Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagel (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondják a szakértők itt és itt, és mi boldogok vagyunk a konszenzustól, hiszen az ELTE Alkalmazott közgazdaságtan szakján pont így csináljuk. Szerintünk a közgazdasági gondolkodás elsajátítása nem megy kampányszerűen, a vizsgaidőszaki pánikban, az alvás…..
hagel (törölt) 2009.07.11 12:25:17
eltecon.tatk.elte.hu/page/Alkalmazott_kozgazdasagtan/id/2/

tantárgyi tájékoztatóra kell kattintani.
csak félve kérdezem meg: nem túl sűrített a 9-12. hét anyaga, 2 előadás lineáris programozásból, ugyanennyi játékelméletből?
Az Index Fórum rendszerében, mindenki Törzsasztalában, az elmúlt 12 év alatt több mint 880 000 felhasználó majd 200 000 topikban közel 80 millió hozzászólást követett el. Ezt a sok adatot tárolja, kezeli és teszi elérhetővé a forum.index.hu Az elmúlt időszakban folyamatos…..
Pályakezdőként, friss diplomával az ember 80 ezer forintos nettó fizetésre számíthat. Elkeserítő...A pályakezdők viszontagságai akár több oldalt is megérnek, én csak a saját sztorimat mesélném el. A külkerre jártam és az utolsó félévben gyakorlati időt kellett töltenünk…..
Kedves Felhasználók!Ma éjjel néhány órán át rendszerkarbantartás lesz a Fórumokon. Ez alatt az idő alatt rövid ideig a regisztráció és a belépés lehetősége is szünetelni fog. A karbantartás célja a közelmúlt belépési nehézségeinek elhárítása. Munkatársaink azon…..
Kerek egy hónappal ezelőtt került fel az első bejegyzés az Eltecon blogra. Azóta napi átlagban nyolcvan látogató mindösszesen hét és félezer oldalt töltött le róla. Kezdetnek nem rossz, mi bíztatónak találjuk...
hagel (törölt) 2009.03.09 15:21:22
   Interjú Békés Mártonnal, a Századvég Kiadónál megjelent Amerikai neokonzervativizmus - Egy kisiklott ellenforradalom című könyvének koncepciójáról, a neokonzervatívok első generációjának erényeiről és második generációjának hibáiról, hogy vajon van-e…..
Konzervatórium Hollywood és Che 2008.12.17 10:03:00
Hollywood és a nyugati baloldal tömeggyilkosok iránti perverz rajongásának egy újabb állomását jelentette Steven Soderbergh Che-ről szóló kétrészes filmje. A Che-kultusz tényleg  elképsztő méreteket öltött - már nem csak Che Guevarát ábrázoló póló kapható, hanem…..