Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla az állat

1 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló, Hölgyek és Urak!Szorokin barátom jóvoltából én is rongálhatom itt a színvonalat...ezúton kezdeném is egy kitűnő teszttel, amiből kiderül, meg tudjátok-e különböztetni a JavaBeans mágusait a skalpolás tudoraitól. Íme:http://www.malevole.com/mv/misc/killerquiz/Üdv:…..
offolós fvgjhfkh41242tgdftgwe2,jhf 2010.04.28 14:09:00
na ehhez szóljon hozzá !!..
Béla az állat 2010.04.29 20:43:14
@szorokin: nem rossz, nem rossz...de azért az utóbbi idők egyik csúcsát a hdk89rz23icsbdam98rz234hfsdha89rz43ilfkdab,cksdbc89rzhfksdabkcdsr34khfadfz43qkchkasdvke89t3z24lqfhkasd,cdhaliz3492lfhdkahfksdhft34 jelenti :)
Definíció:"Pécsett a rendszerváltás előtt és után is rendkívül erős maradt a baloldali gondolat, nem meglepő a város egyik beceneve: Kis-Moszkva." - zona.hu Nos, "Kis-Moszkva" immár nincs többé. 2002: 56 440 szavazat (43,85 %) Toller László (MSZP) 37 968…..
Béla az állat 2009.05.11 21:24:45
Mi a menő ma? Cipruson offshore céget alapítani, és üzletelni egy kellemeset Magyarországon. Majd állami tisztséget vállalni. De előbb nézzük meg, mi is az az "offshore", miért pont Ciprus, majd a végén jöhetnek az "ügyek". (hosszú a poszt, de megéri)…..
Béla az állat 2009.05.07 15:50:30
Vastagbőr Gaskó és az árulók 2009.05.07 12:11:00
Holnap ugye újra MÁV sztrájk. Idén először. De nem nagyon akarnak Gaskó, a Liga és a VDSZSZ mellé csatlakozni a társ-szakszervezetek, aminek Gaskó nem nagyon örül. Ilyet talált mondani: "A történelem nem fog elfeledkezni az árulásról, ha a buszvezetők elviszik a…..
A nap talánya számomra, hogy vajon miért kapnak szponzorautókat a celebek? Milyen reklámot kap az autómárka, ha a kedves celeb elutazik Szegedre meg vissza ...? Nem értem, ebben mi az "üzlet" a cégnek, pont most, a nagy válság közepette, mikor 50%-kal csökkentek az…..
A jelenlegi cigányellenes közhangulat hatására Győzike, hazánk legnevesebb roma előadóművésze, úgy döntött, hogy etnikumot vált, és mától zsidó származásúnak vallja magát. "Sukár vagyok így is, úgy is, szóval mindegy, hogy zsidó vagyok-e vagy cigány" - árulta…..
Vastagbőr Lándzsával szarvasra 2009.02.21 09:00:00
Rövid kis hír a sonline.hu-ról:"Házi készítésű lándzsával vadászott szarvasra egy férfi csütörtökön délután a Somogyaracs közeli erdőben.Az állatot, amelyet szeretett volna elejteni, kutyái tartották vissza. Szerencsére nem sikerült elejtenie a vadat, azonban…..
Béla az állat 2009.02.21 13:54:30
 Szavaim elálltak: "A MAHASZ azokat is díjazza, akik fellépnek az illegális ZENEHASZNÁLAT ellen." Mu-ha-ha ... "A nagy küzdelem egyik élharcosa Perdik Tamás rendőrszázados. Munkája kiemelkedően hozzájárult a szerzői jog és szerző joghoz kapcsolódó jogok…..
Béla az állat 2009.02.21 03:25:26
Vastagbőr Kitartott Nők Klubja 2009.02.20 14:01:00
"Igazából nem is a 200 dolláros vacsoráról, vagy a Bergdorf Goodmanban (luxusáruház New Yorkban) vásárolt ajándékokról van szó. Az a jó bennük, hogy ők az igazi alfahímek. Agresszívek, imádják a kihívásokat, nem lehet nekik nemet mondani, magabiztosak, mindenki tiszteli…..
„Már kicsi koromban a tükör előtt illegettem magam, az volt az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje” – ezt válaszolta a mi akartál lenni kiskorodban kérdésre Czagány Klaudia, aki a februári CKM címlaplánya lett. Czagány azt is elmondta a…..
Béla az állat 2009.02.21 02:50:46
Hol van még az Európai Parlamenti választás? Sólyom László még ki sem írta a választást, de az SZDSZ (ki más?) máris megkezdte a kampányt. Az összelopkodott (Strabag) pénzt csak el kell költeni, minek kamatozzon a Kajmán-szigeteken? Eleve visszataszító, hogy amikor megint…..
Gazdasági válság, -5% GDP, 200 milliárdos megszorítás, ÁFA-emelés, elbocsátási hullám, államcsőd közelsége, robbanásveszélyes társadalmi problémák... Kit érdekel? Mikor igazán nemes dolgot tehetünk az emberi jogokért ... A magyar állam 3 milliárd forinttal járul hozzá…..
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
Drog? Fegyverek? Körözött bűnözők? Ugyan már! Ilyen miatt nem razziázunk! Miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik vannak a diszkókban. De ez teljesen lényegtelen! Viszont a DJ-ék! Meg a jogdíj! Arra megéri razziát szervezni, összehangolt támadást vezetni, túlórát kifizetni!…..
Vastagbőr Benkő, a festőzseni 2009.01.24 09:01:00
Eric kedvence, Benkő Dániel botrányhős és lantművész 62 évesen sem pihen, most éppen "Magyar Celeblányok kerek idomai ihlette verniszázs" címmel bemutatta női hátsókról készült festményeit. A modellek többek között Horváth Éva, Janics Natasa, Zimány Linda, Falusi…..
Vastagbőr "Élő gerincműtét" 2009.01.18 09:01:00
Lehet, hogy már sokan ismeritek Tihanyi Tamás Gábor kuruzslót a Budapest TV-ből, de én csak tegnap kaptam meg ezt a videót. A legjobb dolgokat mindig én tudom meg utoljára ...2009-ben ilyet hogy engedhetnek a TV képernyőjére? Az ORTT megtiltja, hogy egy fél mellbimbó látszódjon…..
Vastagbőr Az igazi válság 2009.01.13 11:01:00
Szűcs Kinga 33 éves, a Győri Nemzeti Színház színésznője.Gyerekkorában néptáncolt és szavalóversenyekre járt. Érettségi után a Hangár Színiakadémiára járt, majd átjelentkezett Gór Nagy Máriához. A Tanoda elvégzése után egy évig Sopronban dolgozott, majd Korcsmáros…..
Vastagbőr A rokkant guminő 2009.01.16 15:10:00
Gyerekek, ebben a sztoriban benne van egész Magyarország..."Medveczky Ilona, a képek tanúsága szerint rokkantigazolvánnyal közlekedik, noha büszke arra, hogy 68 évesen milyen jól tartja magát. Karácsony előtt például létráról díszítette az udvarán álló fenyőfát, a…..
Miközben a világon mindenhol tiltakoznak Izrael brutalitása ellen, mindenki a háború befejezését szorgalmazza, hogy a nézeteltéréseket tárgyalóasztal mellett rendezzék a felek, addig a Mazsihisz mit csinál? Először megbeszélésre megy Göncz Kingához. A külügyminiszter fogadta…..
Százezer forintnál több a nyugdíja, takaros házban lakik, és ha végzett a koldulással, taxin viteti magát haza a pécsi Anna néni.Tehetetlen a pécsi önkormányzat a város legerőszakosabb koldusával, aki zaklatja, és időnként meg is támadja a gyanútlan pécsieket és a…..
Ugye emlékszünk az őszi eseményekre, amikor az osztrák alapítvány, a Négy Mancs szívózott a libatömés miatt? Nos, nekik ajánlom figyelmükbe a következő köremailt, amit mi is megkaptunk, hogy talán nem a magyar libatömés a legdurvább állatkínzás Európában!A köremail nem…..
Petíciós kampány a kapcsolat.hu-n. Nagy mókamesterek ám, ha-ha-ha ... :-((Köszi a linket VonPerez!)"Nyílt kérdés a Köztársasági Elnök Úrhoz Tisztelt Elnök Úr! Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Gárda nevű, félkatonai fajvédő szervezet - mellyel szemben a…..