Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web0.1

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Festéktörténeti mérföldkőhöz érkeztünk: annyi próbálkozás, méricskélés, számítógépes tervezés, laborban elvégzett kísérletezés, áttervezés, újabb kísérletezés majd kettős vakteszt lefolytatása után most úgy tűnik, végre sikerült előállítani az Apple titkos…..
Végre van új vezetője a Google Hungary-nak, Heal Edina személyében. A szójátékoktól most ugyan tartózkodnék, de azért annyi biztos, hogy nagy szükség lenne arra, hogy valaki újra képviselje a magyarországi felhasználók érdekeit a Google nemzetközi porondján. Heal Edináról…..
Az elmúlt években a Facebook legfontosabb stratégiája a növekedés volt. A felhasználószám növelése, minden áron. Ez a korszak azonban lezárul. A Facebook lassan eljut a plafonig ezen a területen. Nincs más hátra, mint a hatalmas ismeretségi hálózatban keletkező információ- és…..
web0.1 2010.04.22 10:19:39
@John A. Dragon prof: A FB-ban megadod az adataid és ehhez a profilhoz szépen elkezdenek gyűlni a lájkok. Az nem lenne baj, hogy egy virtuális profilban, aminek semmi köze a valós személyedhez elkezdenek ezek gyűlni és a FB és egyéb más rendszerek így jobb dolgokat tudnak neked ajánlani. Mindenkinek jó, a szolgáltatónak és nekünk is. De ne legyen összekötve a valós személyemmel. Kérdés persze, hogy ha fent vagy a FB-on és az ismerősök használják ezt a feature-t, akkor egy idő után a rendszer "interpolációval" :) azt is sejtheti mi a te preferenciáid. Ez rosszabb, mint a Google, bár ők az analytics-szal egyelőre sokkal jobban nyomják az adatgyűjtést. :)
web0.1 2010.04.22 11:13:05
@Asszem:
1. Ez biztos így lesz.
2. Webbel foglalkozó esetében nehéz megtenni. Kissé hiteltelen lenne szerintem így a munkám, még akkor is ha nem csinálok ott különösebben semmit.
3. Nem szégyenről van szó, csak ha ügyfelek is bejelölik az embert, akkor azért akármilyen képet nem jeleníthet meg magáról az ember.

De nem arról van szó, hogy a lájkolásomat más is láthatja, hanem hogy ezáltal épül náluk a személyes profilom. Mondjuk az enyém annyira nem fog, csak furcsállom, hogy mást ez nem zavar.
2009 álmos év volt a hazai közösségi szájtok és az online média számára is. Nagyon nagy változások nem történtek. És ha azt gondoljuk, hogy ez a válságnak köszönhető, tévedünk. A hírszájtok szinte semmit nem csináltak az előző évben, ami kijelölt volna egy olyan…..
Bigyóblog Öt perc a Nexus One-nal 2010.01.08 10:38:00
Csörgött a telefon, egy eltorzított férfi vagy női hang szólt bele, hogy ha meg akarom nézni "A" mobilt, akkor menjek ide és ide, és öt percre a kezembe foghatom és kipróbálhatom. Fotót és videót nem készíthetek. Igent mondtam, belebújtam 007-es jamesbond-ruhámba és…..
web0.1 2010.01.08 14:13:59
@wiener: Attól még, hogy nekünk valami jó és tökéletes, nem biztos, hogy másnak is az... Szerintem pont az a jó, ha minél több megoldás van egy dologra, mert akkor fejlesztésre van kényszerítve mindegyik a másik megléte/verseny által. Ha pl. nem lenne az Mac OS X és a Linux, akkor még mindig Win98-cal nyomulnánk... :)
Megfigyeltétek, hogy milyen jól működik az Apple píár- és marketinggépezete? Gyakorlatilag minden lényegi információt sikerült úgy kiszivárogtatniuk a bejelentés előtt, hogy nem lógott ki a lóláb. Valóban úgy tűnt, hogy a techblogok szerezték az infót és nem nekik…..
Bár még csak az RC1-nél tart a Firefox 3.0, azt is lehet tudni, hogy egy sor fícsör kimaradt ebből a verzióból, egyszerűen azért, mert nem lett kész időre. Ezért a Mozilla még év vége előtt kiadja a Firefox 3.1-et, mely a Mozilla alelnöke szerint a következőket fogja tartalmazni:…..
Tegnap egy olvasó hívta fel a figyelmemet a Mailbox.hu körüli fejleményekre: Na ezek ma reggelre simán áttették az egész cuccot GMail-re. Igen, nem tévedek, eléggé megismerem a belsejét, nekem is GMail címem van már jó ideje. De valami trükk van benne, mert a Mailbox cím…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..