Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1 öreg

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
1 öreg 2010.01.07 09:59:33
T. Homár!
Itt tartunk? Bármit lehet fröcsögni, azt azonnal le lehet közölni? A "Bé..a" fiú ezen sirámait a Munkaügyi Bíróság sem találta elég meggyőzőnek. A felvetett problémák több évvel ezelötti dolgokról szólnak. Tele csúsztatással!!! Igen, az UV fűtetlen volt. Tudta a kolléga, milyen feltételek mellett kell dolgozni, vállalta. Éppen a probléma megoldása miatt kaptak a vezetők kesztyűt, bélelt nadrágot, mellényt. Ezt a szakszervezet is elfogadta, ahol Ő is fontos funkci volt. Azt soha nem az egyenruha alatt kellett hordani. ( elég röhelyesen nézett volna ki.)A komfort javítása érdekében un. "ülésfűtéseket" szereltek be. Biztos lett volna - sokkal több pénzért - jobb megoldás.( a 40-50 éves villamosokba) Ezt is elfogadták a szakszervezetek. A "stopperes" sebességmérés módszerét (komoly megkötések voltak ebben)több munkaügyi perben igazágügyi műszaki szakértő véleményezte, a Munkaügyi Bíróság elfogadta. A végállomások ellátása időnként hagyott kivánni valót maga után, de hűtőt vásárolni? ( ez baromság, hazúgság)A végállomáson rendszeresített rezsók mellett vettek a jv-k mikrót. A WC papírt minden dolgozó hónap elején megkapta, ahogy az egyéb ellátmányt is. ( szappan, cukor, tes, citromlé stb.) Belépéskor mindenki kapott törülközőt, termoszt, szappantartót A szakszervezetek kérésére!
A 41-es külön téma. A "Bél... gyerek" is tudta, hogy ez egy ideiglenes helyzet volt. Jelenleg egy szép épületben vannak a dolgozók. (Ennek bővítése a nyáron várható)A XI. ker . Önk. és főépítésze nem engedte a kért gyors megoldást. A 41-es meghosszabbítása egy "rapid" döntés alapján történt. ( 2 nap alatt)Így felkészülésre nem volt idő. Valóban a konténerben a WC-t nem lehetett használni először, mert nem volt hova bekötni, de az Ifjuságu Park bizt. szolgálatánál( tőle 8 méterre)volt lehetőség eü. szükségletek kielégítésére. A hideg idő miatt került oda sürgősen a konténer, hogy várakozás alatt legyen hol melegedni.( fűtés, ballonos szóda, szék, asztal volt benn.) Egyébként a Batthyány tér végállomáson nem 2, hanem 8-10 perc várakozási idő volt.
Utaspanasz: Cégünk szolgáltat. Ezért minden észrevételt, panaszt komolyan vesz és nem - a gyakran hangoztatott - egyen válaszokat ad. Minden esetben részletekbe menően történt az eset körülményeinek tisztázása. A panasz vizsgálata során a járművezetőnek lehetősége van álláspontjának, véleményének kifejezésére. Ez miért probléma? "Csak úgy" nem lehetett prémiumot megvonni. (Ez ismét egy csúsztatás)Az F2 már egy éve megváltozott. (Ennyit a frissességről) Megvonás ezért az elmúlt 10 évben nem volt. A műszak egyes dolgozóival való - nem felhőtlen - kapcsolatban igaz csak kisebb mértékben de a "másik oldal" is hunyó volt.
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett a komment, de a valós tények rögzítése fontos lenne(?)a blognak is. Elég régóta dolgozom ezen a területem, a tisztesség ezt kívánta, hogy ez is elhangozzon.
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
1 öreg 2009.11.05 18:55:14
@Albu: Teljesen egyetértek a leírtakkal.
Crystalwolf!
Jó lenne már abbahagyni a kötözködést.Ez egy demagóg duma.Senki, csak Ön és az ajtós viselkedett elfogadhatatlanul.
Én befejeztem.
1 öreg 2009.11.06 07:55:20
iCanHasCHeezburger: Az értékelésével, jellemrajzával tökéletesen egyetértek.

@Crystalwolf: A nyolc általánost ne emegesse, sem az IQ szintet, mert járművezetőként magasabb ( felsőfokú)a végzettségem mint Önnek. A nagyobb konkrétságról annyit: Ügyvédem tanácsára majd a Bíróságon. Elég okot szolgáltatott rá. Ott lehet majd fitoktatni a jogi tudást. Ne válaszoljon, én itt befejeztem.
1 öreg 2009.11.04 21:16:29
@Crystalwolf: Ön sem volt ott a teljes történetnél. Részben feltételezéseken alapul a levele. Az pedig, hogy nevét adja valamihez, még nem jelenti, hogy Önnek van igaza.A tények makacs dolgok. A szó elszáll?....vagy mégsem? Meglepődne, ha azt mondanám, hogy én vagyok a villamosvezető??????