Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ready_real

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
ready_real 2009.06.19 17:45:48
@frutella: No igen, volt a 100 forintos svedhusgolyos akcio, kikötve, hogy csak az áruházban fogyasztható.Mamikák mit cisnáltak? Vitték a műanyag edénykét, azt vettek 5-6 tányérral, és tolták bele.Kedvem lett volna odaszólni nekik,de csak magamban fortyogtam.
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
ready_real 2009.06.18 00:47:03
@horex: Erről az jut eszembe, mikor az egyik kórházba, ami 1 villamosmegállóra volt a kolitól , elsegTett párom, mert semmi nem maradt meg bennem és majd összeesetem ( nem alkohol az ok, máig sem tudtak rájönni mi bajom volt) , mire az ügyeletes elhajtott , hogy nem mentő hozott be, úgyhogy nem vehet fel...
Kiszáradás gyanúval hála égnek egy másik orvos felvett...
ready_real 2009.06.18 01:47:45
@Bleay: Mert nem az volt az első gondolatuk, hogy várjanak még a taxira, vagy a mentőre fél órát.:U
Talán emiatt.

Mifelénk vidéken 20 perc alatt beérünk a városba, de mikor mentőt hívtunk 40perc-1 óra volt mire kijöttek, és akkor még van visszaút is.
Én is tuti kocsival mennék, ha lenne, minthogy várjak , és emiatt késlekedjek...
  Ön sokat autózik? Drága kocsija van? Elképzelhetőnek tartja, hogy jobban jönne ki anyagilag, ha eladná, és taxival járna?  Vélemények az azonos című írásunkról...
ready_real 2009.06.17 17:34:37
@Mk412: Gondolom neked az albérlet is hasonlóan elherdált pénz.
Nekem a bkv bérletet a cég adja, a vonat meg ha havonta kétszer szülőkhöz lemegyünk... Épp belefér. Volt kocsim, két évig , de eladtam, az árát tuti ráköltöttem, igaz használtan , 250 ezerért vettem.
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
ready_real 2009.06.12 11:59:16
@tarquin: Gyereknek is.
Mondom gyógyszeresne majdnem abortált gyerek voltam, és rengeteg pszichés problémám vna belőle.
vagy szerinted egy gyereknek az a jó, ha olyan helyre érkezik, ahol sem a felnevelése nem biztosított, sem a családja nem megfelelő? Hova szültem volna, miből etettem volna(szülői segítség kizárt volt mindkét részről) ? Egy gyerek nemcska annyi, hogy megszülöd a világra.
Fel is kell nevelni.
Lehet mondani az örökbe adást, de őszintén itt valaki képes lenne rá? Mit gondolna később az a gyerek a valódi anyjáról? hogy nem kellettem neki, eldobott? Ez jó?
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
ready_real 2009.06.09 15:20:00
@rozzantkéjenc: Node nemis az van a kreszben, hogy midnen váratlan akadály előtt meg kell tudnod állni...
Hanem azt, hogy olyan akadályok esetén, amelyre számítani lehet.

Egy eléd kiszaladó kisgyerek esetén sem fogsz tudni megállni , ha féktávolságon belül lép le, és nem te leszel a hibás . (Kivéve ha korábban figyelmeztetett tábla erre )
ready_real 2009.06.09 15:28:58
@Lipi1945: Mégegyszer:
"a járműnek olyan sebességgel kell haladnia, hogy megtudjon állni minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítani kell." Emlékeim szeint is ez vna benne a kreszben....
---------------------

Szóvala kresz baromira nem azt mondja amit te: " a kressz is azt mondja, hogy úgy vezess hogy a belátható távolságon belül meg tudj állni, mert bármi lehet az úttesten".

A te véleményed alapján autópályán átfutó kölök előtt is meg kéne tudni állni, pedig autópályán nem számít az ember átfutkosó kölkökre...
ready_real 2009.06.09 15:58:01
@Lipi1945: Nem lehet rá számítani pont ezt írtam. Ettől függetlenül még rohangálhatnak át... Ha épp annyira nincs eszük.
Hogy is mondjam szépen, Ő hátulról elkapta a ***éimet és attól féltem letépi, a férfiak most megértenek remélem, ököllel vertem a fejét, hogy kiszabaduljak, azelőtt így még nőt nem ütöttem meg (azóta sem), végül elengedte, de a sztorinak még nem volt vége. A kép innen…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
ready_real 2009.06.05 10:07:43
@Csávógyerek:
Én sosem hagytam el magam otthon, mindig utcai ruhában voltam. Mégsem tudtam 8-10 év után ugynaazt az érzést nyújtani, mint ami egy fris skapcsolat kialakulásakor van. Egyszerűen nem megy. Változik az ember.

Jöttök itt sokan a kilókkal.Én kb 20at szedtem fel, 64-ről felhítztam 84-re, devolt párom 70ről felment 115-re,, és akkor is szerettem, , amikor 105 lett akkor is.
Midnenben segítetettem, próbáltam jó családi légkört nyújtani neki.
Mikor el akart menni csajozni, "megtartott" volna háttérnek, akihez haza lehet menni, stb. tehát annyira rossz mégsem lehettem vele.
Egy dolgot mondott utólag: aranykalitkába zártam... Ennyit arról, ha megadsz a másiknak mindent, akkor sem lehetsz biztos a dolgodban. 10 év után mentünk szét, gyerek majdnem lett, de nem volt.
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
ready_real 2009.06.03 16:38:46
@kussssssssssss:

"A kurvázástól hogy jutottunk el a női egyenjogúságig?
Az szerintem vicces egy dolog:) engedjelek előre az ajtóban mert nő vagy, de te is akarsz traktort vezetni mert egyenjogú vagy:)"
haha ha ismernél nem modanál ilyen hülyeséget.
Baromira utálom, ha előre engednek csak azért mert nő vagyok, azt is utálom, mikor azt hiszik, nem tudok valamit megoldani csak azért mert nő vagyok :P Ja és persze olyan szakmában dolgozom, ahola nők aránya kb 1%.

Tudod ellentétben veled, nekem lesülne a képemről a bőr, ha ezt tenném a párommal, főképp hogy ismerjük annyira egymást, hogy rögtön levágná a szitut.
Egyébként légy büszke magadr amiylen fasza csávó vagy. Az ilyeneknek kívánom, tudja meg a párjuk, mit műveltek, és éljék le az életet lyukról lyukra járva, végül egyedül megöregedve :d Mert kb. ezt érdemlik.
ready_real 2009.06.03 16:47:58
@Balance Of Power: Náluk lehet nem. De mondom, nem tudom beleélni magam az ilyen nők helyzetébe , gondolkodásába.

Részemről egyetlen olyan dolog van , amit nem tudok évek után nyújtani páromnak párkapcsolati részen : egy friss , új kapcsolat kialakulásának varázsát.
ready_real 2009.06.04 10:42:39
@Balance Of Power: Lehet az is benne, hogy akik azt látják, hogy itt bizony egy ember feje (konkrétan az illető párjáé) át van b...szva, azok az ilyen viselkedést kevésbé tolerálják.

Persze az élet nem fekete és fehér, de azért valljuk be, azért ehhez arc kell. Mácsónak hiszi magát, még meg is magyarázza magának miért jó amit tesz, egyébként meg tényleg egy gyáva kisfiú. Ha lenne vér a pucájában megbeszélné a párjával.

Volt párom , mikor megcsalt, és persze rájöttem, annyit mondott, azért nem mondta el, mert félt elmondani.
Pedig nem adtam rá okot, sőt korábbna is nyugodtan mondogathatta, hogy ő még más nőkkel is akar csajozni, stb. Egyet kértem tőle, és részemről is állt a fáma: ha úgy érzi , hogy többről van szó, bármely esetben, akkor szól, és hagyjuka másikat eldönteni mi legyen.
Én viszont bocsánat, d enem akartam asor végén kullogni, ha épp más viszi a prioritást, akkor otthon várni rá ... Mert ha egy emberrel ilyet meg lehet teni, akkor azzal bármit meg lehet tenni. Azt akarta, legyek én szépen otthon eg neki, de ő eljárhasson csajozni. Ha hozzám az elmúlt jópár évben úgy áltl volna, akkor még lehet azt modnom oké, tényleg imád, és oké lehet mbelemegyek ebbe, ha ettől mindkettőnknek jobb. De ott van ebben, hogy én is dönthetek az életemről, életünkről.

Viszont csinált pár szemétséget, folyton alázott , úgyhogy felálltam, és mondtam erre nincs szükségem. Sajnos piszokmód szenvedtem.
Nagyon. és megkészültem annyira, hogy tényleg megpróbáltam ártani neki.

Az ok pedig egyértelműen az volt, hogy átvert, nem volt tekintettel rám, és nem tisztelt.

Tévedés ne essék, én sem voltam egész életemben szent. Én is cisnáltam hülyeségeket huszas éveim elején. De mostanra eljutottam arra a szintre, hogy bizalommal, párkapcsolattal nem játszunk . Ha van valami, akkor beszéljük meg.

Szerencsére eddig sikerült , bármi olyan téma adódik , ami kicsit problémásabb lehet. Pl. ha épp aktuálisan nem ezerrel lobog a szerelem lángja. Tudunk a másik érzéseiről, és ez nagyon jó.
Majd megnő és másképp látja a dolgokat.A kép innenŐ - fiú, (27), Én - lány (36) 6 hónap és 4 "szakítás" után Ő:  szerintem jobb ha vegleg kimondjuk hogy vege én:  ha így gondolod Ő:  nincs kedvem ehhez az orokos kuzdelemhez én:  nyilván nem tartod…..
Mielőtt elindulnánk az előző rész alapján a kiolvasható családtörténet vonalán, időzzünk el a nemességszerzés pillanatánál. A fentmaradt oklevél szerint 1628-ban egy felnőtt férfi s 3 gyermeke kapja a címeres nemeslevelet, amelyet Hont vármegyében Szent-Antalon …..
ready_real 2009.05.25 22:44:35
(Mottó, utólag:Hogy irjuk azt, hogy bammeg?1. Ha ige, sz-szel és külön, ha rémakiemelő partikula, z-vel, és egybe.2. Három ponttal.) Subject: kerdes Date: Wed, 23 Feb 2005 15:03:16 +0100 From: angelday To: zsb@mail.index.hu Bela, „3 órára kell menjek a fogorvoshoz” vs…..
Olvasónk története következik álláskeresésről, csalódásokról, mindennapi küzdelmekről.   Eleinte én is optimista voltam , amikor egy-egy állásinterjú után még csak válaszra sem méltatott azon munkáltató, aki miatt órákat utaztam, aki éppen csak hobbiból keres…..
ready_real 2009.05.18 16:10:01
@PR32: Az ember nehezen adja alább. Van amikor muszáj, de ha nem létszükséglet akkor nem. Én se lennék már soha többé helpdeskes, ha már ennyit küzdöttem, hogy végre fejleszteni tudjak.
10 százalékos jegyet kellene vennie az eddig ingyen utazó 65 év felettieknek és a 6 év alattiaknak a MÁV Startnál formálódó elképzelés szerint, a vasút ezen és más kedvezmények megnyirbálásával igyekezne 40 milliárd forintot megspórolni évente - írja a Népszabadság. A…..
A páciens kényelmesen ül, szinte fekszik. Szeme lehunyva. Testének impulzusait végtagjaihoz és homlokához illesztett elektródák fogják fel, és fekete kábelek vezetik a halkan zümmögő számítógépbe. Semmi rosszat, fájdalmasat nem érez. Megnyugtató ez a csend. Megnyugtató, hogy miközben ő semmit sem…..
A fogyasztóvédelem szerint a mobilozók egyre gyakrabban kapnak a hónap végén sokkoló számlát, részben a mobilinternet miatt, mert a kezdő díjcsomagok adatforgalmi korlátján átlépve ugyanis már elég sokba kerül a letöltés. Szerencsére a szolgáltatók sem bíznak mindent a…..
ready_real 2009.04.29 12:09:02
@atleta.hu: Pannonnál emlékeim szerint nincs 100 megás csomag.
A ledkisebb a Mobil Internet Start forgalmi korlát nélkül 12Ft/10KB, aztán volt régebben korlátlan átalánydíjas pannonwap, de az megszűnt, az 1Gb-ost (1990Ft) nem lehet kérni beszédre is használt kártyára .
Múltkorában lehetett még rendelni 500MBos cosmagot 1990Ftért , az okosok most ezt 100 megássá tették:S

Ja és van Mobil internet napijegy, 10MB korláttal , napi 190Ft-ért.
Okosok...:S
ready_real 2009.04.29 12:10:13
@ready_real: No frankó előbb beszéltem, minthogy utánanéztem volna, legutóbbi infóim szerint nem volt 100 megás csomag, csak 500 megás, viszont most már van, az 500 megásat megszüntették, helyette ugyanannyiért 100 megát adnak....
ready_real 2009.05.07 10:36:28
@atleta.hu: Itt írtam, hogy hoppá mégis van: @ready_real: No frankó előbb beszéltem, minthogy utánanéztem volna, legutóbbi infóim szerint nem volt 100 megás csomag, csak 500 megás, viszont most már van, az 500 megásat megszüntették, helyette ugyanannyiért 100 megát adnak...

Múlt hónap elején még nem volt 100 megás csomag emlékeim szerint .
Volt 500MB 1990-ért, 1GB 1990ért.
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
A magyar mangó és a legendás magyar csirkés spagetti világhódító útja után üdvözítő látni, hogy ténylegesen létező kulturális örökségünknek is nyoma marad a popkultúra végítéletturmixában. Ki gondolta volna, hogy épp a lángos lesz a befutó? És, hogy pont a…..
ready_real 2009.04.16 10:30:48
Igaz, hogy vége a nagy tavaszi mészárlásnak és takarításnak, de most újabb szereplőt írnak ki a Jóban Rosszban-ból, a végén alig fognak páran lézengeni a sorozatban, az orvosok majd egymást műtik a klinikán, sőt egyszerűbb lenne, ha végre csak Gesztesi és Claudia maradna…..
ready_real 2009.04.07 16:44:30
Bigyóblog Csőlaptop 2009.04.07 11:31:00
Le a könyvalakú laptopokkal! A D-Roll olyan mint egy cső, vállra vethető, könnyű. A kijelzőt az egyik oldalából, a billentyűzetet a másikból kell kihúzni. Kár, hogy csak koncepció.Via Gizmodo..
ready_real 2009.04.07 16:14:49
Igazándiból már lehetne: www.pinktentacle.com/2007/05/flexible-full-color-organic-el-display/

Hiszen hajlékony oledek egy ideje már vannak.

Ha ráimpregnálnák ezt az új típusú hangszórót is, ami szintén vékony , akár sztereó hangot is kiadhatna maga a képernyő :D:D
Hazahívtam, h azonnal jöjjön és olyan kis naiv szerelmes voltam, h sikerült elhitetnie velem, h valaki feltörte a gépét ....Következő az volt, h találtam buzi pornófilmeket a gépén akkor elmagyarázta, h lehet öccse meleg...mér sok jel utal rá:D. Utólag röhögnöm kell milyen…..
ready_real 2009.04.06 09:35:00
Ez nagyon lol, pont tegnap néztem meg a túl a barátságont (www.port.hu/brokeback_mountain_-_tul_a_baratsagon_brokeback_mountain/pls/fi/films.film_page?i_film_id=71122&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2)

Nemsemmi, hogy ma meg ilyen poszt van.
Egyébként a film nagyon tetszett, emberi kapcsolatok terén igen sok midnen tanulható belőle.

Egyébként érdekes , itthon mennyire elítélik a homoszexualitást...
ready_real 2009.04.06 09:47:00
@dex.ion: ez azért érdekes, hogy a női homoszexualitást sokkal kevésbé ítélik el az emberek... Lol.
ready_real 2009.04.06 10:14:13
@Letícia: Kedves Letícia, ezt úgy mondod, mintha nő-férfi kapcsolatban ne létezne anális szex ...
Szeretem, amikor az ingatlanhirdetések blogként, meg üzenőfalként funkcionálnak. Ennyire gyors reakciót azonban nem vártam az ingatlanosoktól. Viktor botlott bele abba a tegnap frissített hirdetésbe, amely Bajnai Gordon alig néhány napja közzé tett csomagjára reagál: Új…..
ready_real 2009.04.02 13:29:36
@GtoG:
Itthon is vannak jó bérlakások, csak meg kell találni.
Nekem egy akkora lakás hitele , mint ahol modt lakok lenne vagy 100E FT 20 évre, az albi díja meg csak 40-be kerül. Ha más munkám lesz, sokkal mobilisabb vagyok...

Aki meg azt írja a legbiztosabb pont az ember életében a saját lakás: részben a legbiztosabb röghözkötés is. ha meg megszűnika munkahely, és el kéne menned messzebb (nem csak BP van a világon, vidéki ember meg nem mindig talál lakhelény munkát) akkor meg csak nézhetsz, és pisloghatsz, hogy hopppá itt van lakásod, nem akarsz innét elmenni. Ráadásul nyakadon a hitel is...
Ilyenkor szoktak jönni a sírás-rívások, hogy jajj jajj miért nem teremtenek ide munkahelyet.

Én eljöttem szüleimtől, saját lakásom nincs,s vidéken jóval kevesebbet keresnék, ráadásul szülőknek ugyanannyit haza kéne adnom, mint amennyiben most az albim van.
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
ready_real 2009.04.01 16:42:26
@red.apple: nos nekem egy majd 10 éves kapcsolatomnak lett vége kb egy éve. Azóta összejöttem valakivel , de 10 évet nem olyan egyszerű kidobni az ablakon, és igen, én is azt modnom, a szívem egy része még mindig az exnél van.
Szerencsére jelenlegi párom megért, tudja milyen lelki sérüléseket szedtem össze, és pont a kitartásával fogja elnyerni azt, akit szeret, engem.
ready_real 2009.04.01 16:51:13
@Muha:
Köszönöm , de nem kell. ezzel nekem kell megküzdenem. hiáb ana azért a szép emlékeket, mert volt azért az is, nem lehet csak úgy kidobni az ablakon.
Talán egyszer leírom majd ide , még gondolkodom rajta. Én is hunyó voltam a dologban , évekig valami álomvilágbna éltem.Aztán koppantam, ami rendkívűl fájdalmas volt.

Azóta próbálok úgy élni, hogy önmagam se csapjam be, lehetőleg.
Éppen ezért jelenlegi kedvesem is tud a "démonjaimról", múltamról, és arról, hogy még idő kell, míg minden emlék a helyére kerül.
Vajon egy komoly tévés újságírónő elveszti a hitelességét, ha a csöcseit mutogatja egy bulvárlapban? Gondoljunk csak bele: Kálmán Olga a Blikk címlapján félmeztelenül! Jaj ne! A La Sexta spanyol tévécsatorna műsorvezetőjét nem aggasztják az ilyesfajta dilemmák. Beatriz…..