Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrperfect

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adolf Hitler (1889-1945) a világtörténelem egyik legismertebb alakja, hiszen az emberiség krónikájának eddigi legpusztítóbb világégésében játszott kulcsszerepet, amikor Lengyelország 1939-es lerohanásával kirobbantotta a második világháborút. A történelem legnagyobb fegyveres küzdelme körülbelül…..
mrperfect 2021.05.27 09:09:16
@Control_: és az orosz telet is alábecsülte..
Az elmúlt két évben többféle wifin keresztül vezérelhető megoldással találkoztam, a felhasználói visszajelzéseket figyelve úgy láttam, a villanykapcsolóknál a nullvezeték szükségessége adta fel leginkább a leckét. Szerény személyem ugyan megoldotta a nullvezeték behúzását, ahová kellett, viszont…..
Unod a tizenkettő egy tucat arcmaszkokat? Olyan maszkot keresel, ami nem bántja a füled? Mutatjuk milyen egyedi darabok készíthetők akár saját kezűleg is!..
mrperfect 2021.01.27 09:42:47
@arthurthedent: esetleg lehet bele tenni egy szűrőt.. anélkül tényleg semmi értelme már a mi a vírus elleni vdekezést érinti..
Pénteken volt a világpremierje a  Netflix új akciófilmjének, az Outside of Wire-nek, azaz a Halálos harcmezőknek. A majd közel két órás filmben, szinte hemzsegnek a hazai forgatási helyszínek. Ami persze nem is csoda, lévén a svéd rendező Mikael Hafström dolgozott már korábban Budapesten. Ahogy…..
Ez a poszt azoknak szól, akik imádják az IKEA húsgolyóit, és képesek hosszú sorokat kivárni, hogy megízlelhessék a svéd, már-már kultikusnak számító ételt. Most viszont nem kell sorban állni, a svéd áruházlánc ugyanis kiadta a receptet...
Ben van Meerendonk fotói csaknem három évtizedet ölelnek át Amszterdam mindennapjaiból. Ezekből válogattam ki a legfurcsábbakat, harmincegy képet. 1952. augusztus. Istentisztelet ágyban fekvő kórházi betegeknek..
mrperfect 2019.10.09 15:34:56
A Szovjetunióban a hivatalos propaganda szerint nem volt szervezett bűnözés. A második világháború után közvetlenül azonban működött egy, amelyet elismertek, mivel felszámolták és mintegy azt demonstrálták vele, hogy ezzel együtt az ilyenféle bűncselekmények egyszer s mindenkorra megszűntek létezni.…..
A nyikhaj istenke James Bond akar lenni (ki nem, most, hogy hála a jó égnek Daniel Craig már nem nagyon fog tovább fárasztani bennünket ebben a szerepben), de mivel senki nem vette komolyan ezen szándékait, ezért bevállalt egy Le Carré tévéadaptációt. Ez még nem lett volna elég ahhoz, hogy megnézzem…..
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
biachu Halloweeni Különkiadás 2018.10.31 08:16:34
  Fotó: onmarkproductions Most, hogy nyakunkon a Halloween (konzervatívabb olvasóknak: Mindenszentek), úgy gondoltam érdemes kicsit megszakítani az úti beszámolót, és bemutatni három japán rémisztő érdekességet...
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
mrperfect 2018.10.16 15:22:00
@FF: már miért lehetne? a gyereknek ( kiskorúnak) is vannak jogai és később ha felnő akár perelheti is a szüleit az ilyesmiért.. remélem egyik-másik meg is fogja tenni..
Kár, hogy a Masterchef Junior került végül a TV2 őszi struktúrájában az X-faktorral szembe, mert így biztosan lesznek sokan, akiknek tetszene a műsor  de nem jutnak el odáig, hogy erről a saját szemükkel meggyőződjenek. Ez első rész után azt gondolom, hogy a koncepció, ami a világ 29 országában…..
Gigantikus méreteket öltött itthon a szakihiány, valószínűleg ennek a nyomai fedezhetőek fel az alábbi IKEÁ-s sztoriban is, ahol a bútorbolt termékeivel semmi baj sincs, az extra szolgáltatásként választható összeszerelés, háztartási gép bekötés kivitelezésével viszont már annál több. Elég már csak…..
Mielőtt nagyon belefolynék a cikkbe, előtte magyaráznám kicsit a címet. Olyan jellegű próbálkozásról van szó, amit eddig még nem nagyon láttunk a filmvásznon, főleg nem sorozat formában. Hivatalosan a film besorolása dráma, horror, de ennél jóval több. A borzongást most ne zombiktól, sugárfertőzött…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
Negyedik részéhez érkezett a Westworld című sorozat az HBO-n. Alábbi posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb kérdéseit...
Május 19-én felcsendülnek a harangok, és végre oltár elé áll Meghan Markle és Harry Herceg. A királyi esküvő gondolata és részletei már az eljegyzés óta lázban tartják a világot, így a közelgő ceremónia kapcsán összegyűjtöttünk mindent, amit eddig biztosan tudni lehet! Ez történt eddig…  A pár…..
mrperfect 2018.05.09 09:25:55
Karácsony óta szervezzük a közös kocsonya főzést. Ugyan ez már egy másik ünnep, de csak összejött! Neki a sokadik, nekem az első. Neki rutinból megy, nekem vannak elképzeléseim. De most háttérbe vonultam, hagytam, hogy ő diktáljon: mégiscsak a nagymamám... Bazi finom lett, úgyhogy ezt már így fogom…..
Ha ebben a játékban nem haltam meg százszor, akkor egyszer sem. Az Another World mindig is egy olyan játék volt számomra, amiről már régen is tudtam, hogy klasszikus, meg hogy kvázi megreformálta a 2D-s platformerek világát, de valamiért sosem vitt rá a lélek, hogy kipróbáljam. Pedig nagyon-nagyon…..
Őszinte leszek, nem vagyok a startupok nagy rajongója. Nagyon sok próbálkozást láthattunk már az évek során, de hamar a lista végére érnénk, ha el kellene kezdenünk összeírni az indulásuk után 1-2 évvel később is fennálló próbálkozásokat. Talán a szkeptikus hozzáállásom miatt is lepődtem meg azon,…..
Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozta, a harmadik széria hat epizódja 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión. A már ismert történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke.…..
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..