Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huhu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észrevették már, hogy a természetfilmeket sugárzó csatornák arra gyúrnak, hogy eszünk ágába se jusson kimenni a természetbe? A National Geographic ma is kitesz magáért, 16 órától a veszélyes méhek és a mégveszélyesebb patkányok kerülnek sorra az Állati félelmeink című…..
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
Csáp Géza Vén hazátlan marha 2006.06.14 13:18:00
Tíz éve még azt mondtam volna, Vonnegut egy szégyentelen közhelyvadász, frázispuffogtató, felületes, félművelt, nagypofájú, érzelgős marha. Ma már inkább nem mondok semmit. Elek posztja. A minap valaki megkérdezte Kurt Vonneguttól, hogy ha tíz éve azt mondta, nem ír több…..
Ha már megvolt a vadvízi evezés, a bungee jumping, meg a közösségi sziklamászás, és már mindenki ugrott mindenki karjába becsukott szemmel a bizalompróba kedvéért. Ha már szerveztünk vállalati karácsonyt, ahol mindenki könnyes szemmel állta körbe a cégjelzéses fenyőfát, vagy…..
comment:com Polgári függetlenség 2006.06.08 00:36:00
A Rádió 17 által kiadott "Független Polgári havilap" nem sieti el a dolgokat. A májusi szám egy áprilisban készült Gyurcsány-interjút közöl, és ez a májusi lapszám valamikor május legvégén került a postaládákba, én például mostanában találtam csak…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..