Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadesz111

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Akadémiát nyit a TV2, médiaiskolát, vagy tévés szakképző intézetet, ahogy tetszik, ahol a jelentkezők a kissé borsosnak tűnő, 390 000 forintos tandíj (plusz ÁFA, és mindez két szemesztert fedez), elsajátíthatják a szakma fogásait, fortélyait, és ha nagyon faszák, akkor menten…..
Bernard Madoff végérvényesen beírta magát a történelemkönyvekbe, valószínűleg a piramisjátékot is róla neveznék el, ha erre a megtisztelő szerepre nem csapott volna le egy „kollégája” már közel száz évvel ezelőtt. Madoff ezzel együtt az egész világot átejtette,…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..