Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galenett

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
Rémlik nekem valami olyasmi, hogy ha a sebességmérés olyan helyről történik, akkor érvénytelen és nem lehet ez alapján büntetni az elcsípett autósokat. Persze aki élelmes, azt nem érheti meglepetés. Nem tudom már, hogy hol olvastam, azt sem, hogy mennyi az igazságtartalma, de…..
galenett 2009.07.29 11:33:52
@SilentSound: Ezért mondtam, hogy az utak kamerával való ellátása (vagy műholdas szutymerák) megoldaná ezeket a problémákat. A rendőröket pedig értelmesebb dolgokra használtatnám. Amúgy, ha az én vezetői tudásomat nézzük, akkor totálisan egyetértek veled, bár én inkább a lassúhajtással okoznék balesetet.:S Úgy tudom azt is bűntetik...
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Ezúton gratulálunk a Raiffeisen Bank lízingeseinek, akik annyira stílusos pénzügyi szekemberek, hogy van képük 900 forintot számlázni egy bevallottan sikertelen telefonhívásért. Az a vicc, hogy amúgy az ügyfél volt a hibás, hiszen nem fizette a részletet, de ez a sóher…..