Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knoti

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
 Szíj Melinda a Megasztár 5 gyöngyszeme, nem lett dúsgazdag a vetélkedő után. Hónapról hónapra él és fizu előtt meg kell húznia magát, hogy kijöjjön jövedelméből. Bántja őt a magyar rögvalóság, hogy a legtöbb ember szegény. Bizony így van ez Melinda, jól látod. Az…..
Micsoda rossz, álszent duma kártalanításnak nevezni a Szalai Annamáriának adandó végkielégítést!Rogán Antal a jelek szerint keveri a szezont a fazonnal - ennek nyilván a strómansága az oka. Egymaga ugyanis mindenhez nyilván nem érthet, viszont szinte nincs olyan téma, amiről még…..
knoti 2011.06.12 13:11:17
Egyebkent Szalai nem Szalay

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=354829

hmmm! majdnem 2 milliora kap majd egy kis pluszt!

eletpalyaja:
www.hirado.hu/Hirek/2010/08/10/19/Szalai_Annamaria_eletrajza.aspx

Egyebkent meg gusztustalan, hogy mig masok alig elnek meg abbol a fizetesbol, amit a kedves kormanyok fizetnek, addig a berkeiken belulieknek, megoldjak, hogy legalisan (tobb tiz millios vegkielegites, kartalanitas, megbecsules, es meg ki tudja milyen cimen kapnak majd) tuntetnek el sok-sok milliardot!
Sajnalom azokat az embereket akik sulyos betegsegben szenvednek, de ot hadd ne sajnaljam! Kormanyzati intezmenyben varolista nelkul, a legjobb orvosokkkal, barmilyen betegseget "konnyebb" elviselni!
Akkor mindenki kapjon ilyen kartalanitast! Mintha csak nekik lenne stresszes a munkajuk!?
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
A múlt héten posztoltunk egy figyelemre méltó grafikont a zeneipar haláláról, amit a Business Insideren találtunk, és ami néhány nap alatt bejárta az egész világot. Az igen szemléletes ábrát már rögtön megjelenése után rengeteg kritika érte, így nem is váratott sokáig…..
knoti 2011.02.24 01:45:31
@Phátyol Ferenc:
"nagyon buták akik azt mondják, h koncertezzenek a zenészek .ez sok esetben egyszerűen megvalósíthatatlan"

Miért eddig ugy altalaban egy egyuttesnek mibol volt penze? Es most nem azokrol a vilagsztarokrol beszelek akik abbol is tudtak reszben profitalni!
A kiadokat meg hadd ne sajnaljam!
Egyebkent meg a kiadok is tehetnek errol az alapotrol! Ha nem csinalnak, csinaltak volna minden kis jottment tehetsegtelenbol, reklammal stb.-vel, sztart, talan nem itt tartana a zeneipar! Jo ha egy albumon van 2db szam ami meghallgathato!
Magyrorszagon is csak ontjak ezeket, 1 evre felkapnak 1-2 nevet, aztan a kovetkezo evben keresnek 2 masikat, az elotte levoket meg kidobjak!
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Matolcsy György körülbelül harminc perc alatt „végzett” a magánnyugdíjpénztárak képviselőivel a mai, ám annál egyoldalúbb meghallgatáson, ugyanis a miniszter kész tényeket közölt, a szakmai érveket meg sem hallgatta. A jövőt csupán homályosan vázolta, semmilyen…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
A tévés vetélkedők hagyományosan nézett műsorok mindenütt, lehet drukkolni a szimpatikus versenyzőnek vagy éppen kiröhögni a bénákat, akik még a legegyszerűbb kérdésekre sem képesek segítség nélkül válaszolni - valahol ezek voltak a közösségi média előfutárai a…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
knoti 2009.12.20 03:24:50
@Ellenőrző szerv:

Gratulalok, hogy ilyen friss tablazatot talaltal! Raadasul 195 meret telen!

Az Autó2 újság 2001/12. számában megjelent cikk rövidített változata

Ma en is kint voltam, es szeretnek gratulalni azoknak akik nem tudnak hoban vezetni, de csak azert is az autot valasztjak!! vaci uton, ahol estefele egesz jol le volt takaritva, 3 savban a 30km oras hoban nemtudok, de vezetek soforok mogott kellett menni!! Sajnos lattam nyarigumis idiotat padlogazon egyhelyb menni, aki mogott csak alltak!
Aki meg azt hiszi, hogy a tel gumi haszontalan, remelem nem elottem, mellettem es nem mogottem kozlekedik! Persze a legolcsobb teligumi sem megoldas!
(A címben nem kérdést fogalmaztunk meg, csak a sorozatnak ez a címe, írásjellel együtt.) Christina Applegate, akit itthon leginkább csak mint Kelly Bundy-t ismer a tévénéző, nyáron átesett egy elég kemény műtéten (mindkét mellét eltávolították, mert rákos daganatot találtak…..