Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falatkenyér

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól látjátok: bárhogyan is próbáltam, akármennyire is igyekeztem, ezt sem tudtam elkerülni. Úgy jártam, mint a JFK-gyilkossággal: a téma szerepeltetése nélkül folyamatos hiányérzetünk lenne, hiszen konteóblog szabadkőművesek nélkül olyan, mint disznóvágás pálinka,…..
falatkenyér 2009.12.21 19:55:37
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
Grafter Ki jött, ki maradt? 2009.11.23 12:53:00
A Class FM kampányának második szakaszában fény derült a „ki jön?”, „ki marad?” kérdésekre.Nagy volt a felháborodás, hogy megszűnik a Danubius Rádió. De az igazán érdekes az, hogy tulajdonképpen mi volt a nagy veszteség az emberek számára? Azt a zenei…..
Új csapat jelent meg a színtéren: magukat "független szcientológusoknak" nevezik, prófétájuk vezetőjük pedig Mark C. "Marty" Rathbun, aki blogot is vezet, ahol időnként bemutat egy-egy új "függetlent", aki névvel, arccal vállalják…..
A Forma-1-ből a Szingapúr-balhé miatt kitiltott volt Renault-főnök ígéri, nem nyugszik bele sorsába.  "A saját világom szúrt hátba, de a végén meglátják, én győzök. Nagy partit csapunk, mindenki ott lesz, aki velem maradt a nehéz időkben. Most nem…..
Föladhattam volna rejtvénynek is ezt a képet, én ugyanis egész biztos nem jöttem volna rá, hogy Budapesten járunk. Egy kedves olvasónk szerint ez Zugló (s talán Budapest) két legrondább épületének egyike. A másikra - legalábbis így Norc.hu-s fotó alapján - nem tudok annyira…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
falatkenyér 2009.07.24 22:17:02
best of semmi 2009.07.09 20:56:56
 Nagyváthyné Halász Melinda látható a férje által készített képen Kenéz Ica esküvőjén.2001, Nyíregyháza ..
falatkenyér 2009.07.09 23:39:29
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
falatkenyér 2009.06.26 22:40:21
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
falatkenyér 2009.06.21 23:22:52
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
falatkenyér 2009.06.18 21:01:52
 Elgondolkodva eddigi életemen én örökké versenyeztem. Nem vagyok egy versenyző típus, de nem is kérdezte senki akarom e vagy sem, olyan szabadon választott kötelezővé vált.Kisdobosként versenyeztünk ki tud több gesztenyét gyűjteni. Úttörőként a Mókus Örs tagjaként…..
Ma délelőtt levelet kaptam Dr. Fodor Gábortól, az SZDSZ elnökétől. Hozzám hasonlóan valószínűleg mind a kétszázezer+1 iwiwes ismerősének elküldte az elnök a szavazásra hívó levelét, ezért a válasz is több lehet, mint magánlevél. Az egyszerűség kedvéért itt teszem…..
Levél egy munkahelyről, ahol felügyelők állnak a dolgozók háta mögött, ahol a hasmenésért büntetés jár, ahol a legapróbb hibákat is megtorolják.Sziasztok! Én nem a saját sztorimat szeretném nektek lenyomni, hanem az egyik barátnőmét, aki megkért, hogy írjam le helyette.…..
NaTi küldte nekünk a következő történetet, amely egy komment innen.Az állandó elutasításban az a legrosszabb, amikor nem tudjuk az okokat.45 évesen keresgélem az állást gyakorlatilag minden formában, irott és digitális média segítségével, ajánlom önmagam cégek HR osztályán…..
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
Több fenyegetést kaptak, személyesen is megkeresték a magyar spamwiki szerkesztőit a warezspammerek. Az NHH tehetetlen a netes maffiákkal szemben. ..
Megérett a mai citromunk, úgyhogy gyorsan oda is adnám ennek az elől-hátul nyitott Acne konyhásnéni cipőnek.Mindezt 270€-ért (kb. 78.000Ft). Aki ennyit kiad érte, az meg is érdemli...
A várbéli Igazság menete néven ismert megmozdulással kapcsolatban a Magyar Gárda kifejtette, hogy a mozgalom nem fogadja el, ha bárkit is alapvető jogaiban, így a szólás és véleménynyilvánítás szabadságában korlátoznak. Ezért ellenzi azt is, hogy "bármely történelmi…..
A VDSzSz Szolidaritás május 8-án 0 és 18 óra között tartja meg a korábban április 30-ára meghirdetett sztrájkját. Szakszervezetünk Országos Választmánya egyrészt a ballagókra és hozzátartozóikra való tekintettel határozott így, másrészt azért, mert a kormány részéről…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
falatkenyér 2009.04.27 17:17:11
A múltkor már úgyis felgyulladt egy operatőr az A la carte-ban, úgyhogy ideje volt egy újabb poént bedobni. A legutóbbi adásban László Csaba ex-pénzügyminiszter arcon lőtte Szombathy Pált egy szódásszifonból vízzel. Ráadásul utána tíz percen keresztül a…..
falatkenyér 2009.04.27 17:12:22
Van egy jelenség, ami már szcientológus koromban is feltűnt.  Nem kevés olyan prominens szcientológus van, aki átvette Hubbard legfontosabb jellemvonásait, méghozzá ezeket: - Kitalált vagy erősen kiszínezett történeteket előadni, melyek a főhőseként az illető szinte…..