Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new4400

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Csak eljutottunk a végére. Gondolom mindenki erre várt már hetek óta, hogy a finálé lesz-e akkor durranás, mint a második évadé. Összejön-e a Nagy Összecsapás a két tábor között? Na és persze kiknek jött be a tippje, hogy mely szereplőket nem fogjuk a negyedik évadban…..
Pimasz úr Bala-balaton 2009.05.22 16:47:10
Múlt hét végén – ahogy meséltem már a múltkor – épp ott forgattunk. Én gyerekkorom óta imádom ugyan, de borzasztó lehangoló volt látni azt a pusztulatot ami most ott van. Így a nagy nagy szezonra várva… Állj! Én komolyan gondolom, hogy minden erőnkkel segíteni…..
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
new4400 2009.05.06 19:08:03
www.eltuntek-website.extra.hu Itt minden megvan, ami a lostról szól.
Az Entertainment Weekly készített egy hosszabb interjút Matthew Fox tévé és filmszínésszel, akit a Lost Dr. Jack Shepardjeként szeretünk vagy rühellünk (ízlés kérdése, engem a sírba visz az önfejűsége), és nem bírjuk ki, hogy ne fordítsuk le a legjobb részeket belől, mert…..
new4400 2008.01.18 18:33:26
Csak egy pársoros így reggelre: aki feladta a dolgot a második, valóban kicsit gyengébbre sikerült évad után, az sürgősen essen neki a harmadiknak, mert pöpec kis évad lett, a finálé pedig méltó megkoronázása a dolognak. A kommentekben lehet spolierezni, óvatosan a kikkolással. ..
new4400 2007.06.02 23:26:51
Ki lesz 2007 legjobb Lost személyisége?
Elindult a játék...



Kedves látogatók! Májusban elindult a verseny a sziget lakói között a
lost.click.hu/games1.htm oldalon. Már kisorsolásra került, hogy ki kivel fog megküzdeni a selejtező első szakaszában. A szabály roppant egyszerű! 26 játékos indul neki a versenynek, vagyis 13 pár. A selejtezőben a párokból kiesnek azok, akik kevesebb szavazatot kaptak. Így a következő megméretetésen már csak 13 játékos marad benn. Igen ám, de, hogy párba legyenek a következő fordulóban vigaszágon egy játékos visszatér mégpedig az, amelyik a kiesők közül a legerősebb. A következő fordulóban „Nyolcaddöntő” ismét kiesnek a párokból azok, akik a leggyengébbek. Ekkor a győztes 7 emberhez csatlakozik a vigaszágon egy versenyző, mégpedig az, aki ebben a fordulóban kiesők közül a legerősebb. Marad tehát 8 ember. A következő 3 forduló: Negyeddöntő, Elődöntő, Döntő. Ebben a 3 fordulóban már nem lesz senki vigaszágas. Minden egyes fordulóban a 0-ról indul a szavazófal és a szavazásra szánt időt az oldal adminja jelöli ki!

A nyeremény most sem maradhat el! Tippeld meg ki lesz a végső bajnok és ha neked jön be a tipped, akkor tied lehet a 20.000 Ft nyeremény. A többen is ugyanarra a karakterre tippelnek, akkor sorsolás útján kerül a győzteshez a pénz. A tippeket a lostparbaj@vipmail.hu email címre várjuk. Fontos, hogy csak egy valakire tippelhetsz!

FONTOS: Az Email cím tulajdonosaként valódi nevet adj meg, mert ha te nyersz és hamis a név nem bírod megkapni a jutalmad. Ugyanis, mint nyertesként el kell kérnem a játék végén a címed, ahová a nyereményt küldhetem. Természetesen a címed nem kerül illetéktelen kezekbe. Csak külön kérésre teszem közzé. Mire vársz még? Ja és egy fontos közlemény! A tippeket június 15-ig lehet elküldeni, tehát tippelj és nyerj!
hogyvolt Hogy volt: 4400 - 1x02 2007.02.01 08:20:00
Ugye, ugye, kár szétvágni a pilotot két darabra, az ember úgy érzi, mintha valaminek a közepébe csöppenne, oszt néz hülyén az elején, hogy anyjuk, ezmegittmosthogyis? Eh, mindegy, nálam sokkal okosabb emberek sem tudják megfejteni a műsorigazgatók csavaros észjárásának…..
hogyvolt Hogy volt: 4400 - 1x01 2007.01.24 23:30:00
Amikor annak idején a Friderkuszban egy fazon elmesélte, hogyan rabolták el a földönkívüliek, nem emlegetett fényes izéket, csak hajtogatta, hogy a kocsmából kimenet történt, és istenbizony nem tudja hogyan került az árokpartra. Neki nem hittek, vajh hinni fognak a 4400 semmiből…..