Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czirok Péter

7 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Te vagy a cigány, nem tudom, ki nem az....„Nem fogok a többségi társadalomra azért haragudni, mert sokan közületek ezt várják el tőlem. És aki elvárja ezt, az azért teszi, mert akkor magam is beleolvadhatnék a cigány „testvériségbe”, amit amúgy most semmi más nem tart…..
Czirok Péter 2012.03.14 15:47:42
@schmiccki!!: Sarkítás talán de csúsztatás? Úgy gondolom, hogy amit leírtam, abban nincs csúsztatás.
Czirok Péter 2012.03.14 15:52:25
@schmiccki!!: Örömmel veszem az építő kritikát, a nézőpontok ütköztetését, amennyiben azok nem damagógok és nem sértőek. érdekelne, hogy Ön szerint hol van a forgácsnak írt válaszomban csúsztatás.

A fekete dobozban elhangzottakról meg röviden csak ennyit:
monitor.commmunity.hu/

Kérek szépen mindenkit, hogy írja alá, aki egyetért a tartalmával és elege van abból, hogy a köztévé önjelölt, politikai hátszéllel megtámogatott érdekcigányokkal erősítse az előítéleteket, amely a hatalom lételeme, amely úgy gondolja a nyomort, a szociális feszültséget kezelni, hogy bűnbakokat képez!
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Óriási meglepetés, ahogy Magyarországon sok helyen hirdetik, milyen jó Érpatakon lakni.Ez a blog azért született, hogy mindenki megismerhesse a valódi körülményeket, milyenigazából Érpatakon esetleg csak túlélni a mindennapok gyötrelmeit. Milyen érzés teljesen kiszolgáltatva,…..
Czirok Péter 2011.12.21 18:54:16
@érpataki: Akkor dolgozz napi 8 órát ennyiért úgy, hogy ebből még egy petákot sem látsz, mert a rezsidre sem elég. Ne a szád járjon, hanem irány árkot ásni! Vagy te úgy gondolod, többet érsz, mint egy közmunkás? Hidd el, annyit sem!
Czirok Péter 2011.12.21 19:00:22
@érpataki: Még valami, te érpataki, a nagybetűkkel írás kiabálás, vagy bunkóság...
Czirok Péter 2011.12.22 09:33:03
@érpataki: Látom, azért tanulékony kis elmebeteg vagy lórikám, képes voltál megtanulni, hogyan kell a caps lock billentyűt megnyomni.

A lényegre válazolj, te "humanista", miért nem állsz be árkot ásni havi 40 valamennyiért úgy, hogy még pénzt sem kapsz érte, mert helyetted az önkormányzat kifizeti belőle a "rezsiket". Ha meg szüksége van a településnek ingyen muskásra, akkor jól megbünteti kivilágítatlanul tolt kerékpárja miatt a rendőr és mivel kifizetni a bírságot úgy sincs miből, kegyesen megengedik, hogy ledolgozza.

Na eriggy, oszt dolgozz, ne a napot és az adófizetők pénzét lopjad itt. Eriggy árkot ásni, lehetőleg esőben! Vagy dögölj éhen...Igaz, ha mész akkor is éhen döglesz!
2011.10.28.-án este került megrendezésre a Kispesti CKÖ és a Pesterzsébeti CKÖ közös szervezésében, Kispesten az Aranyházban ez a kulturális est. Jónás Judit és Mata András előadásában - Fási Sándor : Kicsi madárJónás Judit és Mata András előadásában - Nagy…..
Nem készültem hosszú beszéddel és amit mondani szeretnék, talán papír nélkül is menne, de hát lámpalázas vagyok, így engedjétek meg, hogy puskázzak.:) Nem akarok arról beszélni, Ti mit éreztek 1956-al kapcsolatban – honnan is venném a bátorságot, hogy én mondjam meg, ti…..
Megjelent egy írás az ATV.hu oldalon FI tollából...Egyre inkább bosszant az önmagát független roma szakértőként azonosító, valójában a probléma felszínét vakargató, relativizáló, a felelősség és a megoldás kérdését a megnyomorítottra hárító érdekemberke…..
 Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állítja a társadalom széles rétege.   Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos…..
 Pecsét István a szent magyar föld védelmében a bányában dolgoztatná a cigányokat. Pecsét István végül az 5-ös számú választókörzetben a szavazatok 25%-val harmadik lett.   Illetve itt van Pista kicsit határozatlanabb,  kolégája Terézvárosból..
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..
Czirok Péter 2009.09.22 12:04:32
@Herr SturmLiberator: Nem vagy te annyira gyönge szövegértelmezésből - remélem -, mint amennyire most mutatod...Ugye nem?

Fórrum..
Czirok Péter 2009.09.22 13:13:24
@Herr SturmLiberator: "Mondjuk: az ég színe kék?"

Az attól függ, hogy tudományosan, vagy a csalóka optika oldaláról közelítjük meg ezt a kérdést....:d
Czirok Péter 2009.10.05 02:10:08
@redriot77: 5 éve áll üresen és a CKÖ által kifosztva a közösségi ház, amelyre 32 milliót nyer a szegedi önkormányzat a CKÖ-vel, a COE-val, a Bartók Műv. központtal, a Progress alapítvánnyal közösen. A házra 6-7 milliót költhettek, a többinek - az eszközökkel együtt - nyoma veszett.

Kb. másfél éve fel lett kicsit kavarva az ügy, akkor az önkormányzat teljes hírzárlatot rendelt el! Most hírtelen kényessé vált a dolog, hát ráverték a kifosztást a helyiekre...

Vagyis, a cuccost keresd a szegedi önkorin és a CKÖ-n!
 Az írásban szereplő kampány a képzelet szülöttje. Bárminemű hasonlóság a valós helyzettel, személyekkel majdnem a véletlen műve.  Kedves barátaink, alkalmasint - így kampány idején - Testvéreink!Közelednek a választások és magunkba szálltunk. Mi, a roma…..
Czirok Péter 2009.09.21 09:32:07
@Herr SturmLiberator: Nem volt az öngól...

Talán nem csak az az igazság, amit el akarsz fogadni....

Az igazságnak két vége van, mégsem furkósbot, amit az egyik végén megragadva "bézból" ütőként kelljen használni.
Úgy gondoltam, írok egy kicsit kultúráról is, az sosem árt. Mégpedig a zenei kultúra két, hazánkat kivéve világszerte híres, megkerülhetetlen alakjáról, két zseniális gitárosról. Ja, van még két közös tulajdonságuk, mindketten magyar származásúak, de kitelepültek, és…..
Czirok Péter 2009.03.25 19:41:24
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
 Kilakoltattak egy családot a VIII. kerületben. Ez nem hír, ilyen sajnos sok van.Budapesten sok minden nem működik, ezek közé tartozik a szociális bérlakás rendszer és a lakásfoglalás is.A fővárosi polgármester hiába hirdetett moratóriumot a téli időszakra, a…..
HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL LÉGY HÍVE OH <sic> MAGYAR Ez a tréfás felirat díszeleg a szegedi városháza előtti zászlórúd talapzatán, ahol ma több mécsest is elhelyeztek a 11-kor kezdődő tüntetés résztvevői. A tüntetést a Lakhatás Iskolázottság Foglalkoztatottság…..