Regisztráció Blogot indítok
Adatok
321

73 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mandarin Tied ez a kerékpár? 2016.01.29 21:01:31
Újra itt egy szó. Fantasztikus érzés itt kontentot tolni. Ha nem lenne ilyen jó érzés, nem is tolná senki...
321 2016.02.01 15:27:58
ujrend A Havas-kísérlet 2007.09.12 12:06:00
A magam részéről úgy láttam, hogy a hazai blogoszféra kellő mértékben feldolgozza havastanárúr történetét várdyzoltánnal. Igen, havas kulturális ikon, amennyiben az egyébként általa is sokat ostorozott/hivatkozott "tipikus magyar _____" fordulatot használjuk, valahol…..
ujrend Sokan akarják az ujrendet 2007.09.10 17:15:44
Próbálnám elröhögni, de mindig ez a könnyű nyári-nyárvégi tréfálkozás, mindig egy kiszólás, amikor akár komolyan is lehetne. Minden esetre nincs tévedés, de hadd fussam le még egyszer a kört (ezúttal gyorsan).A világ változásá lényegült tehát, az élet egyetlen nagy…..
ujrend Google Docs mobilra 2007.09.10 12:06:02
Attól hangos a buzz, hogy google-éknál alakul a Google Docs&Spreadsheets mobilplatformra. Rubel hét órája csipogta, máshol írják, hogy épp most nem megy, amikor ezt a posztot írom, épp nem. Persze ez nem jelent semmit, napok kérdése, szorgalmasan csekkoljatok itt:…..
A rendkívüli történések sajátja, hogy a sztori folyamatosan fejlődik (developing story, ugye), nincs készen, nem lehet az összes információ tudatában írni a történésekről. A hagyományos média alapkésztetése, hogy ha lehetséges, a néző/olvasó ne kapjon nyers hírmorzsákat,…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
ujrend Rogán Antal megházasodott 2007.09.05 12:35:00
A címben jelzett eseményről nyilván értesülhettem volna különféle bulvármagazinok hasábjairól, vonatkozó tévéműsorokból, de minthogy ezeket tömbösítve fogyasztom, itt még nem tartok. Szerencsére azonban az ügyfeleit, a választókat fókuszban tartó, aktív és nyitott helyi…..
Az eredeti Prince of Persia meghatározó kódsor volt a kilencvenes évek katódsugárcsöves világában. Nyilván sokunknak megvan az élmény, amikor először rájösz, hogy hogyan is kell a a negyedik pályán átugrani a tükrön, amikor először látod a hatodikon a kövér törököt, akit…..
ujrend gossipblog 2007.07.20 08:32:00
Néhány éve rá voltam állva a kezdődő blogoszféra egy-egy bugyrának elemezgetésére. Hamarosan részletesebben is összefoglalom a hőskort, minden esetre a freeblog megjelenése előtt és környékén még néhány szolgáltató és blogring ismeretével egész átlátható volt a magyar…..
Tavaszra halasztják a nemzetivágtát, írja az index. "A szervezők szerint számos civil szervezet, lovas egyesület és külföldi magyar szervezet jelezte, hogy indulnának a Vágtán, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy az első Nemzeti Vágta futamain majd nem csak…..
ujrend A majom és az orgazmus 2007.07.06 09:52:00
Péntek van, videó van, vimeo van. ..
Megújult a DDB Budapest oldala, nézzük milyen lett. A tagline úgy szól: Enemy of the ordinary. A szokásos ellensége. Maga az oldal tulajdonképpen erre az ötletre épül. Az oldal főszereplője egy, ordinary-nek semmiképp sem nevezhető szőrös, fürdőgatyás szőrös izé -…..
Pogrom Hevesen Olvasom a Szélsőközép feedjében, hogy Pogrom Hevesen. Olvasom a poszt kommentjeit és szörnyülködöm. Olvasom a híreket. A következőket biztosan kijelenthetjük... Tovább az írásra..
ujrend pcbosszu.hu 2007.06.28 10:42:00
E-Bola média néven nemrégiben vírusmarketing ügynökség indult hazánkban. Első nekifutásra jó ilyesmit olvasni-hallani, nem is a tartalom miatt - az integrált kommunikáció atomszelében a "vírusmarketingügynökség" kifejezésnek gyakorlatilag nincs semmi értelme -, inkább…..
321 2007.07.01 20:05:48
A célcsoport pontos meghatározása, majd megismerése nélkül nincs értelme hirdetni. Ahogy azt a pcbosszus gyakorlatban is láthattuk, hiába jó fejben a gondolat, ha másként jön át a fogyasztónak, akinek el akarsz adni, akkor nincs miről beszélni. A célod az, hogy megmutasd, mit tud a…..
ujrend Kő, papír, olló VB 2007 2007.06.28 15:18:00
Idén októberben Torontoban tartják a Kő, Papír, Olló Világbajnokságot. 20 buck a nevezés és 7000 a fődíj. Persze azt csak egy ember nyeri meg. Medacrashék a világ legnagyobb állatkertjében neveznek és mennek, amennyiben mindannyian úgy gondoljuk (hiszen az utazás nem ingyen van,…..
ujrend George Washington 2007.06.28 09:33:36
Aki nem lenne mélységében képben az ámerikáiak szabadkőműves-mindentudó-szuperhősével, Geroge Washingtonnal, annak itt a kiváló lehetőség. Brad Neely, köszi! by Brad Neely of Creased Comics ..
Az internet, a föld ellaposodása ugye a kommunikációs technológiák, a tervezett, értett közlések rendszeréről szól. Olyan világ ez, amelyben a siker nem csak a tartalmon, hanem a tartalom közvetítésén is múlik. Ugyanakkor a "tartalom közvetítése", mint kommunikációs…..
Guy Kawasaki - az Apple-evangelizmus alkotói közül - egyik régebbi posztjában olvasom, hogy hogyan bukta be a Truemors-t (erről bővebben magyarul doranskynál), mint győztesnek szánt web2.0projektet, meg persze az is, hogy hogyan laposodott el a világ, értsd, hogyan csinálhatsz…..
ujrend Nemzeti Vágta 2007.06.26 18:15:00
Ki az a beteg állat, akinek Gesztin kívül komolyan - úgy is mint...komolyan - képes megfogalmazódni az elméjében, hogy mekkora countrybranding-ötlet felszórni a Hősök térét homokkal és az ország városai és megyéi által delegált lovakat futtatni ezen a konglomerátumon?! Tudom…..
Gilberto Kassab, a brazíliai Sao Paolo polgármestere megelégelte azt a "vizuális szennyezést", ami a város lakóit éri, ezért átnyomott egy "Tiszta Város" elnevezésű programot. A némileg tán lepopulistázható akció érvrendszere: a kintlévő 8.000 billboard…..
Németországban szokták általában betiltani az erősebbre sikerült videójátékokat, gta-t, ilyesmit. Gondolhatjuk, hogy ez valami zárt poroszos néplélek - hovatovább: nemzetkarakter - okán lehet így, hiszen az elnyomás a rend szükségképpen az eltérő, a más lefolytása,…..
ujrend pc vs. mac (battle rap) 2007.06.17 20:57:00
Van ez a munkatársat keresünk videó, mindenhol kering. Namármost ez a connected ventures nevű cég, mindenféle site-ot üzemeltető kollektíva. Kicsit szétnéztem, az alábbi cucc kérdés nélkül great fun, a collagehumor.comról. I'm a right clicka! ..
ujrend http://google.com/reader/m 2007.06.12 21:58:15
Nem tudom, mióta elérhető, de ezúton is köszi. Úgy látszik a google komolyan veszi a platformfüggetlen szolgáltatást. Van egy vízióm, miszerint ha elfogynak az ip-k és az internet2 újraalakul egy új protokollon, a jelenlegi internet egyszerűen a google hálózatává válik.…..