Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melabela (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Szilvay Gergely (Mandiner, Konzervatórium) írását olvashatják. „Azok a legcsüggedtebbek, akik még mindig nem mondtak el a fejlődés és a felvilágosodás…..
Három munkatársunk ragadott tollat, hogy reagáljon Navracsics Tibor és Orbán Viktor szavaira. Olvassa el a Barbár kormány, „Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet” és a Navracsics esete Montesquieu-vel című írásokat! Barbár kormány     A jelenlegi magyar…..
Ez az a pillanat, amikor nyugodt szívvel leírhatnánk, vajon hány lélegeztető gép vehető ennek a kampánynak az árából. Amikor Magyarországon a pénzügyi kultúra olyan, hogy azért rakják az emberek a bankba a pénzüket, mert onnan nem lopják majd el (és sokan…..
melabela (törölt) 2012.05.15 22:08:19
Az RTL Klub jól beharangozta, hogy akkor ők is jégre viszik saját sztárjaikat, hadd bukdácsoljon Stohl Buci meg Détár Enikő, vagy még talán Bajor Imre is, mert hát ugye, ha seggre esésről van szó, a humor nagyágyúit sem hagyhatjuk ki. Állítólag már megvolt a helyszín, már…..