Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misitcom

0 bejegyzést írt és 917 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideig a kisebb méretű áruszállítókra is ugyanazok a sebességkorlátozások voltak érvényesek, mint a nagyobb teherautókra. Végre megváltoztatták ezt a szabályt (szerintem helyesen), hiszen sokszor csak egy lefalazott/fóliázott ablak a különbség egy ugyanolyan típusú…..
A mai levél Lancelot keze munkája, aki Szombathelyen futott bele a rend őreibe. Találkozásuk nem volt túl kifizetődő, legalább is az Ő részére. Tanácsaitokkal segítsétek a további konfliktus mentes közlekedés elérésében. Van egy kis Trabantom. Sima kétütemű, a diákmunkám…..
Néha komolyan elgondolkodunk rajta, hogy a Telekomnál különleges képességű emberek ülnek: Marci elromlott router-ét távgyógyítókként javították volna. Persze később kiderült, hogy csak a szokásos bénázásról és az ügyfélszolgálat beleszarásáról nemtörődömségéről…..
misitcom 2011.05.30 16:53:50
@megint: Nem router.
HGW(HomeGateWay).Ha csupasz adsl-ed van Voip-al ilyen csuccot adunk hozzá.Ha iptv is van akkor a STB (SepTopBox) is erre csatlakozik.Ez a szolgáltató tulajdona.Amíg a szolgáltatás fenn áll a mi kötelességünk életben tartani.Ha a szolg. megszűnik vissza kell adni.
A net szakadása ezerféle dologból adódhat.Van egy olyan rendszerünk is amire sima adsl modemet nem is lehet szerelni még próbából sem.
A Te "routered" fehér, kerekített elejű Pirelli?
Mikor először láttam a Gábor által küldött fotót, az első gondolatom az volt, hogy most ezzel miért van különösebb baj, előbbre tud menni a Micra, pár tili-toliból kint van a helyéről. Aztán azért kicsit belegondoltam, hogy vannak azok, akik térérzékelésileg alulfejlettebbek…..
misitcom 2011.05.13 18:01:47
@ninimimi: Bevallom, tényleg nem olvastam a hozzászólásodat.Most, hogy voltál kedves felhívni rá a figyelmemet pótoltam a mulasztásom és visszaolvastalak.Igazad van, te tényleg nagyon hülye vagy.
Egy héttel ezelőtti posztunk kisebb vihart kavart, majd előkerültek a benne szereplő felek és a végén egész korrekt kis párbeszéd alakult ki közöttük. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem minden taxis bunkó, utasként sosem szokott panaszom lenni. A posztban szereplő kolléga -…..
Gergőhöz hasonló sztori akár bárkivel történhetett volna. Talán senkit nem veszélyeztetett azzal, hogy megelőzött néhány autót az autópálya belső sávjába húzódva, ha a tükörbe nézve azt látta, hogy üres a sáv. Amennyiben tényleg a "semmiből" érkezett a másik…..
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
Az is elég bosszantó, amikor a csúszós úton sokan ugyanúgy vezetnek, mint amikor nyár van, száraz utak és huszonöt fok, sokszor majdnem többet nézek a tükörbe, mikor ilyenkor egy idióta a seggembe tapadva követ. Zsolt két videót küldött némi kommentárral ellátva őket. Ezek…..
Kis karácsonyi kényszerű szünet után az ünnep másnapján este azért kaptok egy poszot, amit SzaGértő küldött be, szerintem biztos nem fotosopp. Róla azt kell tudni, hogy amellett, hogy a blog olvasótáborának egyik alapköve, megvolt a karácsonyi a jócselekedete is, mert befogadta…..
Nem, nem hagylak titeket ma sem rendes poszt nélkül. Dinyus a karácsonyi bevásárlási verseny hajrájában egy idegbeteggel találkozott össze, de becsületére legyen mondva, hogy megpróbálta tisztázni a félreértést. Persze van, akivel nem lehet mit kezdeni...A mai díjnyertes hülye az…..
Így a képet elnézve Tímea láthatóan örült a négy Michelin Alpin 4 téli abroncsnak, talán ő sem gondolt bele igazán, hogy esetleg az ő nevét húzzuk ki a főnyereményre annyi ember közül.Balra Ungvári Tímea, a boldog nyertes,jobbra a Michelin Hungária képviseletében Császár…..
misitcom 2010.12.22 17:08:48
misitcom 2010.12.22 17:26:12
@schdl: Miért?Nem Te vagy ?
Sajnos már sokadik alkalom, hogy ilyen posztot kell, hogy kitegyek a blogra, ráadásul ez az eset egy barátommal történt, ami különösen bosszantó a számomra. Lacival egy ezüst vagy szürke színű autó vezetője bánt el, aztán annak rendje és módja szerint megállás nélkül…..
Két olyan rendszeresen kommentelő is van itt a blogon, akik Írországnak ugyanazon a vidékén élnek. KuKori korábban már írt az ott tapasztalt dolgokról általánosságban, most jelentéktelen alak egy konkrét eseményt írt be hozzászólásként, de külön posztért kiáltott a sztori,…..
autózz! Csak elém ne! 2010.12.15 10:44:00
Újabb poszt az autósok birka gondolkodásáról. Dugóban senki sem szereti, ha közvetlenül elé sorolnak be, de arra már az esetek többségében nem gondolnak a sorban állók, hogy ha ezt megunja valaki és előre megy az üres sávban, Sándor történetében ráadásul buszsáv lévén…..
Kóc olyan mindennapos eseteket rajzolt le, amelyek főúton bármikor előfordulhatnak, mert az emberek egész egyszerűen nem számolnak vele. Elő a KRESZ tudással és szakértsétek meg a két lenti helyzetet!Régóta birizgálja a fantáziámat egy forgalmi szituáció, ebben szeretném a…..
misitcom 2010.12.11 17:06:52
@[mike]: a C nem látja B-től A-t. = A forgalomban úgy kell részt venni,hogy fel kell készülni a váratlan helyzetekre is.(Nem pedig előidézni azokat) (Egy régebbi posztban,mikor Pécs környékén bukkanó után álló autóba landolt valaki)
misitcom 2010.12.11 18:18:48
@hagyma: A második szituban is jó a példád.
Ha "C"-vel balra kikanyarodok mert úgy ítélem meg a távolságot,hogy simán ki férek.Közben "A" kezdi előzni "B"-t.
Konkrétan balról jött egy busz.Simán kiférek balra.Mire teljesen kifordultam és a busz is majdnem mellém ért... Na akkor néztem farkasszemet egy autóval és kölcsönösen keresni kezdtük a menekülési útvonalakat.
misitcom 2010.12.14 18:22:28
@koc:" Ja a lassitas oka meg az volt, hogy rendorok intettek ki ellnorzesre autokat. Sztem keresztezodesben ez annyire nem jo otlet."

Szerintem meg sehol sem jó ötlet.:)
Az egész heti hajtás és a múlt éjjeli blogbuli eredményeképpen sikerült utazás nélkül is időeltolódási tüneteket generálnom magamnak. De ami késik, nem múlik, Zoli önkéntes rendőrködős posztja is megérkezett így vasárnap délutánra, alkossatok véleményt (ejj, ezt a lehet…..
Ahogy a civilek közt, a rendőrök között is vannak segítőkész és mindent leszaró emberek. Előbbire jó példa az az egy évvel ezelőtti fotó (ld. lent), amikor két motoros rendőr - akik közül az egyik a blog olvasótáborának kemény magjához tartozik - lábbal tolt le a…..
misitcom 2010.12.09 19:21:57
@gyvy: "Lehet hogy a kézifékkel meg akarták fordítani a vasat,"

Miért?Gondolod,hogy a tetején állva jobban manőverezhető?
misitcom 2010.12.09 19:26:22
@gyvy: Úgy értettem,hogy a kocsit fejre állítva.
Már minden lehetséges formában megkerestetek, hogy mikor sorsolunk már, mert ma még ugyan jó idő van, de a hét második felére már mindenféle csúnya dolgokat mondanak megint, jönnek a fagyok, hóviharok, meg ki tudja még mi. Úgyhogy nem is húztuk sokáig az időt, éjfélkor…..
Gondoltam, hogy eldurrogtatok valami X-aktás szóviccet, ha már a lenti levet az írója Mulder névvel írta alá, esetleg dupla csavarral kaliforgiásat, de inkább nem fárasztalak titeket ilyesmivel pénteken. No de hogy a lényegre térjek: mit gondoltok, mennyire jogos a büntetés és…..
misitcom 2010.12.03 11:05:30
@Mulder_: Azért a város vezetésnél odabasztam volna valakinek az asztalára a csekket,hogy ez miként is van.Hogy képzelik azt,hogy a telkemet csak lendületből közelíthetem meg?
misitcom 2010.12.03 14:00:51
@1kutya: Lacaca szerint az nem baj mert akkor folyamatosan a kocsi körül sertepertél.
Talán nem csak velem esett már meg, hogy valami barom úgy felhúzott, hogy hosszan rádudáltam - azért nem fél percre, csak néhány másodperc erejéig -, de ilyenkor többnyire villantanak egy bocsánatkérést vagy intenek. Jobb esetben nem középső ujjal. Zsolti esetében viszont a…..
Nem is lehetne ennél aktuálisabb a nyeremény, amit a Michelin jóvoltából felajánlhatok majd egy szerencsés játékosnak, hiszen épp ezekben az órákban érnek Magyarország fölé a tél első hófelhői, az eddigi viszonylag meleg időjárással nem húzzuk ki tavaszig. A lenti…..
misitcom 2010.11.27 08:17:19
@SilentSound: Oké!Beküldtem a tesztet.Akkor ahogy megbeszéltük a 165/70/R13 készletet kérem.Majd úgy csinálok mintha nagyon meglennék illetődve,hogy milyen nagy szerencsém van.