Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_LG_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2012.11.09 12:00:00
Játsszunk egy kicsit, tessék nekünk képaláírásokat küldeni ehhez a képhez, de gyorsan. A gyengébbek kedvéért: balra VV Éva látható, jobbra egy kissé perverz arcú ismeretlen, középen a művésznő új, szilikonnal megbolondított csöcsei.    ..
comment:com A nap képe 2012.08.13 15:00:00
Na, melyik sorozatból van a kép? ..
_LG_ 2012.08.13 17:04:39
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
Ennél ijesztőbb faszit életemben nem láttam.  ..
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
Oszama bin Ladent fejbelőtték egy amerikai akcióban, harsogta minden vezető hírportál május 2-án, hétfő reggel. A jenki katonák azonban több éves késésben vannak ezzel a gyilkossággal a legnépszerűbb rajzfilmek szereplőihez képest. A Sout Parkban 2001-ben, a Family Guy-ban…..
Félrefordítások Brian élete 2009.01.09 20:00:00
Reynald beküldését azért teszem ki, mert ugyan a nagy részével nem értek egyet (bocs), de hátha érdekes lehet megbeszélni:A Brian életéről szeretnék írni, remélem még nem volt róla poszt. A film magyar fordítása egy rejtély számomra. Vagy nem tudott angolul a fordító, vagy…..
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..