Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_@o\"

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 21-22-én, farsang előtt, Pilisszentkereszten fánkfesztivált tartottak. Öcsém a tévéből hallott róla, és hónapok óta rágta a fülemet, hogy nézzek utána részletesen, hogy ez a program hol és mikor lesz. Végre rákerestem a neten, és kiderült, hogy a hely…..
Az interneten tegnap óta keringő videót Gyurcsány Ferenc egy 1989-es interjújával nyilván már mindenki látta. És nyilván mindenki le is vonta ugyanazokat a következtetéseket, amelyeknek mind olyasmi volt a csattanója, hogy nailyencsehországbannemfordulhatottvolnaelő. A videót…..
Alig néhány perccel Gyurcsány Ferenc beszéde után újabb felbecsülhetetlen értékű dokumentumot fújt be szerkesztőségünk ablakán a metszően hideg februári szél. Orbán Viktor hagyományörző évértékelő beszédeinek 2009-es kiadását annak elhangzása előtt két teljes nappal…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
_@o\" 2009.01.27 00:33:05
@nekemtenemmutogatol:
működik. ott.
_@o\" 2009.01.27 00:51:17
@navera: az üveg göngyöleggel ez van:
drágább fuvar a súly többlet révén, azaz nagyobb kibocsájtás, majd mosás fertőtlenítés, nos ezek együtt eléggé meggondolandó környezetszennyező műveletek
42!Na jó, ez inkább az élet értelmére a válasz...Miért épp „Sétafika” és honnan jött az egész? Ezt a kérdést elég sokszor felteszitek nekem, amikor együtt túrázunk…Na jó, sok egyéb kérdést is fel szoktatok tenni, amelyekre ha válaszolnék, meg kellene hogy…..
A Holdvilág-árok a Pilis egyik legromantikusabb helye, nekem kisgyerekkorom óta a kedvencem. A Vasas-szakadékban és a Cseresznyés-árokban még nem jártam, de felfedezésre érdemes - túraleírások szerint meghökkentő és lenyűgöző látványt nyújtanak. A Kő-hegy szélén álló…..
"A túrázás, kirándulás élménye összehoz minket... Ingyen szervezünk gyalogos-, kerékpáros és vízitúrákat, önköltségi alapon veszünk részt rajtuk és kötetlenül érezzük jól magunkat ezeken a szabadidős programokon! Gyere Te is velünk! ...Járd be az ismeretlent,…..
Szép napra virradtunk, amikor átadták végre a Megyeri-hidat. Szép is, íves is, dizájnos is. Persze a híd átadásával együtt megváltoztak a környék forgalmi viszonyai is: az M0-ás végre átkúszott északon is a Duna felett, kerékpárral sem kell már letekerni az Árpád-hídig majd…..