is szeretném ha megvolna. A barátom vagy inkább olyan fogadott családtag. Őt becsülöm, és a pattanásain keresztül is szépnek látom. Őt szeretem, és ahhoz hogy szeresem nekem fontos a tartás, és a jellem.
Az igazit nem kerestem, és majd csak 30évesen kezdem el. Ott a tartás lesz a fontos és a lélek. Persze ne legyen baromi rusnya, de ha átlag akkor még elmegy.
Ennyi több hozzáfűzni vallóm nincs.
Beszélhetek itt, úgysem értitek.
Ui.: Nézzétek lehet itt írni össze vissza, de mind a nő mind a férfiak a másik nem szebb példányait találják vonzónak, hadd ne legyek már bunkó, ha egy kövér, vagy rusnya nőre nem ugrom rá.
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..