Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MegaRam

8 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folyamatosan frissülő eddigi beérkezett szlovák nevezések mellett nyilvánosságra hozták az éppen aktuális ORB mezőnyt is. A két listát összevetve láthatjuk, hogy legalább 3 WRC-re és 3 S2000-es autóra is számíthatunk Egerben!   Forrás: magyar lista innen, a…..
MegaRam 2013.03.13 13:17:01
@Adam31: Jáááj. Rákattintottam a nevedre, és ott volt egy üzenetküldés gomb, és ott küldtem. Bocsi, ha bénáztam. :)
Kérdés, hogy egy olyan bajnokság, ahol 7 (azaz hét) darab autó ér célba, érdemel-e egyáltalán annyi figyelmet, amennyit szentelünk neki, és ezekkel a posztokkal generálunk. Már-már hajlok arra, hogy úgy véljem: egyszerűen szánalmas az ORB. Talán mégsem akkora kár koptatni a…..
MegaRam 2012.08.22 20:20:51
@sebessegmanias: Szia! Szerencsére azért viszonylag sokan alkalmazzák ezeket az előírásokat, de tény, hogy van még hova javulnia az aránynak. Például ezt is segítheti ez a post.
A cikk írója nem arra gondolt, hogy fel kellett adnia Botkának a defekt észlelésekor, hanem hogy félre kellett volna állnia kicserélni. De ez az ő döntésük volt, semmiféle szabályt nem szegtek meg, bár én sem teljesen értem, hogy pont azon a gyorsaságin miért döntöttek így (volt szerencsém közlekedni rajta,ismerem a minőségét)
További sok szép évet a pálya mellett! :)
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
MegaRam 2012.03.21 11:20:04
@B. Capelluti: Nem mindenható, ez tény, viszont a megújítás remek eszközei lehetnének - ha élne velük a szakág. A nagyobb baj az, hogy hiába van meg a lehetőség, mégse lépett senki. Ez pedig leginkább a szakértelem hiányára utal.

Sokaknak fel kéne fogni,hogy egy szakág terelgetése igenis komoly sportszakmai munka.
Az elnökség pedig ne sportszakmázzon, hanem sportpolitizáljon - ez a hozzáállás szerintem Zsolttól igenis helyén való.
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
Ma vendégszerzőt köszönthetünk. A mikulásralis posztunkban említettük, hogy megszólított bennünket, egy versenyzőtárs, és azt mesélte, hogy a blogból sokat merítettek ahhoz, hogy ralis álmukat megvalósítsák. Nos, megírták a történetüket. Örömmel tölt el bennünket, hogy…..
 Ha valaki még mindig nem tudná esetleg, itt egy kézenfekvő válasz. Azoknak pedig, akik minden szabályát ismerik és ezzel-kelnek fekszenek, jöjjön egy kis retro, a nem is oly' régi szép időkből:     A videó atiwrc áldozatos munkájának köszönhetően látható,…..
De igen. Babonások vagyunk, mint minden autóversenyző. Ismerek olyan versenyzőt, aki etapon simán félreáll, ha átmegy előtte egy fekete macska. Nem véletlenül nincs 13-as rajtszám. Amikor péntek este a panzióban elfoglaltuk a szállást, a recepciós a címbeli kérdést szegezte…..
Először azon agyaltam, hogy alaposan megmagyarázom, hogy miért, illetve miért most készítettem el ezt az interjút. Azután rájöttem, hogy a magyarázat pont felesleges. Van egy nagyon jó kezű gyerek, aki kerek perec megmondja, hogy nem akar a nagyok között versenyezni, pedig bőven ott…..
MegaRam 2011.12.13 15:28:55
Készülünk a Mikulásra ezerrel. A nevezést feladtuk, az autó adott. Gumi fronton is alakul a helyzet. (Pontosabban az még mindig messze van az ideálistól, de nem reménytelen.) A szállást is lefoglaltuk, ruhánk, sisakunk van. Az autót meg kell dizájnolni, fel kell matricázni. Egy éve…..
A hazai autósport visszhangzik attól, hogy kit, miért, és mennyi időre tiltottak el, vagy éppen kivel szemben folyik fegyelmi eljárás. Sajnos hivatalosan semmit sem tudhatunk. Pletykák, sőt bulvárlapok szerint a magyar autósport történetében példátlan büntetéseket róttak ki,…..
Minden benne van ebben a kisfimben, amit szeretünk a ralisportban.   Ugye, nem felejtettétek el mecsekralis fotópályázatunkat? Válaszd ki a három legjobbat, töltsd fel, és nyerj! Részletek a facebook oldalunkon.    ..
MegaRam 2011.09.21 23:18:46
Az Index sportrovata, a Sportgéza "Lesz-e valaha nagy bajnok a ralibohócból?" című írásában hosszan foglalkozott Ken Block karrierjének állomásaival. A cikk azt sugallja, hogy van bármi remény arra, hogy az amerikai srácból bajnok, sőt legendás - Loebhöz, vagy Colin…..
A napokban újra előkerült a téma: miért kell lassító és melyik az ideális megoldás. Az FIA-nak volt egy olyan szabálya, hogy a gyorsasági szakaszok átlagsebessége nem haladhatja meg a 130 km/h-t. Ezt a szabályt alkalmazták 2005-ben és 2006-ban, amikor két részre szedték a Finn…..
MegaRam 2011.05.26 22:49:30
@B. Capelluti: :) Születése óta olvasom, grat, nagyojjó, hajrá, sok erőt hozzá :)

Köszi a sok- sok biztatást :)
Sziasztok!Hamar gyorsan feltöltöttem az általam készített képeket a tegnapi napról! :)KÉPEK ITT! Sőt!Rafa- Gyovai Tibi képei is felkerültek a netre!ITT ELÉRHETŐ!Köszi mindenkinek, hogy ott volt, hamarosan megy körbe a jelenléti ív + a kétnapos program részletei…..
MegaRam 2011.03.01 21:55:57
?
 Üdv!Megjelentek a számunkra legkönnyebben elérhető pályázati kiírások!Az alábbi linket Mindenki tanulmányozza át, ötleteljünk gyorsan, és pályázzunk!http://www.mobilitas.hu/ddriszi/hirek/2055Várom e-mailben, illetve itt a blog-on az…..
Igen- igen, megérkeztek a várva várt képek a hétfői simontornyai kalandról.Rendkívül sokan nevettünk megint, értékes emberekkel ismerkedtünk meg (itt is :)).Ja, a lényeg: KÉPEK ITT (LovayMiki képei) Rafa-Gyovai Tibor is készített "1-2" képet: ÍMEVárjuk a…..
 Heló All!No, miután "nagy nehezen" kipihentem a tegnapi napot, gyorsan feltettem a képeket picasara.Megtekinthetők: ITTJó szórakozást! :)(amennyiben valamelyiket törlendőnek ítélitek: e-mail nekem!)Március 2-án SIMONTORNYA!..
 Ifjúsági napunk mely március 2-án kerül megrendezésre sok érdekességet és nevetést tartogathat számotokra. Témánk középpontjában, mint az a címből is kiderül az ifjúság és az ezzel kapcsolatos problémák állnak. Célunk, hogy egy olyan csapatot alakítsunk, ki az…..
IfiCucc - 1blog Nektek Képek 2009.02.20 09:10:00
Sziasztok!Feltöltöttem az eddigi rendezvények képeit. Ha van olyan kép, ami törlést érdemel, jelezzétek e-mail-ben!Ifjúsági nap TamásibanIfjúsági nap HőgyészenIfjúsági nap IregszemcsénMeghívást kaptunk Barcsra, ahol szintén ugyanez a programsorozat kerül lebonyolításra.…..
 Sziasztok!!! Igen, ez az, végre elkészült. A mai napon útjára indul az Ificucc blog, amit szeretném, ha minél többen töltenénk meg tartalommal, így aki szövegelni szeretne, dobjon egy mélt nekem, a lovay.miklos@gmail.com -ra és már megy is a szerkesztői…..