Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenci77

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem értik, hogy miért van, mégis hatalmas tömegeket képes megmozgatni a Queen + Adam Lambert. Míg egyesek azon sírnak, hogy nem Freddie Mercury az énekes (hogy is lehetne már?), addig Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert egy este akár több tízezer embert is képes megmozgatni, szóval azért…..
Jenci77 2020.08.25 08:02:52
@P806:

Anno George Michael-t tudtam volna elképzelni folytatásnak. Talán akkor még mindig kreatív zenekar lenne, nem "önretro" :(
F1rka Keresztút 2020.05.20 00:05:00
Az utóbbi napokban, szinte minden arról szólt, hogy Sebastian Vettel nem hosszabbít a Ferrarival és 2020 végén odébáll. Az ok prózai. Új sheriff költözött a városba, Charles Leclerc. Benne látják a megmentőt, a jövő bajnokát és nagy kedvencét. Vajon mi vezetett odáig, hogy jobban bíznak egy olyan…..
A sci-fi, azaz science fiction (vagyis tudományos fantasztikum) műfaji meghatározását sok vita övezte mindig is. Sokszor felvetődött már, hogy végülis mitől sci-fi a sci-fi. Ha  például egy történet a világűrben játszódik, attól már feltétlenül science fiction lesz belőle? Ha egy űrhajón megölnek…..
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
Mátrix The Matrix 1999 Az egykor szebb napokat látott Wachowski tesók, akik azóta már nem férfiként, hanem nőként funkcionálnak, egy igazi alapművet tettek le karrierjük során (meg még két majdnem alapművet V mint Vérbosszú, Felhőatlasz). De azt egészen konkrétan úgy csapták le, hogy a magmáig…..
A vasútépítőknek a vasúti közlekedés megindulása óta kihívást jelent, hogy a vasúti síneket a lehető legkevesebb ívvel és emelkedőkkel (lejtőkkel) építsék meg. Azért, hogy a domborzat egyenlőtlenségei ne akadályozzák a vonatok haladását, rengeteg töltésre, hídra, viaduktra vagy épp alagútra van…..
Jenci77 2017.04.11 18:30:06
Lazítsunk emberek, buli van! Méghozzá nem is akármilyen, főként ha figyelembe vesszük, hogy a középkorban járunk, ahol übermacsó lovagok szállnak sorompóba egymás ellen, hogy szakmányban lelándzsázzák egymást. Elsőre nem hangzik túlságosan izgalmasnak, ugye? Na és, ha tolunk hozzá egy kis Queen-t…..
Jenci77 2017.02.27 16:05:29
@mestska: Jogos a pont a 10 things-el :)

@exterminador: kínos és gagyi, de én speciel mégis szerettem. Ahogyan mondták, a szem rágógumija a tévé, így véleményem szerint a mozinak sem kell mindig túl komolyan vennie önmagát. Félreértés ne essék, a szerelmem az értékes, tartalmas és mondanivalóval rendelkező film, de néha egy fáradt nap után jól tud esni egy efféle agyzsibbasztó kikapcsolódás :)
Tuti voltatok már úgy vele, amikor egy koncertfelvételt néztetek, hogy ha valamiért érdemes lenne feltalálni most azonnal az időutazást, akkor ez lenne az. Teljesen megszállottja tudok lenni a kedvenceimnek és rengetegszer képes vagyok megnézni ugyanazokat a koncerteket újra meg újra. Miközben azt…..
Ezt a 2007-es amerikai sci-fi drámát rögtön DVD megjelenésre szánták, és igazi kult filmmé a letöltéseknek köszönhetően vált. A film egy olyan egy helyszínen játszódó darab, amiben 6-7 szereplő beszélget, minden akciótól vagy cselekménytől mentesen, mindezt úgy, hogy nézőit odaszögezi a képernyő…..
A feldolgozás legtöbbször a tiszteletadás jele. A szándék mindig nemes, az eredmény talán már annál kifogásolhatóbb tud lenni. Mégis ebben az a legkínosabb, ha egy nagyobb zenekarnak, vagy előadónak sikerül kevésbé előnyösen, vagy mondhatni penetráns sz*rul interpretálni…..
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
A minap belefutottam egy felvételbe a 2008-as Grammy díjátadóról, ahol Beyoncé Tina Turnerrel énekelhette a Proud Mary-t. Eléggé megindító dolog két korszak díváit egymás mellett látni, ráadásul úgy, hogy az ember tisztában van vele, hogy Turner olyan előadó, aki nem csak simán odatette magát jóval…..
Holnap 18:30-kor valamennyi televízió és rádiócsatornán, a nyomtatott sajtóban, bannereken és a közterületi reklámfelületeken is fehér villanás lesz látható, hogy az emberek elfelejtsék a Kormány valamennyi ígéretét.  Egy informátorunk szerint villantással már…..
Jenci77 2011.09.17 17:50:29
@Llew: jogos... sajnos...
Hétfőtől Giró-Szász András az új kormányszóvivő. A pozíció önmagában nem indokolná a blog figyelmét, ám most több ok miatt is kivételt teszek. Egyrészt nekem mindig érdekes, ha egy kolléga lép be a politika világába, a korábbi átigazolásoknál is foglalkoztattak a…..
Jenci77 2011.09.11 13:10:26
@ciceró: Igaz, én is ezt gondolom... Megfogalmaztad helyettem.
Jenci77 2011.09.11 13:24:31
@jjulie: Gábor felszínelemezne? Nem hiszem.
  Fotó: Kép-tér blog   A történet mindig ott kezdődik, hogy megnyit az áruház, pedig érdekes az is, minek a helyére húzták fel: Budapest egyik első mozgókép színháza, az 1912-ben megnyílt Apolló Mozi állt a helyén. Akkor még nem létezett a mai Blaha Lujza tér, ott…..
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
Az új alkotmány tervezete szerint a Magyar Köztársaság elnevezés helyett a Magyarország név lesz az érvényes. Ez a szabály nem csak az államformára, hanem hazánk bármilyen kontextusban történő említésére is vonatkozik. Ha valaki a jövőben például egy korrupciós ügy, vagy…..
Jenci77 2011.03.13 13:20:48
 Sziasztok kedves Olvasók! Asszem elég sok idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta. Végre itt egy nap,mikor ismét tudok veletek foglalkozni. Mondom ezt büszkén és kissé talán nagyképűen is,mert az utóbbi időben egyre több látogatót vonzz ide ez az oldal. Természetesen…..
Jenci77 2009.05.31 10:13:03
Mondom, hogy még mindig meg vagyok "hatva", mindkét módon.
Csak az e-mai:
balogh.jeno@index.hu
baloghjenci@msn.com
adok linket az esküvőnkről

(néha, ritkán) kommentelek, de azt nem szeretem "névtelenül" tenni

ui3.: csak én vagyok ilyen lökött, hogy szeretném megosztani mindenkivel a tegnapomat? Ha igen, akkor elnézést kérek
Budapestet olyan mennyiségben lepik el az új irodaházak, hogy nem halogathatjuk tovább, és foglalkoznunk kell a dermesztő felhozatal legbizarrabb példányaival. Ahogy azonban a világgazdasági válság kibontakozik, mint valami többszáz részes szappanopera, az emberben akaratlanul…..