Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MMKaresz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MMKaresz 2014.06.04 19:54:26
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
A belvárosi Fidesz-aktivisták első kampányfeladata, hogy két ismerősük nevét, címét, telefonszámát elküldjék a pártadatbázisba. Magyarország jobban teljesít, és ezzel a szimpatizánsoknak is lépést kell tartani. Frissül a lista – a te adataidat már megadta a…..
Egy bizonyos Jérôme Vadon elkészítette a nemzetközi problémamegoldó tanulmányok zsebkiadását. Ennél jobb és tömörebb nemzetkarakterológiai sztereotipizálást még nem láttunk. A drónt bevető amerikaiak, a problémát betiltó kínaiak, a ráalvó spanyolok, a megoldástól a…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
MMKaresz 2013.09.30 18:07:44
"Aki lisztérzékeny, ne menjen péknek."
Jó lenne kicsit lejjebb adni ebből a fajta (gusztustalan és undorító) mentalitásból, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene. Olvastam pár kommentnél, hogy "minek haknizik, van elég pénze" - és hasonlók. Hogy miből lett milliomos? MEGDOLGOZOTT ÉRTE! Nagyon sok munka, idő és befektetett energia van ebben a pénzben. Miért kell irigykedni? Megdolgozott érte, szerintem meg is érdemli. Irdatlan nagy valamit tett le az asztalra még a Pink Floyd idejében IS, szólóban IS, nem beszélve erről a műsoráról. Lehet utána csinálni 70 (nem 69) évesen! Megnézném a hasonló korú előadóművészeket, mikor csinálnak ekkora lélegzetű világturnét! Korda Gyuri bácsi? Vagy Uhrin Benedek?
Szerintem Roger eladta a lelkét az ördögnek és a saját temetésén is ő fog énekelni... :)
De térjünk vissza a mentalitáshoz: Igen, megdolgozott érte, nem illik sajnálni tőle. Hakni? Nevezhetitek annak, de ez sértő. Történt azóta egy generációváltás és akik még nem élhettek akkor, amikor ez igazán nagy sláger volt, most azok is megismerhették. (a dj-k azért dolgoznak fel - bocs, tucitácit csinálnak - régi nótákat, hogy szerintük az újabb generáció is megismerhesse. Én más véleményen vagyok) Az újabb generáció is megismerheti ezt a művet, EREDETIBEN, igaz nem a Pink Floyd játssza már régóta. Aki nem akarja megismerni, arra nem kell ráerőltetni.
Nekem volt szerencsém a Wembley stadionban megnézni és három szóban tudom összefoglalni az egészet: Lef*stam a bokámat. Szeretem a Pink Floydot, meghallgattam pár Waters, Gilmour lemezt, nagyjából ismerem a munkásságukat, de a FAL örök érvényű. Mind zeneileg, mind mondanivalóilag. A kivitelezés pedig naprakész, 21. századi. Ezt összekoordinálni - ehhez külön gratulálok a csapatnak!
Irdatlan koncert volt, remélem nem utoljára láttuk.
Terhes tinikkel foglalkozó, dokumentumfilm stílusú valóságshow-t készített az MTV zenecsatorna. A Várandós tinik (az angol cím frappánsabb: 16 és terhes) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azoknak a fiatal anyáknak, akik szinte még…..
MMKaresz 2009.11.13 16:50:22
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..