Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wayoutwest

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vietnami háború SEAL Team 2022.01.17 00:01:00
Egy pixelekben gazdag csatatér Érdekes, hogy a relatíve ritkás vietnámi témájú videójátékok között elvétve foglalkoztak a SEAL-ekkel (és modern viszonylatban se volt ez másképp), viszont van egy a hőskorból, ami egyenesen ezt az alakulatot tette meg főszereplőnek. A hőskor emlegetése pedig nem…..
wayoutwest 2022.01.17 14:10:56
@Monty H.: Roger that! Köszönöm! Ment a követés! üdv.
A napokban megszületett a második gyermekem, így pole pozícióból tudok mesélni mindarról, amire valaha is kíváncsi voltál az apás szülés kapcsán...
"Mondjátok meg a feleségemnek és a családomnak, hogy szeretem őket. A legénység tagjai is ezt üzenik a saját feleségeiknek és családjaiknak." - mondta be a rádióba egy utolsó, kétségbeesett segélykérést követően Phil Gay kapitány, miután végképp belátta, hogy a viharos Északi-tengeren senkire sem…..
A világtörténelemben olykor előfordultak megdöbbentő győzelmek, melyekben a sokszoros fölényben lévő ellenséget a sokkal kisebb sereg győzte le, teljesen váratlanul. Ilyen ütközet zajlott 602 évvel ezelőtt Észak-Franciaországban is, Azincourt mezején, ahol az angolok és franciák küzdöttek meg…..
A pénteki bejegyzésemben javasoltak fele már megvalósult: Botka László lemondott a miniszterelnök-jelöltségről. (Talán az is az utolsó cseppek közé tartozott, hogy itt a blogon 7 ezren, a Facebookon 32 ezren olvasták a posztot, amit átvett az Index és a Mandiner is.) Most itt az idő, hogy…..
wayoutwest 2017.10.02 19:54:51
@Lívia Fenyves: mesélj még kérlek a munkásságáról mert én mint zuglói nem igazán éreztem semmilyen előrelépést a kerületben az elmúlt három évben. Ja de.. a fizetős parkolást hát köszi.
1917. Bálnavadász-telep a Déli-Georgia szigeten, az Antarktisz közelében..
wayoutwest 2017.03.26 20:53:22
@kopee: most, hogy mondod tényleg inkább olaszos a sapkájuk de az angol oldalakon is német hadifoglyoknak írták őket. Ha lenne egy színezés előtti kép lehet segítene mert ilyen k@kibarna olasz egyenruhát nem láttam még sehol.
1986. Az Örmény Titkos Hadsereg nevű (ASALA) marxista-leninsta, szélsőbaloldali terrorszervezet sajtótájékoztatója Bejrútban, Libanonban  ..
wayoutwest 2015.11.29 20:29:07
@Pootj: a géppisztoly Sterling a Sten utóda, egyébként elég elvetemült arcot vágnak. Szerintem ezzel a célzási módszerrel még az elefántot se találták volna el.
Madách az ember tragédiájának Falanszter színében van az a jelent, amikor a tudósok ránéznek a gyerek fejformájára és az alapján döntik el, milyen szakma való hozzá. A kormány frissen kiadott közleménye szerint a legversenyképesebb, a legtöbb embert váró szakokon nem lesz…..
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
wayoutwest 2012.10.05 23:48:57
@Schindlеr Pistája: Először lestem mint Rozál a Cinema-ban de már vágom miért osztjátok! Vagy mandzsúriai projektben mosták ki az agyát vagy zsugát kap érte! Amúgy nem mondana ilyen hülyeségeket, hogy:
"2013-ban várhatóan sokkal magasabb lesz a növekedés, mint 2012-ben, 2014-ben pedig magasabb, mint 2013-ban, ezért nem kellenek újabb megszorítások, beindul a pedagógus életpálya-modell stb."
wayoutwest 2012.10.06 00:03:15
@Blogger Géza: B@zd meg a növekedést, az építőiparban dolgozom egy piacvezető cég beszerzési vezetőjeként( nem felszopva magam ) 2008 vége óta zuhanunk és évről évre azt vesszük észre van még lentebb! Idén az első félévben 4200 építési engedélyt adtak ki! Ennek fele természetes személy volt! ( olvass utána akár a portfolio.hu-n ). A fizetési morálról már nem is beszélek mert a legtöbb munkára már nem elég a banki garancia! Önkormányzaznak dolgozni már veszélyes! Romokban egy olyan ágazat amely mozgató motorja volt a gazdaságnak!Szóval még egyszer üzenem a főnöködnek, bassza meg növekedést! Ja és csak mondom, nem lesz;-)
wayoutwest 2012.10.06 00:29:40
@Blogger Géza: látom nyitott vagy a dipsutára ám legyen. Tehetett volna a kormány ellenlépéseket a körbetartozás miatt mert nyíltan kimondható, hogy Magyarországon az építőipar egyik legnagyobb rákos gócpontja. Tényleg csak számokat dobálok de olyan cca 250-300 milliárd forintról beszélünk. Ne hozz nekem ellenszámokat mert kurv@sok projekt ment ilyen dolgok miatt gallyra. Nos nagyon sokunknak a szakmában olybá tűnik, hogy személyes érdekek miatt nem került ezeknek a dolgoknak a végére pont.
Tehát ha növekedést vársz 2013 akkor a gazdaság melyik területe lesz az ? Az előrejelzés 2012-re 1,2%+ volt és deficit lett a vége. Szal ha tudsz valamit mond meg mert eladom a kecót és befektetek!
Holnap lesz a tanítók világnapja. Peter Kažimír pénzügyminiszternek úgy látszik, nem szólt a sajtóosztálya, hogy nem most kellene bejelenteni: nincs pénz a pedagógusbérek emelésére. Igaz, a szlovákiai pénzügyek irányítója a tegnapi kormányülés előtt csak megismételte múlt heti nyilatkozatát. ..
wayoutwest 2012.10.05 20:44:17
@hirokin: Mit csinál a szakszervezet? Ha működne! Már a módszerváltás óta nem létezik a dolgozók érdekeit védő szervezet mely érdemben kiállna a értünk. Sajnos nem alakult ki nálunk ennek a kultúrája! Azokat a szakszervezeti vezetőket akiket meg lehet venni megveszik akiket nem azokat ellehetetlenítik! A maradék pedig magától impotens!
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
wayoutwest 2012.09.27 23:20:32
@Pipas: me a culpa!
wayoutwest 2012.09.27 23:23:12
@2345: +1
wayoutwest 2012.09.27 23:43:27
@NA YA!: Na ez a baj veletek bankárokkal! Nem tudjátok ki a paraszt! Sajnos a magyar nyelv sincs teljesen tisztában vele! Neked a földműves tanulatlan ember- csak tudod amikor azt megkérdezték valamiről , ő a nyers valóságában kimondta nyíltan amit gondolt! Na erre mondták régen: paraszt! Etnográfia új szó, tudom olyan mint neked a MAGYARNAK LENNI!
Az olimpia egy természetesen nacionalista képződmény, amelyen országok versenyzői állnak fel a rajt előtt és nemzetüket képviselve próbálnak minél jobb eredményt elérni. Nincs is ezzel semmi gond. A gond az értelmezéssel van, vagyis azzal, hogy a soviniszta vagy a patrióta él…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
wayoutwest 2012.08.05 20:23:14
@mr. Mick:

én nem parasztoztalak le csak emelt hangon arra hívtam fel a figyelmed, hogy "bocsika" és társai gusztustalan módon nyilvánulnak meg folyamatosan!
wayoutwest 2012.08.05 22:53:42
@mr. Mick:
Látom még itt vagy és osztod azt észt. Nem fogok parasztozni mielőtt erre gondolnál. Arra azonnal rájöttem, hogy te a büdös életben nem sportoltál. Az én apukám sportújságíró volt. Nálunk alap volt a családban, hogy valamilyen sportban megmérettessem magam ( úszás, vívás és lövészet ). Az Olimpia a sportok egy hihetetlen kavalkádja ami a küzdelemről szól és ha te a legjobb vagy akkor büszkén képviseled hazádat! Olvass Pierre de Coubertin-ről többet! Dobj nagyot Pars Kriszián!
wayoutwest 2012.08.05 23:02:18
@mr. Mick:

Nesze neked! Büszke magyar vagyok a mi fiúnk dobta a legnagyobbat!!! Dugd fel a véleményed!