Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipster

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti bejegyzésünkből már kiderült, hogy a mikroműanyagok több forrásból, így a műanyag palackokból lehúzott kortyok nyomán is a szervezetünkbe juthatnak. Ezen a héten sem távolodunk el túlságosan a témától, mivel a palackozott vizekről lesz szó: mi áll a folyamatosan növekvő fogyasztás…..
Igen, most már publikus: hazaköltözöm Gibraltárra. 9 hónapja személyesen is van lehetőségem megtapasztalni azt a fordított kultúrsokkot, melyről évekig külföldön élt, majd hazaköltözött klienseim beszámoltak – ekkor költöztem vissza Magyarországra közel 4 külföldön töltött év után. Többször…..
pipster 2017.05.15 11:49:43
@Mr. Waszabi: mi ugy hivjuk, hogy 2 dimenzios :)
Ismerik a Blöff című filmet? Kiváló, klasszikus darab, érdemes megnézni. Megérne egy elemzést, de félek, nem lenne túl hiteles tőlem. Ez a bejegyzés Schobert Norberttel kapcsolatos, anélkül, hogy egyetlen szóval minősíteném módszereit, termékeit - nem vagyok dietetikus, ezzel kapcsolatban meg ők az…..
A Fidesz a múlt héten indította be menekültkvóta-ellenes kampányának a rezsiharcból már ismert fegyverét, a lakosságot masszív demagógiával hülyíteni próbáló fórumozást. Orbán kollégái kizárólag Fidesz tagoknak és Kubatov-listásoknak szervezett haknitúrán járják a…..
Különleges poszt lesz a mai, hiszen két, jól elkülönülő részből áll, ami közös bennük, hogy a maga módján mindkettő a tegnapi írásra reagál. Először Janicsár rövid, ámde felettébb hasznos, képekkel illusztrált leírását olvashatjátok arról, hogyan tájékozódhattok…..
„Gyermekem, kell legyen egy bejelentett állásod, hogy legalább nyugdíjad legyen!” – szól minden anyuka örök jótanácsa lányának vagy fiának, aki éppen elégedetlenségében a felmondáson töri a fejét. Valid-e még az érvelés?  Azt már tudjuk, hogy az adóemelés nem…..
pipster 2014.10.16 15:29:35
@maxval a bircaman: akkor Te meg biztosan nem voltal olyan helyzetben, hogy egy egeszsegugyi kaparas helyett ki akartak venni a mehedet, de amikor elokerult a boritek, akkor mar nem is volt szukseges a kipakolas
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
pipster 2014.10.13 10:39:44
@TCmATIC: 25 evvel a rendszervaltas utan vannak biztato jelek :) lol
En nem akarok az az ember lenni, aki egesz eleteben var, hogy egyszer majd talan jobb lesz.
pipster 2014.10.13 10:43:23
@hazaváró: "Aki otthon rossz sorban él, szülőföldjét odahagyja. Minek innók a rossz vizet – csak, mert apánk kútja adja?!”
A TASZ jelenti Veszélyes csókok 2014.07.31 09:00:00
Az RTL Klub, Magyarország legnézettebb kereskedelmi televíziója úgy vetített egy epizódot egy délutáni sorozatból, hogy abból előzetesen kivágtak egy csókot. Az amerikai sorozatban a csók két férfi között csattant el, ám ezt a magyar nézők már nem láthatták. Aztán kiderült, hogy RTL Klub…..
pipster 2014.07.31 11:17:52
@maxval, a gondolkodó birca:
az is termeszetes, hogy vannak olyan emberek, akik homoszexualisnak szuletnek, attol hogy eldugdossuk, meg vannak es teljesen termeszetesen lettek ilyenek
pipster 2014.07.31 11:57:34
@maxval, a gondolkodó birca:
igen, de ok bantanak mas embereket, a homoszexualisok, meg csak szeretik egymast. Annal nincs szebb amikor 2 ember szereti egymast fajtol, nemtol fuggetlenul.
pipster 2014.07.31 12:48:25
@maxval, a gondolkodó birca:
A pedok kihasznaljak a gyerekek tudatlansagat, es bizalmat hogy elerjek a gyereknel, hogy azt tegye amit o akar, utana megfenyegetik, hogy nehogy el merje mondani valakinek, amivel sulyos lelki seruleseket okoznak egy magat megvedeni keptelen emberi lenynek, nem beszelve a testi serulesekrol. Mig ebben az esetben 2 ember eldontotte szabad akaratabol, hogy megcsokolja egymast, semmi kenyszer, vagy manipulacio nem volt. Nem lehet osszehasonlitani a kettot