Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vero_ LaBruja

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cataluña Nochevieja y Reyes 2009.01.12 15:11:00
BUEK igy utolag!!!! Bocsanat, kicsit eltuntem….. most majdnem 1 hetig nem volt internet nalunk, mert vegre megjott a wifis router, de nem mukodott, napokig rossz volt, ki kellett cserelni, es ugyebar ez itt nagyon idoigenyes feladat. :)))  Plane ilyen hidegben, amikor az embernek nincs…..
 Ma van az ev utolso napja…..hat igen, nagyon gyorsan repul az ido…..Mar nagyon varjuk a ma estet…..bar meg nem tudjuk, hogy hova is megyunk vacsi utan…..vannak tervek, de meg nem tudtuk eldonteni, hogy mi legyen….majd kiderul!!! :))))))))))))De ejfelkor…..
Holnap karacsony lesz!!!Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!!Mi mar masfel hete feldiszitettuk a fat, ime, itt lathatjatok: Ez csak egy kis fa, es nem is igazi, de hat itt nem igen diszitenek igazi fat, mert iszonyat draga. Ugyhogy meg kell elegednunk egy mufenyovel. Legalabb tamogatjuk a…..
Orulok, kedves Macskagyoker, hogy tetszett a beszamolom, igyekszem fijarme mucho en esto. :)) No, aquel Bela no tiene nada que ver con el hecho de que utilizamos este nombre para algunas personas.....egy kis segitseg: koncentralj magara a Bela nevre!!!! :))) Apropo Lady Grey, megkaptad az emailemet?…..
Cataluña Macik :) 2008.12.04 16:15:00
A kerdesre felelve, ami a macikat illeti, azt mondanam, hogy hay de todo. De tenyleg.  Bar akik persze jobban neznek ki, azok nem katalanok!!!! Vagy legalabbis, azok, akik nekem idaig bejottek, nem azok voltak. Vajon miert? Bar, szerintem, kedves Macskagyoker, valoszinu, hogy Te nem osztanad a…..
Cataluña ¡Qué frío! 2008.12.01 22:23:00
Hat ide is megerkezett a hideg……nappal meg elviselheto, mert olyan 12-15 fok van, de miutan lement a nap, mar eleg huvos van, es ejjel, van, amikor mar eleri a 0 fokot!!!! Ez itt eleg hideg. Plane, hogy ugye Barnaban a lakasokban altalaban nincs futes, igy nalunk sincs, csak egy…..
Cataluña Egy ujabb erdekes het :)) 2008.11.24 14:59:00
Koszi a kommenteket, orulok, h tetszik :)))Ok, elmegyek megnezni majd a "taperiat" :), ugyis eleg gyakran jarok azon a kornyeken... A krizissel kapcsolatban egyetertek a komenttel. De ami a leginkabb zavaro az az, h az emberek mindenre azt mondjak, h "és per la crisi, .... ah sí,…..
Cataluña Presentación 2008.11.15 13:30:00
   Hat ime a blogom. Nem szoktam blogot irni, ez az elso alkalom, ugyhogy nezzetek el nekem, ha nem olyan, mint amilyen a tobbi. Gondoltam, elmeselem, hogy mi minden tortenik velem itt, Catalunyaban.     Kedvenc barcelonai horchateriamban Minden ott…..